Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

maltepe üniversitesi

MeSh

Öne çıkan mesajlar

ben marmara kolejinden mezunum...maltepe başıbüyükte dağın başında....belirli saatlerde maltepenin içine servis war...e güzel yer sayılır....kampüs içinde pek restorant tı şuydu buydu yok yalnız bilesin...yurtları güzel....onun dışında fakülteler hakkında bşi bilmiorm...(güzel hatunlar war mrk etme =p)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
sen radyo tv desin.sanırım orası dragos kampusunde.ben yukardayım.aşagıda turizm halkla ilişkiler flan var.radyo tvde orda sanırım.aşagısı güzeldir. ampusu yukadaki gibi değil tabiki.ama ufak ve herkes birbirini tanır.özel uni olmasına ragmen öyle çok zengin kesim yoktur.aşagıda da yeterince kız bulabilirsin.aşagıda da okumus cok arkadaşım var.surekli gidip gelirdim.ortaokuldada marmara kolejindeydim.genel olarak katı bir eğitimi var.ama memnun kalıcaksındır.2 sene hemen biter zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Maltepe Hukuktayım bende 3.sınıf. Gelsin gençler gezdirelim:p Restoran İletişim Fakültesinde vardı bu sene açıldımı henüz kontrol etme fırsatı bulamadım, ama pastanemiz gayet güzel. Okul yolları biraz tehlikeli o bakımdan arabayla gelecekseniz dikkat edin. Nerden gideceğinize bağlı olmakla beraber Maltepe sahilden gelecekseniz, bilmem kaçıncı füze komutanlığından geçiyorsunuz burda telefon çekmiyor aklınızda olsun. Okulda ağır abilik ağalık çok moda kime bulaştığınızı önceden bilmekte fayda var. Evvelki sene çıkan kavga yüzünden bu sene festival yapılmadı. Okulun mimari yapısı biraz lise gibi sıkıcı oluyor. Ayrıca fakülteler arası ring yok kışın yürümek çok koyuyor en kısa zamanda arabalı bir arkadaş edinmenizde fayda var:p

Olabildiğince objektif kalmaya çalıştım, umarım seversiniz okulu.

p.s: Hukukta çok güzel kız yok valla hatta okul genelinde, zevkler renkler diyelim.:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...