Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler federasyon başkanlık seçimleri için oy verme işlemi an itibarı ile başladı. Oylarınızı bekliyoruz ve size antrenman verimi, +100 oyuncu, yardımcı asistan olarak geri dönecektir. Teşekkür ederiz...

Serhat Akyel
Mesaj tarihi:
golcülük 15 olmuş. 20ye kadar yolum var sonra dayanıklılık 5ten 10a hadi bakalımz

bi de hüseyin kurt olarak tutd'da 9 numerolu formayı istedim ama hala şeedilmedi heralde.
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim bütün duyarlı arkadaşlara.

Ulusal sıralama, o güne kadar maçlarda çıkarttığın ratinglerin toplamına göre yapılıyor diyebiliriz. Yani dolaylı olarak, istatistik (gol, asist, MoM), tecrübe, oyuna kayıt tarihi vs.

Ayrıca arkadaşlar, 2-3 haftaya kadar altyapı kurucam ben de. Primer amacı U-18 için oyuncu yetiştirmek olacak, o yüzden hesabı sıfırlayarak gelmek ya da oyuna yeni başlayıp gelmek isteyenler olursa beklerim. Orta saha yetiştiricez, ilk sezon sonuna doğru U-18 garantisi verebilecek kadar iddialıyız yani, antrenman olayını güzel anlatırız herkese. Şu finaller aradan cıksın da bi hele :)

@GEd: Tek oy veriliyor abi evet.
Mesaj tarihi:
kendi takımımda ilk on bir oyuncusu gözüküyordum ama maçta oynatmadı :( oynasam gol atardım 3 tane :P
edit: sorumu sormayı unuttum
en iyi özelliklere sahip oyuncuları mı oynatıyor illa ki?
şimdi oldu
Mesaj tarihi:
güzelim mr aurelioyu tam alacaktıkki zegna bırakmadı ehehe ben istiyorum dedi gönül koydu.
Helali hoş olsun pfc ye :)

Vallahi çok sağlam bir mr geliyor pfc ye 2 gün sonra.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...