Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 dün gece ne içmişim ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Temizlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 arma, hacı se nerdesin ya? sanki uzun zamandır görmüyodum seni. böyle birden pörtledin sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Llama said: dün gece ne içmişim ben yaa Köşeye kusan arkadaş sen isen bi pas pas kap bakiyim. Burda tüm pati üyeleri bir işin ucundan tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Eternalus said: öğle vakti ne meyhanesi arkadaş yol üstündeydi geçerken ugrayım dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Eternalus said: arma, hacı se nerdesin ya? sanki uzun zamandır görmüyodum seni. böyle birden pörtledin sanki. Benim böle sınavlar vardı. Okuldan çıkış işlemleri falan vardı. Nete girmeye zaman yoktu. Ama buralardayım artık. Açarım meyhaneyi. İşte nete girebiliyorum. asdasff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yok abi öyle değil, herhalde karşılaşmadık hiç, sanki sadece yazları geliyomuşsun gibi bi his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Yok hep burdayım. Ama yazları nete girmeye daha çok zamanım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 alkol var mı alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Var. Nası bişi olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fiski , ilimonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Arma said: Köşeye kusan arkadaş sen isen bi pas pas kap bakiyim. Burda tüm pati üyeleri bir işin ucundan tutuyor. ben buranın kıdemlisiyim bak 2 tane madalyam ıh. ne paspas yapıcam bee ala ala bul balonlu birini çektir paspas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Meyhanede madalyalar çalışmıyor. Kendin çalış, kendin iç felsefesi var :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 içesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kim buranın sahibi bi redbull vodka alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 çerez alır mısın king? biliyosun senden para almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ahaha hele bi al, mühürlerim mekanını. fazla keko kro da almayın kapı da ayıklayın. kızları alın sadece hatta dfd. çerez alırım tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 *fısıldar* öyle değil king. depoya bi çekyat attım, çerez istiyosan, bu sefer bedava. rus var moldovalı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Heyyyyyttt daalın lann bira içiorz *cheerz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 içelim bu akşam aşkın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben ballı muzlu süt içtim 2 saniye önce.. duvarlar benim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sigaramın dumanı sen ateşi ben olayıımmm al beni buralardan yalnız senle kalayımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 pokersiz içilmez bu meret googoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 viski mevcut değil. zaten basıldık a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar