Zegna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 amac ne ki cok uzun vadede dusunuyolar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yav forvetimi son macta kaleye koymus oyun 12 tane de yemişim moral 0 oldu lağn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Amaç efektiflik dünya sıralamasında 1. olmak galiba. Şu anda 8. ler takım olarak. %75'ten %74.9'a düşmesin efektiflik diye maçlarda kendilerini yormuyorlar, yorulacakları kişisel tercihlerden uzak duruyorlar, yenme gibi bir amaçları da yok sanırım. Yoksa onların kadrosu, Türkiye'den Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi gerek takımda olması gerek bir kadro ve kimse kolay kolay yetişemez skill bazında. Bilemiyorum ama birşeylerin yanlış olduğu kesin. edt: Bizim Atakan var "Hocam ben hentbol galeciliğinden gurtulmak istiyom." dedi. "Oglum, fıtbol hentbola benzemez didim. Goyduk kaleye geleni alıyo gideni alıyo, pu senin fıtboluna be!" [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 02:52 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bişi sorucam takım forumuna said: please train Stamina and Speed as soon as possible. theese 2 skill should be minumum 10/10. denmiş ben kaleciyim bnmde kasmam gerekio mu ??? [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 06:25 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bu adamlar idman kasiyor ,peki tecrube alamıyorlar kendilerini yormadiklai icin, oyunda tecrubenın bir etkisi hic mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tecrübe, oyundaki en önemli şey denilebilir. Ama ne yapmaya çalıştıklarını kimse anlayamıyor, herşeyleri meçhul çünkü çok kapalı bir takım, kimseyle ilişkileri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Oyuna başlayalı 1,5 ay oldu skill/week yerlerde 1.333 :D. Bu saatten sonra 1.88 lere çıkma şansı var mıdır? :) Yoksa hesabı başlatmak mı en mantıklısı? Bir de efektiflik neye bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 pazar gunku maca dikkat edin. ayarlarinizi yapmayi unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 liverpoolu ezeriz her turlu, ah bide sampiyon olabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 liverpoolda toparlanmis gibi yansiyla berabere kaldilar son mac. gerci kalecileri ustun performans gostermis biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bölüme girdim, paticik fc başlığını arıyorum bulamıyorum diye lol sticky yapılmış meğersem. bugün 3-1 alırız siz rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Sage said: Oyuna başlayalı 1,5 ay oldu skill/week yerlerde 1.333 :D. Bu saatten sonra 1.88 lere çıkma şansı var mıdır? :) Yoksa hesabı başlatmak mı en mantıklısı? Bir de efektiflik neye bağlı. nerden bakıyoruz ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 said: nerden bakıyoruz ona?http://footsteps.ath.cx/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 benim 1,33 den de az eh. o değil de şaka maka biz şampiyon olacaz bu sene istemeye istemeye sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 5 - 0 ehuae :) haftaya nox maci var, napcaz bakalim ilk yenilgimizi aliriz heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 1.44mus benim (: golumude atmisim macida 5-0 almisiz daha ne isterim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Skill/week neye yarıyor? Nasıl yükselir? Düşükse tamamen şanssızlıktan mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 skill/week 1.64 normali kac bunun. sayfa cok iyiymiş bu arada adres icin thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Onemli degil bu arada buda guzel bi linktir isterseniz goz atın. http://footstar.naktibalda.lt/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 1.5302 benimki .. Gerçeten bunun standardı ne biz standartın üstündeyiz muhtemelen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bu arada bir soru daha kaç yaşına kadar skill kazanabilicez ? Bi kitlenme weya yawaşlama yaşı varmı hatta 30 dan sonra düşüşe fln geçiomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 21 yasından sonra gelisme yavaslıyo.Her sene %25 yavaslıcakmıs galiba 21den sonra ama dusme konusunda bi bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tecrube arttikca daha iyi oynuyor iste oyuncu bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Golcülük antremanı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 zegna beni takıma al plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar