Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 darbe, darbe :) yönetim karar aldı, daha sert yönetilecekmiş işte... öyle siyaset-din falan konuşmak yassag diyoduk, şimdi yassagh gerçekten işliyo... edit : ha, banlananlar da uzun süreli değil sanırım yarın dönüyolarmış. "taksimde sallandır bakalım bunlardan yapabiliyolar mı" muhabbeti... =) [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:10 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu saatde açmayın abi şurayı ya gece muahbbet bitiyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 tamam len kapatıyoz. hadi millet kapatıyoz çıkın bakim çıkııın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 *içerde ışıklar yanıp söner* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bu gece meyhanede benimle dert ortaklığı yapıcak var mı ? 6 şişe biramla geceyi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 birden sen gelsen aklımaaaaaa, seni unutsam bazı bazı... meraklansam gizlice.. delice kıskansam seniiiiiiiiiiiii hep yalnızlık var sonundaaaaaaaaaaaaaa yalnızlık ömür boyu.... hep yalnızlık var sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yalnızlık ömür boyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sendemi, bendemi ? herneyse.. her kimse neyse.. bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 evet bitti. üzülerek söylüyorum ama bitti. belki de bitmesi gerekiyordu. bitmese daha fazla devam etse daha fazla olsa olmaz mıydı. Demek ki olmuyormuş. Şunun şurasında 4 biram vardı hepsi de bitti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yarin aksam itibari ile icmeyi hatta tabir-i caiz ise sicmayi planliorum gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 anaam benim bile postum var teee 2005 ten kalma orda gordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 len! ben uplıycaktım ramazan tam bitince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 oleyy!! meyhane burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ehehe hep burdaydı da kapatıyoz ramazanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 gunah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 meyhane çeeek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 rakım NERDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 burda "rakım" 70 arkadaşım. ona göre. yarına da bi ufağım kaldı. mutluyum. ha isteyen bi büyük alır gelir. içeriz beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 gusta diye bisey cıkmıs bugday bırası 2 sıse ındırdım fena deıldı ama tadı normal bıradan farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 baya oldu geleli o da, iki yudum alabildim anca. vole idare eder yine. efes e benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 dotada çekiyoruz kafaları +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 czech republicden bira getirttim oh mis..içiyorum 2 gündür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 icmeye gidiorum hadi eiwallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ben bayream paralarıyla jb alıcam onu da ghetiririm burda içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 sus len pis kel! viski alcakmış da burda içcekmişiz. birader burası bar. bize koliyle geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 adamlar hala rp yapıyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar