Aragorn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Beyler federasyon başkanlık seçimleri için oy verme işlemi an itibarı ile başladı. Oylarınızı bekliyoruz ve size antrenman verimi, +100 oyuncu, yardımcı asistan olarak geri dönecektir. Teşekkür ederiz... Serhat Akyel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 paticik bunyesinden footstardaki herkes oyunu Serhat Akyel'e atmasi lazim arkadaslar dikkat edin bu konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 top sürmemi az arttırmadın tabi ki serhata oylar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Dayanıklılık, hız, top sürme 10 oldu. Şimdi sırada kısa paslar (7), orta(4), teknik(6) var. Bu arada Serhat Akyel'e verdim oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Taa Yeni Zelenda'dan attım oyumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 verdim oyumu :)) tek oy veriliyor dimi , farkli pozisyonlar icin deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 benide alın takıma yeni sezon iyiyim baya... Koray Duyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 golcülük 15 olmuş. 20ye kadar yolum var sonra dayanıklılık 5ten 10a hadi bakalımz bi de hüseyin kurt olarak tutd'da 9 numerolu formayı istedim ama hala şeedilmedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bende verdim bide bişi sorcam bu ulusal sıralama neye göre yapılıyor atılan gollere göre falan mı yoksa skillere göremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Teşekkür ederim bütün duyarlı arkadaşlara. Ulusal sıralama, o güne kadar maçlarda çıkarttığın ratinglerin toplamına göre yapılıyor diyebiliriz. Yani dolaylı olarak, istatistik (gol, asist, MoM), tecrübe, oyuna kayıt tarihi vs. Ayrıca arkadaşlar, 2-3 haftaya kadar altyapı kurucam ben de. Primer amacı U-18 için oyuncu yetiştirmek olacak, o yüzden hesabı sıfırlayarak gelmek ya da oyuna yeni başlayıp gelmek isteyenler olursa beklerim. Orta saha yetiştiricez, ilk sezon sonuna doğru U-18 garantisi verebilecek kadar iddialıyız yani, antrenman olayını güzel anlatırız herkese. Şu finaller aradan cıksın da bi hele :) @GEd: Tek oy veriliyor abi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bende verdim oyumu :) skiller baya bi oturmaya basladi, pfcde ilk 11 i zorlarim ben bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kendi takımımda ilk on bir oyuncusu gözüküyordum ama maçta oynatmadı :( oynasam gol atardım 3 tane :P edit: sorumu sormayı unuttum en iyi özelliklere sahip oyuncuları mı oynatıyor illa ki? şimdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 güzelim mr aurelioyu tam alacaktıkki zegna bırakmadı ehehe ben istiyorum dedi gönül koydu. Helali hoş olsun pfc ye :) Vallahi çok sağlam bir mr geliyor pfc ye 2 gün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Türkiye U-18 Teknik direktör adayıyım Oyundaki adım Erdem Erdoğan desteklerinizi bekliyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 4-1 yenilmişiz ilk maçta eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bu topigi kitleyip footstar diye yeni topic yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar