eddy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 arkadaşlar güzel bir diablo ile ilgili site biliyorsanız bana yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 www.diabloii.net ŞLimdi baal klanını sayfasını vericek bi arkadaş, o kadaryararlı bi sayfa değil kaynak olarak, dii.net de item database bizim için yetiyo (yalanıyz ah bu çıksa şu çıksa, sonra oyunda çıkınca ehuehu diyip gidiyoz)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 www.theamazonbasin.com www.lurkerlounge.com buraları da fena siteler değil, tabii diabloii.net en iyisi http://www.cs.hmc.edu/~cbradfor/diablo2/skills.html burada da tüm skillerin lvl 99'a kadarki tüm detaylarını görebilirsin. örneğin grizzly bear'ın attack rating'i kaç vb.[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bi aralar diablotr vardı ama noldu ona acaba ?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 diabloii.net ben bunu severim ilk türkçe veya türk diablo sitesini arkadaşla yapıyorduk yarım kalmıştı nette duruyor arayan bulur baya gülersiniz onun ingilizcesi yoktu benim yazmadığım yerler çok kopuş[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Arreat Summit burasını öneririm oyunun official sitesi her bi halt var.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 arreat summit ten önce chaos sanctuary vardı acaba duruyor mu herneyse çok yavaş official site kullanmam ben :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 expansion'u çıkartınca chaos sanctuary'i kapattılar...[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 arkadaşlar saolunda türkçe olsa iyi olur ingilizcem çok iyi değil ayrıca bilgide versin yani ben daha yeni sayılırım level 26 necromancer im var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 neden kimse msj yazmıyor yok mu yoksa adam gibi türkçe bir diablo sitesi_¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Ya sor soracağını, cevap verecek çok adam var burda... siteye lüzum yok... Herkes Arreat's Summit kadar dolu burda :)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 tamam da abi mesela bana patch lazım oyunun bendeki sürümü 1.0 bir sürü bug var.Ayrıca benim bir level 26 karakterim var 2 skill puanım da hazırda sizce hangi skille vereyim_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 patch'i blizzard.com'dan indirebilirsin. ama crack yaptiysan oyunu tekrar install edip, önce patch'i yükleyip sonra crack yapmalisin. bi de diablo2'nin expansion setini al bence... [hline]Her şey düşündüğün gibidir... [Bu mesaj Androner tarafından 02 Mart 2003 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Necroda gittiğin skill ağacına göre değişir.Mesela planın ne single oynamak mı yoksa duel mi?Duel ve single için kesin değişmeyen bone spirit vardır mesela.Iron maidena verebilirsin. Buradan bakacak olursan pek çok ayrıntılı guide bulursun Türkçe olarak. [Bu mesaj Lynx tarafından 02 Mart 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Buradan da patchlere ulaşabilirsin :-) [Bu mesaj Lynx tarafından 02 Mart 2003 11:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 abi ben single player oynuyorum fakat karakterimin save ini götürüp internet cafeden multiplayer oynasam olurmu bir kaç arkadaşla birlik nasıl olur acaba_¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 abi ben singleplayer oynuyorum internet cafeden multiplayer oynasam nasıl olur yani bilgisayarımda ki save dosyalrını götürüp oynayabilirmiyim_¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 save dosyalarını götürüp oynayabilirsin internet kafede.[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 peki abi nasıl oluyor oynayınca yani arkadaşla birlikte mi ilerliyorum yok sa kapışıyormuyuz.Yani mesela ikimiz birden mi diabloyu kesiyoruz yada 3 ümüz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 abi biraz açıklarmısınız örneğin benim level 27 bir karakterim var arkinin de 25 bir karakteri var biz internet cafe den beraberi ilerleyebilirmiyiz.Beraber oyun kapatabilirmiyiz bir de zorluk seviyesi değişirmi_¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Evet oynuyabilirsiniz , sitersenizde kapışabilirsiniz. Zorlukta değişir , daha zorlaşır 2 kişi olduğu için ama exp miktarıda yükselir sanırım. Bunları eski bilgilerime dayanarak yazdım :)[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 saol çok iyi oldu artık arkadaşlar multiplayer yaparız.Ya ben bir soru daha soracaktım ama şimdi unuttum neyse saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 eheh bi arkadaş daha ben bişey demeden adresi verm iş :) neyse ben genede adresi veriim :) htttp://www.baal.com.tr.tc içerik fazla diil demiş fakat daha bunları bilmeden oynayanlar war ayrıca Türkçe bir kaynak! neyse çok yakında update olcak merak etmeyin[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar