Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

auction house ve itemlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi o dagger değil sword cruel crab mı neydi :P
cruel barb onun adı. horde olmama ragmen ben de 2 tane düşürmüştüm ikisinde de crusader vardı. ve o char twinkl degil oyuna yeni bşalayan arakdasımla level kasmak içindi. hey gidi günler

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:39 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Twinkler hemen kendilerini gösteriyorlar. Ben arena seti çekmişsem zaten zamanında belli başlı oyuncuları eşit şartlarda ezerek çekmişim. Kendimi kanıtlamışım. Ve zaten arenalarda ratinginize yakın rakip gelir. Eğer süre aşagı yukarı 10dk'yı geçerse düşük bir rakip gelir. Arena'yla twink'i karşılatırıp argüman yaratıyorsunuz, yapmayın. Kalbinizi kırmışlar herhalde nagrand arena'da.
Mesaj tarihi:
Olm çok üçkağıtçısınız. Para kasacağına item falan kas alla alla. rezil etmeyin oyunu newbielere, empati yapın. Sevgi saçın karşı faction'a. Yani lvl 70'tei farkla twink'teki fark denk olsa 'he' diyeceğim ama malesef. Biri avantaj, digeri eziş.
Mesaj tarihi:
Kesin doğrudur. Tam ally işi. Horde'ta az öyle adamlar. Biz dişe diş kana kan oyuncularız.(Blood elf olmasam etki yaratabilir bu sözüm ama şu an sıfırım yani.)

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 03:20 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Açıkcası bizim blakout BGde eşit gibi twink sayısı. Yani bende şu an 4 twink var 2si ally 2si horde ama ally olanlar AH zenginliği sayesinde baya bi daha kuvvetli. Sonuçta olay kimde daha fazla hunter twink olduğunda bitiyor 19da :)
  • Yeni Oluştur...