Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasa,PSU tavsiyesi..

Korax

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar.
Kısa zamanda bi yenileme olayına gireceğim için bikaç tavsiye alayım dedim.

Şimdi,normalden daha büyük bi kasa istiyorum,hali hazırda 3 tane hdd olduğu için,herşey birbirine giriyor.Ekran kartıydı falandı filandı derken yer kalmıyor.Thermaltake'in bi kasası vardı sanırım öyle unuttum adını,sanını cinsini.Ucuz yollu(70-80 $ max,yoksada tavsiyelere açığım) böyle bildiğiniz bi kasa varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

PSU olayına gelince,SLI yada crossfire olaylarına girmeyeceğim hiç.Ama 4 tane hdd olur enaz gibime geliyo.Nekadar güçlü bi PSU seçmeliyim? 500 watt yetermi,fazlamı gelir?Öyle abartı bi ekran kartıda kullanmicam.8600 GT Sonic alıcam sanırsam.Yani power gereksinimleri 2 ram bi işlemci 3-5 tane hdd bi ekran kartı vesaire.Bana tavsiyeleriniz ne olur.Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

aopen h600b öneriyorum keyfine göre siyah ya da beyaz. Ben geçen sene aldım 50 dolardı sanırım. Normal kasalardan biraz büyük ve daha sağlam.

İçindeki fsp300 watt gerçek 300 wattır yani sırf bu psu bile 30-40 dolara satılıyor tek başına. Bu yeterli olacaktır, olmazsa thermaltake al derim 450-500 watt bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax Thermaltakeler ilk bakışta cazip geliyor deli gibi büyük bir alan ve şekil kasalar. Ama işin rengi aldıktan sonra değişiyor gayet buyuk ve kaliteli olmalarına rağmen arkadaşlar artık dökme çelik midir? Nedir? bilmez 43874382974 kg geliyor. Yane kısaca kasayı bir kere yerleştirip unutucaksan problem yok fakat sürekli bir aksiyon varsa unut bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz geç olmuş ama aradığın modelin hangisi olduğunu bulmak için
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=1013&sp=brand=thermaltake

bir göz at ,sonra nerden istersen ordan al :) ,web sitelerinin faydası.Birde 3 hdd'den başka ne kullanacaksın yazsaydın psu için daha iyi bir yorum yapılabilirdi( işlemci ve ekran kartı gibi).

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 21:37 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

p35 dq6 bearlake modeli o..ben de onu aldım ve 8800gtxle quad core taktım daha tam kullanamadım ama herhalde bi sorun yok..o yüzden al direk

kasa olarak thermaltake shark öneririm deli gibi..psu olarak da ya be quiet ya da tagan öneririm.çıkışlarının en az 30 amper olmasına dikkat et ve bu dakkadan soora 450den aşağı bişi alma

edit:bu arada 8600gt almak şu an ne kadar mantıklı emin olamadım..biraz beklersen çok daha iyi bişi alırsın ucuz bi fiyata gibi geldi..orta seviye kartları yetersiz gibi duruyo şu an çünkü nvidianın

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 00:02 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm kartlar içinde 133 $ + kdv olarak ve performans olarak bunu uygun görmüştüm eniyi =/ shark bende isterim ama çok pahalı maalesef :) ben zaten abartı oyun oynayan birisi değilim ama arada bi eser oynarım yani.450 watt diyosun yani minimum.500 watt bi psu alayım ozaman ben.Firebal'da uygun bişeyler buldum,bilmiyorum ama ankaraya kargoluyolardır heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 05 Eylül 2007, Çarşamba - 05:00 tarihinde demis ki:

8800 GTS alacaklar alt+tab probleminden haberdardırlar umarım

said:
Uzun zamandır özellikle 8800 GTS 320 MB sahiplerinin canını sıkan, FPS'nin oyun içinde düşüp Alt-Tab ile yeniden FPS'nin artmasına sebep olan sorunun suçlusu, bir çok yerde bellek kontrolcüleri olarak seçildi. Sorunun hala tam olarak bilemesek de Nvidia bu soruna yeni sürücüler ile çözüm getireceğini belirtti.

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 08:57 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...