geffen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 abi o dagger değil sword cruel crab mı neydi :P cruel barb onun adı. horde olmama ragmen ben de 2 tane düşürmüştüm ikisinde de crusader vardı. ve o char twinkl degil oyuna yeni bşalayan arakdasımla level kasmak içindi. hey gidi günler [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:39 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Twinkler hemen kendilerini gösteriyorlar. Ben arena seti çekmişsem zaten zamanında belli başlı oyuncuları eşit şartlarda ezerek çekmişim. Kendimi kanıtlamışım. Ve zaten arenalarda ratinginize yakın rakip gelir. Eğer süre aşagı yukarı 10dk'yı geçerse düşük bir rakip gelir. Arena'yla twink'i karşılatırıp argüman yaratıyorsunuz, yapmayın. Kalbinizi kırmışlar herhalde nagrand arena'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Arena demedim farkındaysam item kasacak zamanı olanla olmayanı karşılaştırdım ben. Senin item kasıcak zamanın benim twink kasıcak param var. Bu mudur? Budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Olm çok üçkağıtçısınız. Para kasacağına item falan kas alla alla. rezil etmeyin oyunu newbielere, empati yapın. Sevgi saçın karşı faction'a. Yani lvl 70'tei farkla twink'teki fark denk olsa 'he' diyeceğim ama malesef. Biri avantaj, digeri eziş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 duyduguma göre twink charlar en cok ally side ta varmıs ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Kesin doğrudur. Tam ally işi. Horde'ta az öyle adamlar. Biz dişe diş kana kan oyuncularız.(Blood elf olmasam etki yaratabilir bu sözüm ama şu an sıfırım yani.) [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 03:20 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 10-19 wsg 'de twink olmayan ally yok gibi zaten. normal oyuncu saldırınca kimse dönüp bakmıyordu bile, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Açıkcası bizim blakout BGde eşit gibi twink sayısı. Yani bende şu an 4 twink var 2si ally 2si horde ama ally olanlar AH zenginliği sayesinde baya bi daha kuvvetli. Sonuçta olay kimde daha fazla hunter twink olduğunda bitiyor 19da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar