MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ee girdim ben buraya şimdi.. daha okulu bile görmedim. haftaya kayit falan var.. giden var mı burdan? nasıldır nedir anlatsa ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ben marmara kolejinden mezunum...maltepe başıbüyükte dağın başında....belirli saatlerde maltepenin içine servis war...e güzel yer sayılır....kampüs içinde pek restorant tı şuydu buydu yok yalnız bilesin...yurtları güzel....onun dışında fakülteler hakkında bşi bilmiorm...(güzel hatunlar war mrk etme =p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bilgisayar mühendisliği okuyan çok asosyal bir arkadaşım hayatının aşkını buldu. kızlar süper atla :P eğitimini falan bilmiorum şaka bi tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 maltepe evime en yakın üniversite valla.. yerini dert etmiyorum. gidenner memnun gibi yani, tanidikta olsa.. o da iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesh ben bu sene orada okuyacağım büyük ihtimal,kayıt yaptırdım. Grafik tasarım bölümüm,mimarlık fakültesinde. Marmara Üni yetenek sınavını kazanamazsam oradayım,görüşürüz :) Senin bölümün ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 elektronik mühendisligi.. :) biz senle takilalim, en buyuk kankamsin bundan sonra eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Tabi ne demek :) Hatta sen gel ben sana bizim fakülteden kızlarla tanıştırayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 gelin marmaraya bok var ,heyet raporuymş peh çüş oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ee yok mu başka? Bi mesh bi ben miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bende maltepedeyim bu yıl, bölüm radyo sinema tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 selam yeterince hatunumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ben varım kızlar nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 @red üni. hakkında bilgi verir misin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 sen radyo tv desin.sanırım orası dragos kampusunde.ben yukardayım.aşagıda turizm halkla ilişkiler flan var.radyo tvde orda sanırım.aşagısı güzeldir. ampusu yukadaki gibi değil tabiki.ama ufak ve herkes birbirini tanır.özel uni olmasına ragmen öyle çok zengin kesim yoktur.aşagıda da yeterince kız bulabilirsin.aşagıda da okumus cok arkadaşım var.surekli gidip gelirdim.ortaokuldada marmara kolejindeydim.genel olarak katı bir eğitimi var.ama memnun kalıcaksındır.2 sene hemen biter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ne iki senesi abi bildigin 5 yıl eheh. marmara eğitim köyünde iletişim fakültesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Benim arkadasim da orada, mutlular umutlular gibi ama yasamadan bilinmez tabi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 benim bi arkadaş var hukukta. bi kere ziyaretine gitmiştim. bi de birivayete göre kızlar teklif ediyomuş:D evimede 10 dakka mesafede yakın ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Maltepe Hukuktayım bende 3.sınıf. Gelsin gençler gezdirelim:p Restoran İletişim Fakültesinde vardı bu sene açıldımı henüz kontrol etme fırsatı bulamadım, ama pastanemiz gayet güzel. Okul yolları biraz tehlikeli o bakımdan arabayla gelecekseniz dikkat edin. Nerden gideceğinize bağlı olmakla beraber Maltepe sahilden gelecekseniz, bilmem kaçıncı füze komutanlığından geçiyorsunuz burda telefon çekmiyor aklınızda olsun. Okulda ağır abilik ağalık çok moda kime bulaştığınızı önceden bilmekte fayda var. Evvelki sene çıkan kavga yüzünden bu sene festival yapılmadı. Okulun mimari yapısı biraz lise gibi sıkıcı oluyor. Ayrıca fakülteler arası ring yok kışın yürümek çok koyuyor en kısa zamanda arabalı bir arkadaş edinmenizde fayda var:p Olabildiğince objektif kalmaya çalıştım, umarım seversiniz okulu. p.s: Hukukta çok güzel kız yok valla hatta okul genelinde, zevkler renkler diyelim.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar