Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Selamlar, Son zamanlarda ekran kartımın sistemimin geri kalanı ile kıyaslanınca çok güçsüz kaldığını hissetmeye başladım. Yeni, süper ve bol miktarda makine gücü isteyen oyunlar ufukta görününce de ekran kartımın en kısa sürede değiştirilmesi gerektiğini anladım. Özetlemek gerekirse sistemimle uyumsuzluk sorunu çıkarmayacak, Bioshock ve Unreal Tournament 3 gibi oyunları Medium ayarlarda rahatça oynatabilecek ve fiyatı olabildiğince düşük bir ekran kartı arıyorum. Sistemim (hatırladığım kadarıyla): -Ekran kartı: ATI Radeon x1600 XT -İşlemci: Intel Pentium D 3.2 GHz -Anakart: Asus P5PL2 -Ses Kartı: Sound Blaster X-Fi Xtreme Music -RAM: Kingston 2 GB 533 DDR RAM Bu konularla biraz bilgisiz olduğum için sizin yardımınıza ihtiyacım var. Yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ben orta seviye DX10 ekran kartı aldım pişman oldum en kötü ihtimal 8600GTS veya 8800 GTS al diğerlerini alırsan pişman olursun ayrıca orta seviye ekran kartı istersen ATI'ye de göz atabilirsin. ATI için: http://ati.amd.com/products/home-office.html nVidia için: http://www.nvidia.com/page/geforce8.html Edit:Kart(8500 GT) eski oyunlarda bile idare edemiyor sistemde yeni kesin yeni ekran kartı alacağım hele bir DX10.1 çıksın ilk ben alacağım. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 21:04 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ha söylemeyi unuttum, DirectX 10 ekran kartları seçeneklerin dışında, çünkü Vista kullanmıyorum ve büyük ihtimalle de kullanmayacağım da, çünkü duyduğuma göre bir çok oyunda sorun çıkarıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Sorun çıkarıyorda şimdia alacağın bir Radeon X1950 veya GeForce 7950 bir yere kadar sonra yeni oyunlar DX10-SM4.0 istedikçe ekran kartın oyunları çalıştırmayacak.Bu durumda X1600'le devam et etraf DX10.1 çıkıp etraf DX10 oyunlarıyla dolunca tam bir upgrade yaparsın veya tamamen yeni bir sistem alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 paranın yettiğini al abi. nası olsa seneye eskiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 dx10 u beklemek su an sacma geliyo bana. yani su anda alacagin 256 bit lik bir ekran karti seni en az 2 sene goturur diye tahmin ediyorum. cunku onumuzdeki 1-2 sene icinde cikacak oyunlarin %99 u sadece dx10 destekli oyunlar olmayacak. mutlaka dx9 destekli ekran karti kullananlar da yeni oyunlardan faydalanir durumda olacaklar, olmalidirlar. ben sapphire crossfire anakart ustune ati x1950 dusunuyorum. sen de 8800 dusunebilirsin nvidia istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Asus 1650x manyak bir alet bence... Hele o iki soğutma borusu yok mu çok fantastik :) . Ayrıca gaz soputmalı olduğundan 0 dB ses garantisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 gaz soğutma??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bildiğim kadarıyla gaz. Bak üstte radyatör gibi şeyler var 2 adet boru bağlı oraya o borular kıvrılıyo kartın yanından aşağıya iniyo işlemcisine heralde kartın. Bi borudaki ısınıyo radyatörlere gidiyo öbürü geliyo falan mantık o resim de buliim...[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:16 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 pasif soğutmalı o yani heatsink soğutmalı fansız istersen takarsın üstüne fan mod'ları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 içindeki özel bi gaz mı yani o boruların? onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: Ha söylemeyi unuttum, DirectX 10 ekran kartları seçeneklerin dışında, çünkü Vista kullanmıyorum ve büyük ihtimalle de kullanmayacağım da, çünkü duyduğuma göre bir çok oyunda sorun çıkarıyormuş. şu anda vista kurulu bilgisayarımda 22 tane filan oyun yüklü, hepsi gayet güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 alıcaksan evet dx10 uyumlu bir kart al bu saaten sonra vistanıda yükle. sam rekor rakam vermiş hiç sorun yok diyor misal ne güzel. x1600xt var bendede şu ana bioshock herşey full acık cok rahat oynuyorum sistemimiz hemen hemen aynı..ben kaldırmaz diyordum aslında ama şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Dx10 la işi olmayan biri için radeon 1950pro en güzel ve ucuz çözüm 140$+kdv ye bulunuyor. DX 10 içinse 2950Proların çıkması yakın ki bekleyip performansını görmek gerek. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:44 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: pasif soğutmalı o yani heatsink soğutmalı fansız istersen takarsın üstüne fan mod'ları var peki gaz varmı benim duyguğğum gibi ayrıca soputma performansı nasıl yani ben hiç sorun yaşamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar