Aragorn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Beyler federasyon başkanlık seçimleri için oy verme işlemi an itibarı ile başladı. Oylarınızı bekliyoruz ve size antrenman verimi, +100 oyuncu, yardımcı asistan olarak geri dönecektir. Teşekkür ederiz... Serhat Akyel
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 paticik bunyesinden footstardaki herkes oyunu Serhat Akyel'e atmasi lazim arkadaslar dikkat edin bu konuya
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 top sürmemi az arttırmadın tabi ki serhata oylar:D
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Dayanıklılık, hız, top sürme 10 oldu. Şimdi sırada kısa paslar (7), orta(4), teknik(6) var. Bu arada Serhat Akyel'e verdim oyumu.
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 verdim oyumu :)) tek oy veriliyor dimi , farkli pozisyonlar icin deil yani
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 benide alın takıma yeni sezon iyiyim baya... Koray Duyan
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 golcülük 15 olmuş. 20ye kadar yolum var sonra dayanıklılık 5ten 10a hadi bakalımz bi de hüseyin kurt olarak tutd'da 9 numerolu formayı istedim ama hala şeedilmedi heralde.
slickers Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bende verdim bide bişi sorcam bu ulusal sıralama neye göre yapılıyor atılan gollere göre falan mı yoksa skillere göremi
Aragorn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Teşekkür ederim bütün duyarlı arkadaşlara. Ulusal sıralama, o güne kadar maçlarda çıkarttığın ratinglerin toplamına göre yapılıyor diyebiliriz. Yani dolaylı olarak, istatistik (gol, asist, MoM), tecrübe, oyuna kayıt tarihi vs. Ayrıca arkadaşlar, 2-3 haftaya kadar altyapı kurucam ben de. Primer amacı U-18 için oyuncu yetiştirmek olacak, o yüzden hesabı sıfırlayarak gelmek ya da oyuna yeni başlayıp gelmek isteyenler olursa beklerim. Orta saha yetiştiricez, ilk sezon sonuna doğru U-18 garantisi verebilecek kadar iddialıyız yani, antrenman olayını güzel anlatırız herkese. Şu finaller aradan cıksın da bi hele :) @GEd: Tek oy veriliyor abi evet.
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bende verdim oyumu :) skiller baya bi oturmaya basladi, pfcde ilk 11 i zorlarim ben bu sene :)
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kendi takımımda ilk on bir oyuncusu gözüküyordum ama maçta oynatmadı :( oynasam gol atardım 3 tane :P edit: sorumu sormayı unuttum en iyi özelliklere sahip oyuncuları mı oynatıyor illa ki? şimdi oldu
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 güzelim mr aurelioyu tam alacaktıkki zegna bırakmadı ehehe ben istiyorum dedi gönül koydu. Helali hoş olsun pfc ye :) Vallahi çok sağlam bir mr geliyor pfc ye 2 gün sonra.
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Türkiye U-18 Teknik direktör adayıyım Oyundaki adım Erdem Erdoğan desteklerinizi bekliyorum ;)
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bu topigi kitleyip footstar diye yeni topic yapalim.
Öne çıkan mesajlar