Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007 Avrupa Basketbol Şampiyonası

tellos

Öne çıkan mesajlar

22de3 nasıl bir üçlük yüzdesidir yahu?
Ben o 12 adamın kafalarına tüküreyim.

Sürekli gerek basınımız gerek basketbolu yönetenler, "süper bir jenerasyon yakaladık, bu avrupa şampiyonasında ilk 3'e kesin gireriz" gibi açıklamalar yapıyolar. Milleti kandırdıkça bizlerin de beklentilerini arttırıyolar. Sonra gidiyoruz almanyadan 30 yiyoruz. Bu akşam yine televizyonun karşısındaki yerimi alıcam ve çekleri tutucam. Böylece ilk turdan çıkamayarak Türkiye'ye dönsün ruhsuzlar ordusu. Tanjevic'de mümkünse bosnaya dönsün. Turgay Demirel Fiba'da görev alsın o da dönmesin. Mehmet Hedo zaten kafa olarak amerikada, onlar da zahmet etmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

benim acaibime giden 3 4 adam formsuz olur, konsantre degillerdir macta zorlanirsiniz falan
ama bizde herkesmi formsuz? cozemedim.hic havalari yok

hani desek takim pek iyi degil zaten ama
sole bi baktigimizda gencler cok yetenekli
avrupada mvp secilmis oyuncular var biri nba allstar karsilasmasi oynamis 2 tane ilk 5 cikan nba oyuncusu var..cok acaip cok.

cekler cok enerjik deli dana gibi saldiriyolar bu arada ben bugunku mactanda umutsuzum.
Sosyal ağlarda paylaş

çeklerle başabaş oynayıp alınacak zoraki bi galibiyettense yenilmemizi terih ederim şahsen. belki o zaman birilerinin aklı başına gelir. bazı koltuklar sallanır. ha saldırır 30-40 sayı fark atarsak o zaman tekrar umutlanabilirim. bizim gruptaki takımları beğenmedim zaten, yunanistan falan da ucu ucuna maç kazanabilmiş-hırvatistan yenilmiş- yani takımlar biraz formsuz gözüküyolar belki ilerki turda bişey yaparız. adam gibi çıkıp bu maçı fark atarak kazanmayacaklarsa hiç oynamayıp binsinler uçaklarına paşa paşa dönsünler yuvalarına.
Sosyal ağlarda paylaş

Çekleri yenip üçüncü olursak E grubuna düşücez

Muhtemelen

D1. Fransa 3/0
D2 Slovenia 2/1
D3 İtalya 1/2
C1 Litvanya 3/0
C2 Almanya 2/1
C3 Türkiye 1/2

olarak oluşacak grup. Her takım puanlarını ve averajlarını E grubuna taşıyacak. Türkiye Fransa Slovenya ve İtalya ile 3 maç oynayacak. Sonunda puan durumuna göre en iyi 4 takım çeyrek finale yükselecek.

Yani E grubunda 3 maç kazansak kesin çıkarız. 2 maç kazansak çıkma şansımız olur. 1 maç kazansak hiç bir şansımız olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

şampiyonanın en az sayı atan takımı
en az asist yapan takımı
en düşük şut yüzdesi
en düşük üçlük yüzdesi

Türkiye'de ...

yalan olduk yalan

bunun dışında hücüm ribaundlarında turnuva ikincisiymişiz.serbest atışlarda da 10.

off off

turgay demirel'de bugün yeniden doğacaz,başarı gelecek diyor ...

almanya'ya helal olsun,20 sayı fark vardı bir ara oradan yüzdüler yüzdüler sonuna geldiler ama,yine de helal olsun.Bakalım Çek'ler bizi nasıl rezil edecek,ya da gerçekten yeniden doğacakmıyız ? (sanmıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...