sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 evdeyim de, evden çıkıp 10-15 dakka yürümeye üşeniyorum. Köyüm Pideci'nin telefonu lazım pide ısmarlıcam. Bilen biri yazarsa sevinirim. 11'de kapanıyo pideci o saate kadar bulmam lazım telefonu...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 oy oy.. tembelligin ve yüzsüzlüğün bukadarı. kalk yürü kardeşim. :) olmadı 118 i arayıver bi zahmet.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ya olm 118 devamlı meşgul be. ayrıca 15 dakka yürüyemiyorum bileğim sakat sana ne ? :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 :)[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ay of aç kaldım iyi mi 1 kişi bile mi bilmez ya pof[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bu satten sonra o kadar yağlı şeyleri tüketmemeye çalışmalısın,sivilce,göbek fln olur sonra,meyva,ekmek arası fln ye bence,ben bi saat önce kendmie dil peyniri+salamlı yaptm güzel oldu valla:)[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 yemek sepeti saat 22:00 dan sonra patlar bence ara sokaklardaki kebapçı ve benzeri yerlerin yüzde 90 ı yok.. o saatte zor bi yer bulmak[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 aç kal oh :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar