tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Efenim efes world cupta bitti artık,turnuvayada az kaldı bende topici açıyım dedim,memolu hido lu kadroyla dünya şampiyonasından daha etkili ve daha başarılı bi turnuva geçiririz umarım. 3-16 Eylül tarihleri arasında İspanya'da yapılacak turnuva. A Grubu: Rusya, Sırbistan, Yunanistan ve gelecek 4.takım B Grubu: Portekiz, Letonya, Hırvatistan ve İspanya C Grubu: Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Litvanya ve Almanya D Grubu: Polonya, İtalya, Slovenya ve Fransa Türkiye A Milli Basketbol Takımı, ilk maçını 3 Eylül'de Litvanya ile yapacak. Ay-yıldızlı ekip daha sonra 4 Eylül'de Almanya, 5 Eylül'de ise Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. Maçlarıda ntv naklen yayınlıycakmış. Nasıl bi turnuva olur meraklabekliyoruz güzel maçlar izlerim umarım.
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 litvanyadan kurtulamıcak myz biz :S almanyada çok fena çok fena 1 gruptayz gbi,kaldı ki hırvatistan maçını izledm çok da ümit vermedi yine aynı türkiye,aynı hatalar,aynı tecrübesizlik ve aynı beyinsizlik
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Almanya dan cacık olmazda, Litvanya bu yıl çok fena, muhtemelen 2.olup diğer gruptan gelen İspanya ya da Yunanistan ile aynı grupta olucaz.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bence efes cup ta oynadığım basketbolla biz bu grubu galibiyetsiz sonuncu olarak bitiririz. her mac gunu bi heycanla ntv yi acıorm (basket ozlemi war tabi) şole memo nun hido nun onderliğinde cok ii oynayarak eze eze yendiğimiz bi mac seyretmek için o kadar hevesleniorum ama cok kotu oynuorz ya hemde cok kotu acayip sinirleniorm maçlarda nerde o gece seneki takım ya memo yla hido da gelince manyak oynarız falan die bekliodum ama sonuc bence tam bir hayal kırıklığı (bu arada cidden acayip gaza geldim inşallah bana bu sozlerin hepsini yedirrler bende onları alkışlarım)
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 aha yazdım buraya portekiz terslik olmazsa bu turnuvada çok pis yükselecek. :)
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Portekiz in yükselmesi tersliğin ta kendisi zaten :)
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: muhtemelen 2.olup diğer gruptan gelen İspanya ya da Yunanistan ile aynı grupta olucaz. D gurubuyla çaprazlama olcak. ispanya gelmeyecek yarı finale kadar bize
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bu gruptan çıkacağımıza pek inanmıyorum. eğer çıkarsak 2. turda patlama olasılıgımız cok yuksek.
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 lıtvanya veya almanya nın onunde bu gruptan cıkacagımıza acıkcası ınanmıyorum bu basketbolla pek mumkun gorunmuyor.İşin ilginç tarafı ise geçen sene hido,memo gıbı nba oyuncularımız yokken daha ıyı savunma yapan daha ıyı oynayan bır takımdık onlar gelınce daha kotu oynar gıbı olduk...
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 e fistan ağzından bal damlıyo.. :P
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 enderle enginle bu job yürümez hırvat maçında fln gördünüz adamların oyun kurucuları nasıl oynuyo. bu 2 kazmayla zor kerem tunceriyi almaması hıyarlık
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ya arkadasım sen gerçekten bir şakasın (snn anlicın şekilde "joke") bu "job" yurumez :D bu ne ya
elm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Kerem Tunçeri asıl tam bir şaka , kurtulduğumuz süper oldu.Gel gelelim bundan önceki bütün süper önemli turnuvalar öncesinde efes cupta showlar yapmıştıkta ne olmuştu belki böylesi daha hayırlı olur.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 mill takım zaten adamakıllı bi guard çıkaramadı yıllardır. elimizdekilerin en iyileri bunlar bunlarda başarılı oluruz umarım.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Tutku gayet iyi bir guard bana kalırsa şuan guard sıkıntımız öyle büyük bir sorun değil gibi geliyor bana. Bu arada,niye ya Portekiz'in son zamanlarda hızla gelişen bir basketbolu var.Ben bu kupada ümitliyim onlardan :)
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Nowitzki gelmiyorsa almanya sorun olmaz.Bence Litvanya yı da yenebiliriz gerçi geçen seneye nazaran adamların akılları başlarına geldi.Yine de ben Yunanistan veya İspanya karşısında nasıl duracağımızı bilmiyorum.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Nowitski ile ilgili bende bi ara bişey duydum ama hazırlık maçlarında oynamış.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 geliyosa dağıtır valla tek başına
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gruptan ilk 3ün çıktığından haberiniz yok sanırım...
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 belli olmuyo gerci bizimkiler esas maclar geldiginde iman gucu mu diyim ne diyim farkli oluyolar. son saniyede giren ucluklerimiz olsun, gaza gelip hayvan gibi savunma yapmamiz olsun. kazanabiliyoruz yani maclari ama mutlaka iyi savunma yapmamiz gerekiyor. ve bu 3 lukler girmedigi zaman isimiz bitti demektir, takimin kazanma sansi nerdeyse 3 luklere bagli.
bya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 geçen sene de kimse inanmıyordu litvanyayı brezilyayı avustralyayı yeneceğimize ama üçünü de ardıardına yendik ki litvanyayı 2 kere yendik. litvanya tam kadro geliyo olsa da almanyada nowitzki olsa da hiçbiri türkiye için yenilmez değiller. hatırlıyorum efes cupta harika oynayıp şampiyon olmuştuk ancak sonra asıl turnuvada çabucak sönmüştük(2 sene öncesi mi artık bilmiyorum), yani efes cup bi ölçü değil bu takım için hele bi ispanyaın havasını teneffüs etsin bizimkiler neler olur neler. almanya ve çek cumhuriyetini kesinlikle yeneceğimizi düşünüyorum, litvanya ise meçhul(ama yine de yenilmez değiller)
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 valla belli olmuyo işte. iyi işler de yapabilir de serkan erdogan gibi bi adamı nasıl kadrodan cıkarır tanjevic anlamadım sakat falan mı? ulan gecen sene dunya 6. sı oldugumuzda bu adam sırtlamadı mı bizi?
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 eh ne halt yicez o zaman biz yahu. oyun kurmadan oynuyoruz zaten bütün takım 3lükçü. o 3lükler bi girmezse 0 çekeriz aha yazdım buraya.
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 İşimiz zor. Hido ve Memo isterse olur. Hidonun ufak bir soğuk algınlığı varmış, umarım maç saatine düzelir.
Öne çıkan mesajlar