CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Şerbetli nin nane aromasını aldım içemiyorum lan! Nefesim kesiliyor mentolden. Bu kadar mentol de koyulmaz ki. 2-3 saniye çekiyorum yok nefes gidiyor. Oysa ki sima sultanın nane aroması ne güzeldi. Şerbetliye kafam girsin. Ok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 nargile için mi bu , sarma versiyonu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 mentol ve tütün bu ikisinin birleşimi hiçbirşeyi içmem arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Nargile evet. SArma bilmiyorum. Sigara türevlerini kullanmam nargileden başka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 saf tütünü nane buharında uzun bi süre tutmak. yada saf tütünü nane suyu emdirilmiş bez parçası(paçavra) ile sarmak. okaliptüs yaprakları naneye nazaran daha keskin bi aroma verebilir.denemek lazım da tütünün safı kaldımıki.onada mutlaka hormon katmışlardır :(... [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 01:06 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bi zamanlar baharmı ne vardı 650 bin e naneli sigara asıdfhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bahar deil halada var adını unuttum.m lemi başlıodu.ya böle tütünlü muhabbetlerin olucaı topiclerin başına +21 yada +18 kıstası konsa.hani istemeyen girmesin muhabbetine.şimdi bıdı bıdı.yok özendiriosun yok şöle yok böle. o açıdan haksızmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bu tip bişeyden özenen varsa o onun karaktersizliğidir.kısaca haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Meltem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 markete meyve suyu filan almaya gittiğimde annem sigara al derse bi ara onu alırım bakalım ne der puushafusd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yep. Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ koro halinde hep birlikte.hoppaaaaa Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ arkadakiler sizde söyleyin... Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yahu şöle bişi olur.kadıncağız 1 paket sigarayı çöpe atar.şimdi 2.5 ytl oldu o yannış hatırlamıosam.yada 3.2. son zamlardan sora finstonun 3.5 olması can yaktı bi yerde.öğreci adamız.buna ilk başladıımda came 1.100 dü finston 750 ydi.zam manyaa bi durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ARARIM ŞAK ŞAK ŞAK SORARIM ŞAK ŞAK ŞAK ARARIM SENİ HER YERDEEEEE SORARIM ISSIZ GECELERDEEE SÖYLE DUMAN AVCILARI NEREDEEEEEEEEEEEEEE RIP 0070 Cabbar Baba.(agalar sonra bebeleri dovüo cabbar baba tayffası sdgks) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 10 numara nane tütün.. rules sigara içerdim marlboro mentollü nargile içerim nane portakal karışık.. ikiside rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bu geceki programımız güzel bir parodiyle devam edicek.şimdi reklamlar. Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ dumanınızı çekelim abla... dumanın oliim çek beni.dumanım ol zehirle bi yerde... sigara dumanı sadece 75 kuruş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 nane konusunda salem bugüne kadar hep naneli sigarayla tekel bayilerinde yer aldı.adamlar saf sigara satmıo. bide west-ice nanelilik konusunda başarılı gibi.şu anki fiatı 2.5 milyon olucak. ama buna rağmen Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Duman avcılarıyız BİİİİİİİİİİİİİZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bana da lazım naneli ya. sarmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 lol nargile tütününü sarın bişey farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar