kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 son zamanlarda bitlord sapıttı ve 1.0'a eşitliyor seed ratio'mu ve altına düşmüyor? her download'da her tracker'da böyle bir olay yapıyor... çok gıcık bir şey dosyayı ilk 400 kb/s'la indiriyor sonra download kesiliyor upload yapmaya başlıyor sonra 1.0 olana kadar devam edip download / upload eşitliyor? düzgün download yapamaz konuma geldim, demonoid kullanıyorum ve orda seed ratiom 2.65... [spo] [/spo] [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:23 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 edik [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:26 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 1 tb upload'um var demonoid'de boş konuşma bence bak yukarda upload ratiom 2.65 yazıyor.. yoksa leecher mod da var elimde banlanmak istemiyorum.. aptal seba14 modları kullanıp... [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:27 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 neyse sanırım bitlord da bitcomet gibi banlandı trackerlar tarafından... utorrent denicem güncellerim konuyu deneyince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 valla abi kasmayın ratio matio paşa paşa utorrent kullanın :) hic urasmadım onlarla tavsiye ederim hem sistem kaynaklarını az kullanıyor gayetde guzel cekiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 utorrent 1.610 indir. 1.7x versiyonlar banlı. utorrent 1.6.1'den sonra satıldı, işin içine 20th Century Fox, Comedy Central, Lionsgate Films, MTV, Paramount, Spike TV, Warner Brothers gibi partnerler girince program casusluk yapmaya başladı. 1.6.1 tamam sağlam ve bağımsızdır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bende de baya sorun çıkarmıştı bitlord. utorrent e geçtim gayet ii dl hızı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar