Aragorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Teşekkürler hocam sağol. İnşallah güzel işlerin altına imzamızı atacağımıza inanıyorum. Fed. başkanları belirlensin, Türkiyeninki ben olursam, direk diğer başkanlarla iletişime girip kulis yapıcam. Ermeni taktiği direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Ahanda adaylık propagandamı buraya yapıştırayım hatta. Özgeçmiş: 2. sezonun 7. haftası'nda (ki bu tarih 27 Mart 2007 oluyor) oyuna başladım. Bir bot takıma girdim ve ilk gün FS-Fan satın alarak, girdiğim takımı yönetmeye başladım. C ligi serüvenimiz herkeste olduğu gibi heyecensız ve basit oldu. Daha sonra B-2 Ligi'ne yükseldik ve orada RMK Istanbul, aTa SK gibi köklü ve güçlü kulüplerin bulunduğu bir ligde, şampiyonluğu son maçta aTa SK'ya yenilerek kaçırdık ve ligi RMK Istanbul'un ardında 3. bitirdik. Bu sezon ise güzel bir performans sergileyerek, namağlup bir şekilde B-2 Ligini lider olarak tamamladık. İnşallah önümüzdeki sezon Süper Lig'de de iyi şeyler başaracağımıza inanıyorum. "Serhat Akyel Kimdir?": 21 yaşındayım ve Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyorum, 2. sınıfım. Yüksek seviyede İngilizce biliyorum. Oyuna günde en az 3-4 saat girerim. Tatillerde dahi internete erişim imkanım var, çok büyük bir terslik olmadığı müddetçe oyuna uzun müddet girmeme ihtimalim söz konusu değil. Oyunda bugüne kadar kimse ile münakaşa içersine girmedim, öfkeyle hareket etmedim. Bunları anlatmama gerek te yok aslen, herkes kimin ne olduğunu biliyor, geçmişte terslik yaşayanlar düşünsün buraları Misyon: Şüphesiz ki Türkiye'yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edebilmek. Yapılacak organizasyonlarda Türkiye'nin adını mümkün mertebede duyurmak, aktif bir yönetim politikası izleyerek milletimizi gururlandırmak en büyük amacımızdır. İyi bir yönetimin getireceği birçok yarar vardır. Bunlardan birisi de, iyi yönetilmenin getirdiği en doğal sonuç olan, yeni açılacak takım ve böylelikle de istihdam edilecek oyuncu sayısındaki artıştır. Fikir ve yeniliklere açık, demokratik, herkesin düşüncesine saygı duyan bir politika sürdüreceğiz. Sadece menajerlerin değil, oyuncuların da görüşlerini alarak, oyundan beklentilerini öğrenerek, oyuna katılımlarını arttıracağız. Ülke içinde çeşitli yarışma ve organizasyonlar düzenleyerek, daha aktif ve etkili bir forum oluşturmak, ve böylelikle de oyuna kayıt olup hiçbir şey anlamadan oyunu bırakan kullanıcı sayısını engelleyeceğiz. Vizyon: Avrupa ve Dünya Kupaları'nda büyük başarılar elde etmek en büyük amacımız. Daha sonra, bu kupalara Türkiye'nin ev sahipliği yapması için gerekli merciilerle görüşüp, kulis yaparak, Türkiye'de büyük bir organizasyonun ayarlanmasını sağlamak. Barışçıl bir yönetim politikası izleyerek, diğer kullanıcıların oyundan soğumasını önlemek, hatta onların da fikirlerine değer verildiğini göstererek birlik ve beraberlik içinde olan bir kommünite kurmak. Diktatörlükten çok, demokratik bir politika izleyerek, tüm bireylerin fikirlerini alıp, ona göre hareket etmek. Birçok konuda, kamuoyu yoklaması yapmadan bireysel karar almak yerine, gerekli referandumların yapılıp, ortak bir karar alınmasını sağlamak. Yapılması Düşünülen Referandumlar: 1- Türkiye Ligleri'ndeki yabancı oyuncu kontenjanı 2- Yabancı oyuncuların Türk vatandaşlığına geçip/geçemeyeceği, geçebilecekse Türkiye'deki kaçıncı sezonları sonunda vatandaşlık alabilecekleri 3- İlgili komisyon ve başkanlıklara kimlerin atanacağı 4- A / U-21/ U-18 Milli Takımları'nın başına ya da yardımcılığına kimlerin getirilmesi gerektiği 5- Haftada bir toplanarak, bu süreç içersinde vuku bulan olay ve olayların değerlendirilmesi 6- Gene bu toplantıda, Türkiye'de Footstar'ı geliştirmek adına nelerin yapılabileceği 7- Haftalık olağan toplantıda çıkan karar ve sonuçların, gerektiğinde oyun yönetimine iletilmesi ve yaptırılmasının sağlanması Oluşturulması Düşünülen Kurul ve Mevkiler: Her hafta yapılması planlanan olağan toplantıya katılan kişi ve kurumların hepsine, Genel Kurul adı verilecek. 1- Federasyon Başkanı (President): Toplantıya başkanlık ederek, o haftaki gündemi öneri ve olaylar doğrultusunda belirleyecek. Toplantı sonunda gerekli görev ve sonuçları, ilgililere iletecek. 2- Federasyon Eş Başkanı (Vice President): Toplantıya, Başkan'ın katılamayacağı durumlarda Başkanlık edecek. Açıklamalara göre; Referandum yapma, Milli Antrenörleri atayıp/kovma ve Dünya Kupası için oy verme yetkileri dışında, Başkanların yetkisine sahip olacak. 3- Ulusal Finans Fonu (National Monetary Fund): Bir başkan ve üç üyeden oluşacak olan bu kurul, ekonomik durumu kötü olan kulüplerin batmasını önlemek amacıyla, çözümler üretecek. Bilirkişiler gözetiminde, ekonomik durumu iyi olan bir külüp tarafından (menajerinin onayı halinde) geçici olarak borç verilecek. Borç geri ödenmeden, harcama gerektiren işlemlere izin verilmeyecek. Kurula güvenip ekonomiyi zora sokan kulüpler anlaşıldığı taktirde, kredi başvurusu dikkate alınmayacak. 4- Ulusal Tahkim Kurulu (National Fortification Council): Bir başkan ve üç üyeden oluşacak olan bu kurul, kulüpler arasındaki anlaşmazlıkları çözüm ve yaptırıma bağlayacak. Genel Kurul'da alınmış bir kararın aksini uygulayan kulübe yaptırımlar uygulanacak. Örneğin, bir kulüple sözleşmesi devam eden oyuncularla, menajerine haber vermeden iletişime geçmenin, Genel Kurul tarafından yasaklandığını farzedelim. Bir kulüp bu kuralı çiğner ve bu kanıtlanırsa, kuralı çiğneyen kulüp bazı haklardan mahrum edilecek, varsa elindeki yetkiler alınacak. 5- Milli Menajerler Kurulu (National Managers Council): Üç teknik direktör ve üç yardımcı antrenörün oluşturacağı ve başkanlığını A Milli Takımı Teknik Direktörünün yapacağı bu kurul A / U-21 / U-18 Milli Takımlarının Teknik Direktörleri ve onların yardımcılarından oluşacak. Her hafta toplanarak, oyuncu analizlerinde bulunacaklar. Oyuncuları belirli kriterlere göre inceleyip, en verimli şekilde seçmeye çalışacaklar. Ayrıca milli takım seçimlerinde haksızlık yapılmaması için, birbirlerini denetleyecekler. 6- Oyuncu Yetiştirme Kurulu (Player Development Council): Bu kurul, "farm team" olarak bildiğimiz takımların menajerlerinden oluşacak. Milli takımlar için maksimum tecrübe ve yetenekte oyuncular yetiştirecekler. Özellikle U-18 için çok yararlı olacağına inanıyorum. 7- Süper Lig Delegesi (Delegate of Super League): Tek bir kişi bu mevkiye atanacak. Süper Lig ile ilgili bütün olaylarda ilk bilginin alınacağı yetkili olacak. Bu ligdeki takımların isteklerini, önerilerini ve eleştirilerini Genel Kurula iletecekler. 8- B Ligleri Delegesi (Delegate of B Leagues): Süper Lig delegesinin B Ligleri için geçerli olanı. Gene tek bir kişiden oluşacak. 9- C Ligi Delegeleri (Delegates of C League): Aynı şekilde, yukardaki delegelerin C Liglerine uyarlanmış halleri. Tek farkı, C-1 / C-8 e kadar bir delege, C-8 / C-16 ya kadar da bir tane olmak üzere, toplam 2 delegeden oluşacak. Şimdilik yukarıdaki kurul ve mevkilerin oluşturulmasını düşünüyorum. Bütün bunların oyunu daha eğlenceli bir hale getireceğini, kullanıcıları oyuna daha çok bağlayacağını sanıyorum. Güzel yapılacak olan bir görev dağılımı ile, hem herkesi memnun edebileceğimizi, hem de ülkemizi başarıya ulaştıracağımızı düşünüyorum. Ve işte Ekibimiz: Volkan Taşkıran - Fenerbahçe SK Nihat Başar - Bursaspor Hasan Buruk - PFC Can Ertaş - Tenchu United Mehmet Uşak - FC Equinox Evren Keleş - MC Team Erdem Erdoğan - Göztepe Sergen Atılgan - Göztepe Not: Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar lütfen iletişime geçsinler. Listenin aşırı kabarık olmaması ve oyunun, yönetimde sadece FS-Fan'lı kullanıcılara imkan vermesi nedeniyle, sadece FS-Fan sahibi arkadaşları listeye ekliyorum. Not-2: Kurallar nedeniyle hiç kimseye seçim ile ilgili mesaj atmıyorum. Kimse "bizi unuttu, desteğimize ihtiyacı yok, bizi ekibinde düşünmüyor" gibi fuzuli düşüncelere girmesin, bu bizi üzer. Not-3: Yakında websitemiz yürürlüğe girecektir, gelişmeleri oradan da takip edebileceksiniz. Bizi destekleyenlere şimdiden teşekkürlerimizi iletir, herkese saygılar sunarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 erdem erdoğan ben oluyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Jandor yani Aragorn'un koskoca mesajına yaptığın tek yorum bu mu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Federasyon Başkanlığı forumunda kavga çıkararak yıpratmaya çalışıyorlar özellikle Volkan'ın mevkiisine çok laf geldi.. Uzun bir mesajla ve iyi dille herkesin daha ılımlı yaklaşmasını sağlamaya çalıştım fakat Benden değil senden bekliyorlar yorumları .. bi göz at foruma ve lütfen dikkat et ağzından şu an kaçıracağın 1 yalnış kelimeyi Adamlar pusuda bekler şekilde bekliyor. yazdığın her kelimeyi 10 defa 15 defa oku Post'lamadan önce çünkü 1 açığında seni yerle bir edecek bir kitle oluşmuş durumda 2. Başkan adayı arkasında bizim yapacağımız en ufak bi hatada muhteşem bir kitleyle yarışa başlar lütfen dikkatli ve hatasız bir politika süreci geçirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Ayrıca mesajların çok ciddi ve katı .. Bi şekilde insanlarla daha çok 1 e 1 münasebet e gir ve daha ılımlı yaklaş. Çünkü karşılarında bu şekilde görürlerse seni "baksana bi aday oldu götü kalktı" derler.. Bi şekilde daha samimi olmaya çalış dicem ama Fazla yılışıklıktada "bumu olucak lan başkan" derler .. Gerekirse bazı 1 e 1 konuları ben yanıtlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Yeni uyanmıştım, attım bir mesaj. Çok saldırıyorlar dediğin gibi, ama ekibe saldırıyorlar, o da mantıksız bir saldırı. Yakında sular durulur diye düşünüyorum, gene de dediğin gibi dikkatli olup, polemiklere girmemek lazım. Ayrıca bu işi birinin, benden daha iyi yapabileceğine inanırsam direk bırakırım adaylığı zaten. Çoluk çocuğun artistliğiyle hiç uğraşamam. Şu muhalif iki güçlü kesimden birini yanıma çekmem lazım. Mevki sözü vermeden hem de, nasıl olcak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Çıkarı olmadan adam senin tarafına geçmez, herkes güç, konum peşinde klasik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Hepiniz genel olarak forvet Oyuncu açtığınız için Takımda tam anlamıyla bir forvet patlaması yaşanmakta.. ve bu sezon için son maçımızda 4 forvetide oyuna sürdüm 2 si FC biri AMC Biride malesef AML olmak üzere Mevcut düzenimizde bir Adet ML bir Adet DMC bir Adet GK (kaleci) ve en az 3 adet DC ye ihtiyacımız var. Sezonun sona erip Kontratı biten oyuncuların meydana çıkmasıyla gerekirse sabahlicam ve Bu mevkiilerde boşlukları doldurmaya çalışıcam. Fakat Forvet Bolluğu çektiğimiz için bir kaçınız her maç direk 11 çıkamayabilir. Batu Sönmez'in AMC deki mevkiisi hazır orda oynayacak Can Ertaş (ben) MC de görev yapıcam Efe Biryol Sağ kanatta yani MR de görev yapacak fakat Forvetteki arkadaşlarımız Değişmeli olarak maçlarda yerlerini alacak .. PFC gibi Superlig Hedefimiz olmadığı için B Liginde kalma adına zor maçlara en iyi kombinasyonlarla çıkarıcam takımı . Şimdiden dua edelimki PFC yle aynı gruba düşmeyelim .. Sebebi ise RMK Yansıı PFC 3 lüsüne Superlig'den gelecek son rakip eklendiğinde Çekişmeli bir 4 lü grup olacak Burdan ilk 4 e girmemiz bu yeni dönemimizde oldukça zor daha kolay bi gruba düşüp ilk 4 te kalabilirsek bir dahaki sezon üst sıraları hedefleyebiliriz.. Takımdan gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Son 4 takım düşüyor muydu ligten? Eğer öyleyse durum biraz sakat yeni ligte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bende bot takımdayım Yenı basladım ıstenılen bolgede oynarım sol ayaklıyım F actık ama daha degıstırebılırım cok bası ısın Takma Ad: Empo Oyuncu Ismı: Necati Emir Takım Sıvas Idman Yurdu Katılmak ısterım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 B ligleri baya ilginç olmuş, herkese başarılar :).(Özellikle Göztepe, TUTD, Noxthron ve tabiki PFC :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Abi b-2 ye düşmeyelim diye dua ediyordum hatta b-3 e düşeriz inşallah diye düşünüyordum... Düşünmez olaydım b-3 ün haline bakın ya süper ligden daha zorlu :) c ye geri döneceğiz bu sene galiba eheheh direk takımı kapasammı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 dunya 27.sini aldim soylemesi ayip umarim yararli olur takima xD b-3 fena oldu bot takim yok ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ya urza takımı bıraktı mı ilgilenmiyor mu nedir , werder weremem biraz boş kalmış.10kişi falan kalmıs takım MR lazimsa trasty bende geliyim sizin takıma,idris afşin oyuncu adim. bide ufak soru: MR den ML ye donse pozisyonum bir kaybim olur mu tecrube acısından?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 abi Moral: 18% nasıl artırıcam ben bunu herşeyi denedim artmıyo sürekli düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 GEd said: ya urza takımı bıraktı mı ilgilenmiyor mu nedir , werder weremem biraz boş kalmış.10kişi falan kalmıs takım MR lazimsa trasty bende geliyim sizin takıma,idris afşin oyuncu adim. bide ufak soru: MR den ML ye donse pozisyonum bir kaybim olur mu tecrube acısından?? yok birkaç maç yapınca ml tecrübende %100 olur bir kaybın olmaz sadece 1-2 maçlık kaybın olur yani iyi oynuyamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kermit said: abi Moral: 18% nasıl artırıcam ben bunu herşeyi denedim artmıyo sürekli düşüyo eğlence antremanı ver çık gez dolaş eğlen takım arkadaşlarınla ilişkini yüksek tut ailenle ilişkini yüksek tut birde maçda oynuyorsan kazanınca artıyor moral sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 walla cok imba bi adam olma yolundayım. tekirdağ sk, ali canbaz, fan clubuma beklerim sizi=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 kişisel antrenör ne işe yarıyordu? bilmeden satın aldım da para sıkıntısı çekiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 takım antrenmanı yapmadığın zaman kisisel antrenorle calısıosun. ne kadar yüksek olursa o kadar verimli oluyor calısman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Başkana +rep, yılmadan eksik bölgelere transfer için çalışıyor. edit: Bir de tutd için bir başlık açsak mı acaba? Karışmıyor mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 benide alin biriniz ama bizim klubun baskan birakti oyunu nasıl olcak şimdi bu. hiç girmiyor uzun zamandir. 1 sezonda sozlesmem var. urzaya ulassın yada bırı desın bizi serbest biraksin die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Karşılıklı kontrat feshi gönderdin mi, göndermediysen gönder. 30 gün içerisinde cevaplamazsa serbest kalırsın, ne kadar geç gönderirsen o kadar beklersin. FS-Fan süresi bitene kadar hesabı inaktif olmaz oyuncunun, zaten 62 gün oyuna girmemesi de lazım. Öyle işte sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 iyi oldu soyledigin hemen yolliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar