Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 22de3 nasıl bir üçlük yüzdesidir yahu? Ben o 12 adamın kafalarına tüküreyim. Sürekli gerek basınımız gerek basketbolu yönetenler, "süper bir jenerasyon yakaladık, bu avrupa şampiyonasında ilk 3'e kesin gireriz" gibi açıklamalar yapıyolar. Milleti kandırdıkça bizlerin de beklentilerini arttırıyolar. Sonra gidiyoruz almanyadan 30 yiyoruz. Bu akşam yine televizyonun karşısındaki yerimi alıcam ve çekleri tutucam. Böylece ilk turdan çıkamayarak Türkiye'ye dönsün ruhsuzlar ordusu. Tanjevic'de mümkünse bosnaya dönsün. Turgay Demirel Fiba'da görev alsın o da dönmesin. Mehmet Hedo zaten kafa olarak amerikada, onlar da zahmet etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 mac nered yayınlanıyor bide saat kacta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ntv 21:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 21.30 ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 benim acaibime giden 3 4 adam formsuz olur, konsantre degillerdir macta zorlanirsiniz falan ama bizde herkesmi formsuz? cozemedim.hic havalari yok hani desek takim pek iyi degil zaten ama sole bi baktigimizda gencler cok yetenekli avrupada mvp secilmis oyuncular var biri nba allstar karsilasmasi oynamis 2 tane ilk 5 cikan nba oyuncusu var..cok acaip cok. cekler cok enerjik deli dana gibi saldiriyolar bu arada ben bugunku mactanda umutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çıkma olasılıgımız var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 %10 çıkma olasılığımız benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çeklerle başabaş oynayıp alınacak zoraki bi galibiyettense yenilmemizi terih ederim şahsen. belki o zaman birilerinin aklı başına gelir. bazı koltuklar sallanır. ha saldırır 30-40 sayı fark atarsak o zaman tekrar umutlanabilirim. bizim gruptaki takımları beğenmedim zaten, yunanistan falan da ucu ucuna maç kazanabilmiş-hırvatistan yenilmiş- yani takımlar biraz formsuz gözüküyolar belki ilerki turda bişey yaparız. adam gibi çıkıp bu maçı fark atarak kazanmayacaklarsa hiç oynamayıp binsinler uçaklarına paşa paşa dönsünler yuvalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tajevic gg olur herelde turnuvadan sonra. olmazsa ayıp. aydın örs gelsin yine, boşta galiba şu sıralar, ya da bjk nin eski koçu unuttum adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Çekleri yenip üçüncü olursak E grubuna düşücez Muhtemelen D1. Fransa 3/0 D2 Slovenia 2/1 D3 İtalya 1/2 C1 Litvanya 3/0 C2 Almanya 2/1 C3 Türkiye 1/2 olarak oluşacak grup. Her takım puanlarını ve averajlarını E grubuna taşıyacak. Türkiye Fransa Slovenya ve İtalya ile 3 maç oynayacak. Sonunda puan durumuna göre en iyi 4 takım çeyrek finale yükselecek. Yani E grubunda 3 maç kazansak kesin çıkarız. 2 maç kazansak çıkma şansımız olur. 1 maç kazansak hiç bir şansımız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 o takımlar arasında su oyun sistemi ile bi tek italyayı o da belki yenebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yok bea toggie italya'yı bu sistemle ve bu kafayla hayatta yenemeyiz. 40 sayı bile atamama ihtimalide yüksek. acı ama gerçek [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 16:08 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Sabah spor manşetlerine bakıyorum , ABD şampiyonası sonrasındaki 12 Dev Madam manşetini hatırladım deja vu oldum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yalnız cidden zamanında aydın örs'e de çok laf ederdik,hala ediyoruz gerçi.Ama Aydın Örs'ün o boktan oyunu bile Tanjevic'ten çok daha iyiydi... Murat Didim İtalya'da bir takıma gitti diye hatırlıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 murat didin'in milli takım başına geçmesinin değil ihtimali, şakası bile kötü hatta çok çok çooook kötü. murat didin gitsin almanya ikinci liginde bi takıma onu yönetsin. becerebilirse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi allah rızası için; sayı yüzdemiz iyi olsun. hucumda aktif olalım. serbest atış atalım. lütfen be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bayadır bu kadar moral bozan bir maç izlememiştim. Üzerinden 24 saat geçti hala kendime gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Umarım seyrediyolardır Almanya - Litvanya maçını. Basketbol böyle oynanır. Kıran kırana, kız çocuğu gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yedikleri farka rağmen pes etmeyen,çevirmeye çalışan almanya'ya helal olsun.Basketbol işte budur... Yazık cidden yazık nasıl geldik bu hallere ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 şampiyonanın en az sayı atan takımı en az asist yapan takımı en düşük şut yüzdesi en düşük üçlük yüzdesi Türkiye'de ... yalan olduk yalan bunun dışında hücüm ribaundlarında turnuva ikincisiymişiz.serbest atışlarda da 10. off off turgay demirel'de bugün yeniden doğacaz,başarı gelecek diyor ... almanya'ya helal olsun,20 sayı fark vardı bir ara oradan yüzdüler yüzdüler sonuna geldiler ama,yine de helal olsun.Bakalım Çek'ler bizi nasıl rezil edecek,ya da gerçekten yeniden doğacakmıyız ? (sanmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Durumlarini bu cok iyi acikliyor heralde: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 iyi başladık maça,inşallah böyle devam eder.Özellikle Memo kendine gelmiş gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bu takımdan cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tanjevic para mı alıp sattı acaba takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar