Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sufi el sallar...

Sufi

Öne çıkan mesajlar

desem de forumda yine birlikteyiz tabi. paticik'in swg'den önce de üyesiydim, hala üyesiyim:)

hasılı sözün özüne gelirsek; fazla söze gerek yok, sufi (en azından bir süre için) aranızda olmayacak. unity'nin sınırsız desteği buraya kadar getirdi ancak.

eğlenceli saatler geçirmemde katkısı olan herkese sonsuz teşekkür ederim.

hoş kalın, hoşçakalın:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

lol "ne günlerdi.." lafını ben daha UO oynadığım insanlar için bile kullanamıyorum. Bu kadar süre geçti mi oyunda gerçekten?
Sanırım bırakanların ana sebeplerinden biri de bu, çok kısa sürede çok yoğun oynayıp iş hayatında burn dediğimiz şeyi yaşıyorlar.
Her gezegene gidiym, her missioni yapiym, hem rebel oliym, ertesi hafta rebel fp mi eritip imp oliym. Bi tane at st veya graul alıp sınırısız wep xp ile bir hafta commando, bir hafta BH diğer hafta pistoleer oliym, para zaten bok, 30dmg fazla veriyo diye 50 kat fazla verip en iyi pistolu aliym, sonra daha iyisi çıktığında üzüliym anlayışı insanları sona getiriyor.
Laflarımın hiçbiri sana değil sufi, sadece benim bakış açımdan bir genelleme.
Oyunda content yok diyenleri de anlamıyorum, content her an var oyunda, yoksa zaten yaratırsınız. Kimse gelip bana "sen eskiden yoktun" demesin, en eskisi benden 2 ay eski olsun, savunacağı nokta "oyunda content var ama 4 ayda bitiyor" mu olacak?
tekrar ediyorum, bırakmanın sebeplerini bilmiyorum Sufi, bu laflar sana değil. Sadece massive şekilde bırakan insanlara "niye" diye sorduğumda aldığım cevaplara bir tepki
Sosyal ağlarda paylaş

fazla söze gerek yok demiştim ama neden oyunu alışımın üzerinden 6 ay geçmeden bu kararı almak durumunda kaldığım konusunda birkaç cümle birşeyler desem fena olmayacak gibi.

öncelikle gunn, şikayet ettiğin konuların neredeyse tamamına katılıyorum. çoğunlukla kişiler oyunu bireysel ağırlıklı oynamaya kalkınca söylediğin durumlar oluşuyor. bu oyunun şimdiye kadar oynadıklarımızdan farklı bir yapısı var. ona uygun oynandığında böyle sorunların olma ihtimali azalacak elbette. biraz uç bir örnek olacak ama teşbihte kusur olmaz; starcraft'ı çalıştırıp pacman oynamaya kalkarsak tabi sonuçtan memnun kalmayız.

benim nedenime gelirsek... çok açık bir ifadeyle eğer bir rebel birliğinin, görünen bir zaman birimi içinde oluşma ihtimalinin doğacağını hissetseydim oyuna devam edebilmek için bir tutanağım olurdu. bu oyuna başlarken içinde bulunmayı umduğum oyun içi ortamı bu idi, olmadı.

sonuç olarak accountumu satıyor falan değilim. günün birinde işler benim de oyundan keyif alacağım bir hale gelir, o zaman sufi'yi yine ortalıkta sağı solu keserken bulabilirsiniz.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 16 October 2003 19:29 tarihinde demiş ki:
Oyunda content yok diyenleri de anlamıyorum, content her an var oyunda, yoksa zaten yaratırsınız. Kimse gelip bana "sen eskiden yoktun" demesin, en eskisi benden 2 ay eski olsun, savunacağı nokta "oyunda content var ama 4 ayda bitiyor" mu olacak?

yes, oyunda gayet de content var. isteyen contentini yaratiyor. npc missionlari var ha hepsine kaydim bitirdim derlerse dahi toplanirsin 2 kisi orayi burayi basmaya baslarsin. bazi pa lar bazi sehirlerde devriye gezmek gibi seyler icad etmeye basladi. bunun yaninda da artik su `act` missionlari iyice dallaniyor, renkleniyor. ha olmadi hepsini yaptim bi dudagim yerde bi dudagim goge erdi derseniz gidin bi craft acin, content maymunu oluverirsiniz. oyunu bolma baz missionlariyla xp yapip char gelistirmeyle bir tutmamak lazim.

ne var bu oyunda olmayan `content` ? diger oyunlarda ne fazla var birileri yazarsa sevinirim biktim content yok muhabbetinden.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Content yok olayı şöyle..Mesela imperial themepark'a bakın.Gidiyorsunuz 1 fambaa 3-5 rebel troop kesiyorsunuz aa bitmiş ve elinize özel karakterleri buglu olarak görmekten başka birşey geçmemiş(Admiral Thrawn çıplak,bazı diagloglar buglu),rebel themepark desen tamamen bozuk.Jabba nınki biraz daha iyi arada bug olmazsa özel kılıç kazanabiliyorsunuz.

Missionlar ise hayal gücünüz olmasa tamamen fiyasko.Git ordaki sütunu yoket geri dön,bi sütun daha yok et...Bari npclerden şöyle güzel bir kaç eşya bulsam diyorsunuz aa loot bozulmuş(yada 300/1000 bir dandik carbine çıkıyor).BH missionlar gerçeklikten çoooook uzak.Adamın biri dağa kaçmış peşinden 20km koşup açık alanda avanak avanak bekleyen bir tipi öldürüp geri dönüyorsunuz.

Oyunda imp/rebel savaşı öylesine yapılıyor,eh eğlenelim bari diyip yapılan bir iş gibi sadece,yani "bir amaca hizmet ediyorum ben" hissettirecek en ufak birşey olmuyor.Çok yapay yani.Zorla RP yapsınlar da demiyorum ama en azından "territory" sistemi konursa,ben bu savaşı bu bölgeyi rebeller için ele geçiriyorum hissi olabilirdi ama yapmadılar yada yapamadılar.

Ve ayrıca bunlara ek olarak ölümcül buglar var(3 kez PA Hall da mahsur kaldım/kaldık,sağolsun Cicio kurtarmıştı hehe,ve PA hall bozulmuştu vs vs)

Ama tabi bunlara karşın swgde oynadığım zamanlarda bir çok dost kazandım :) ve çok eğlendim avlar ,muhabbetler falan..güzel günlerdi..[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)

[Bu mesaj codmaster tarafından 19 October 2003 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...