Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007 Avrupa Basketbol Şampiyonası

tellos

Öne çıkan mesajlar

bu tanjevic bi halttan çakmıo diecem fazla uçmuş olucam ama oyun kurucu mevkiinde seçimleri en baştan yanlıştı hakanın bence işi yok milli takımda 1 numaramız iyi oynamadığı müddetçe zorlu rakipler karşı çok zor maç kazanırız hiç içeri dalmıyolar 3lük bölgesinde bi sağ bi sol sonra pası yanındakine ver olay bu :). ayrıca zırt pırt kadroyu değiştirio adam daha yeni ısındı zırt de çıkarıo sonra mehmet okur üzerine hiç oyun kurulmuo en fazla memo pota yakınlarındayken pas atılıo sonra herkes dışarı çıkıo yada durup izlio ne yapacak die sabit oynarsan sayı atmamız zor ayrıca memo utahta bu tarz oynamıyordu ki ona göre oyun planı kurmamız lazım sonra sıkıştıkmı herkes üçlük atıo hiç çalışılmış organizasyon yokmu 2li oyun vb. sonra bide yıllardır yaptığımız ve herkesin ezberlediği bişi var o da ibrahim pota altından üçlük bölgesine koşu yapıp topu alıp 3 lük atıo her zaman yaptığımız için adamlar yemio basket olanlarıda ibrahimin kişsel çabasından dolayı neyse sinirlendim çok belki abartıyorumdur ama inş düzelirizde keyifli bi turnuva izleriz
Sosyal ağlarda paylaş

ya kişisel yetenekler kullanılacaksa bu takımı sadece hidayet kurtarır benim gözümde.İstediği zaman çok rahat içeri girebiliyor,giremese bile domine edebiliyor gününde olursa.

Mehmet'in,İbo'nun üçlükleriyle,Kerem'in savunmasıyla olacak şey değil bu.

Bu arada cidden Tanjevic ya anlamıyor,ya da aşırı derece umursamıyor oyunun gidişatını.Ya nasıl bir insan eli sıcak,deli gibi oynayan adamı çıkarıp başkasını sokar yerine,hadi yoruldu diyelim yok yorulma da yok.

Hakan Demirel çok iyi bir oyuncu ama milli takımda oynamaya daha hazır değil,onun yerine al Tutku'yu.Avrupa'nın en iyi guardlarından biri olarak gösterildi bu sene,kariyerinin zirvesinde resmen,yetenekli çocuk al oynat.

Oğuz Savaş'i ispanya'ya götürmüyor,Semih'i götürüyor.Ya bu Semih'in hayatı boyunca bir başarısı varmıdır ? Boyu ve uzun kolları sayesinde 2 smaç basıyor,2 blok koyuyor SUPERSTAR YILDIZ oluyor.Onu o hale sokanlara ben sokayım.

yok bu takımdan bu sene birşey olmaz,Çekler bile harcayacak bizi bu gidişle...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 10 farkın altına indirme şansını yakalandığında, maçı oraya getiren Semih in mücaledesiydi. Ayakları hızlı, kollar uzun, iyi zıplıyor, söyleneni yapıyor, kaprisi yok, deli gibi mücadele ediyor. Onun çıkarılması hataydı. Kötü bir Mehmet den çok daha yararlı oynar Semih, lütfen dikkatli seyredelim maçları, malübiyetin verdiği perde olmasın gözlerde...
Sosyal ağlarda paylaş

GElmeseydi keşke MEmo, Hido ikilisi böyle oynayacaklarsa. Özellikle Memo kıçını kaldırmadı maç boyunca. Ne bir rebound ne bir mücadele. Jasikevicius nba de oynayan birinin vermesi gereken mücadeleyi hepimizin gözüne gözüne soktu.

Semihe yapılan eleştirilere katılmmıyorum, sonuçta 12 dev! adam arasında maçta en çok mücadele eden ve iyi oynayan adamdı.
Sosyal ağlarda paylaş

semih'in görevi ve kapasitesi belli. takımı ateşleyebilir, blok yapabilir, şanslıysa smaç bile vurabilir ama maç falan kazandıramaz. maçı kazandıracak adam mehmettir hidayettir ibrahim falandır. bu yüzden semih'i niye çıkardığını anlamak güç değil. birincisi çok yoruldu ki ben bizzat hücuma gitmek yerine kendi pota altımızda eğilip dinlendiğini gördüm , ikincisi de zaten görevini yapmıştı, gerisi daha tecrübelilerimizin işiydi ama onlar yapmaları gerekeni yapamayınca olmadı işte. semih iyi oynadı dün görevini iyi yaptı , her maçta bunları yapması lazım bu adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

adam 3 aydir takımı hazirliyor goya efes cup hazırlık maclari vs. den beri 1 tane duzgun hucum seti yok. takımda rotasyon die bisi yok, herkesi 10 dakka oynatarak rotasyon olmaz. litvanyada jasikevicius 36 dakka falan sahada kaldi, benchten 3 oyuncu 20 dakkaya yakın sahada oyuna girdi kalan bench 2-3 dakka falan.

adam hakan demirel i bir tek maç oynatti hazirlik maçlarinda. en guclu rakip karşisinda gitti en onemli periyoda onunla başladi.

bi de takımda liderin kim oldugu belli olmasi lazim. herkes bişiler yapmaya calisip eline yuzune bulasitiriyor. misal jasikevicius maça kotu basladi, coachlari cikarmadi adami oyundan israr etti gitti costu adam en sonunda.

şimdi tabi bi de klasik nba yildizlarimiz geldi hede hödö die başlanacak ama bizim nba yıldızlarimiz takımlarinin go-to-guy lari degil support oyunculari onlardan maçi çevir kurtar diye bekleyemeyiz her maç.

memo nun da inatla içeriden kullanilmasini anlayamiyorum, hiç mi izlemedi memo nun nasıl allstar a kadar yukseldigini utahda tanjevic. icerde baska bi adam yuklenir misal erman, memo da diş şutla savunmayi bozar.

oktay mahmudiyi yapsalardi keşke miili takım coach u.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırbistan 65 - 73 Rusya
İsrail 66 - 76 Yunanistan

Letonya 85 - 77 Hırvatistan
Portekiz 56 - 82 İspanya

Çek Cumhuriyeti 78 - 83 Almanya
Türkiye 69 - 86 Litvanya

Polonya 66 - 74 Fransa
İtalya 68 - 69 Slovenya

ilk gün sonuçları,
bu arada Nowitzki dün 35 sayı - 11 ribaunt yapmış.Turkiye ve boktan Tanjeviç yalan yalan ötesi. Şu takım bi kerede mutlu etsin adamı huzursuz husursuz kumandayı fırtaltıp bırakmadan bitirsin bi maçı.Şaşırtın bi kerede ya şu maçı alın bari. Nowitzki tamamda Almanya'nın guardlarında iş yok, bildigim kadarıyla hala Mithat ve Greene ile gidiyolar turnuvaya bizim guardlardan eksik olmasın salak işler yapmakta pek meziyetli guardalar, pota altında Femerling var ama istesin Mehmet ve Ermal yer onu,Okulaja falanda yıllardır aynı bildigimiz kadro almak istesin ve alsın şu maçı bizim takım.
Sosyal ağlarda paylaş

rakibimizin litvanya olduğunu unutmayın.
bi de memetle hidayet süper adamlar diiller. avrupada ortalamanın üstünde adamlar olsalar da, nba de görev adamları. memetin all-star a seçilmesinin tek nedeni de onun oynadığı bölgedeki adam kıtlığı. bu takımın maçı çevirebilecek tek adamı ibrahim ama hidayet çok sattığı için ve doğru düzgün oyun kurucu olmadığı için pick ten çıkan ibo ya top gelmio
almanya ve çekleri rahat yenip üst tura çıkarız ama sonra ne olur bilemem. litvanya hakikaten çok güçlü bi ekip ve sırbistan ın bu kadar güçsüz olduğu bi turnuvada bence en büyük favori.
Sosyal ağlarda paylaş

Hido çok sattı ne demektir ya, adam bakıyor oyunda birşey yok, kimse oyuna dahil olsada birşey yapamıyor, doğal olarak içeriyi forse edebilen tek adam olarak giriyor adam. Bunun yanında istese diğerleri gibi işin kolayına kaçıp 3 lük te atabilirdi sürekli. Ben geçen turnuvalarda hido dan memnun olmazdım hiç lakin hazırlık maçlarında ve dünkü maç gösterdi ki hido artık kötü olsa bile bir şekilde yararlı oluyor. O eski atarım ben kaprisi kalmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes kahraman abi bizim takımda..hido ile memo gelince nedense bu his iyice artıyo takımda geçen turnuvda biraz daha takım gibiydik,kendine gelir belkide ilk maç diye bi sorun olmuş olabilir,Litvanya saglam takım zaten şu iki maçı alırsaK bi ritim yakalar biraz gideriz umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

litvanya saglam takım orasina eywallahda, eger bizim takımında kac turnuvadir patlama yapmasi bekleniyor. an itibariyle en cok sayi yemis en az sayi atmis takımız. 3. olarak en kotusu bi sekilde cikariz gruptan ama sorasinda carpraz eşleşmelerde gelecek takımlara bakacak iş.

takımda maç çevirebilecek adamlar ibo diyoruzda. ibo tutacak elide anca sokmaya başlayacak. hele ibo gibi kendi şutunu yaratamayan adamin maç çevirmesini bekliyorsak ona şutu hazirlamak gerekirki yok yani bi coach bir tane mi bile şut seti takıma yaptirmaz, ogretmez mi.

hido satti kismina bende katilmiyorum. memo hido ya topu werip ne yapacak hadi bakalim diye izlemek olmaz digerlerininde cut yapmasi perde yapmasi debelenmesi gerek.

oyun kurucu eksigi oldugunada inanmiyorum, tamam cok ust seviye guardlar olmayabilirler ama hepsi vasatin ustunde guardlar enginde enderde. ama bu adamlarin bisiler yapmasi icin oyunda kalmalari lazim. butun maç 10 dakka sahada kalip bişileri değiştirmelerini beklemek hayal otesi. hele engin sure alirsa takımı baya oynatacagina inaniyorum.

bide tanjevic bi ara 4 tane 2m ustu adamla kurmuştu ilk 5i boyle saçma bişi yok.

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 19:18 tarihinde, supremeallah tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

supreme niye öyle diyosun abi ibo'nun hücumda seti var ya hani son yüzyıldır oynanan yarım daire koşup perdeden alıp salladığı. tanyevic demek ki bunu yeterli görmüş ben iboyu koşturur koşturur attırırım diyo.

şaka bi yana ben mücadele görsem sahada şahsen tatmin olucam , o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...