Quincy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Chevrolet Silverado 3500 LT Fazla söze gerek yok...Bu aracın full donanımlı modeli amerikada 35000$.Turkiyede? sıkı durun tam 92000$.[Bu mesaj Quincy tarafından 15 October 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 muhtesem bir araba,bunun cok eski modelini kullanmistim o motorun hirlayan super sesiyle birlikte arabadan gelen gicirti sesleri birlesince cok degisik bir havasi oluyor inanilmaz bir zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quincy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 dikkat ettiyseniz arkada çift teker var ve bu araç o arkadaki çift tekerle patinaja kalkıyo.bilmem anlatabiliyomuyum. corvette bile nos sistemsiz 5mt patinaj yapamıyo.cünkü tekerlerin yerle teması kalın oldugu için fazla. bu pick-up da çift teker bide. öyle bi güç patlaması yapıyo bi görceksiniz bende yabancı bi kanalda tanıtırken gördüm.heralde 400 beygir vardır bakmadım bi bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 turkiyede boyle bi aletle ya$Anacak park yeri problemlerini du$unmek istemiyorum eheh.[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 silth onlar apayri aletler , hele o kazitarak yan verisleri yok mu bitiriyor caddebostan mc'e takilan bir tane var belki biliyorsundur hastasiyim onun,ama sirf masraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 lastikleri çok ufak gözüküyo gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Şimdi de kamyoncu mu olmaya heves ediyosunuz? Bırakın bu işleri türkiyede. 1- Park yeri yok 2- Avrupa'nın en pahalı benzini Türkiye'de 3- Avrupa'nın en kalitesiz benzini Türkiye'de (oktan hesabı) hal böyle olunca iyice masraflar kaçacak... Üstelik benzin kalitesi arabaya da yakışmaz, zarar verebilir uzun vadede... Falan filan... Tabi belki bazı şirketlerin sattığı "öyle benzin, böyle benzin, aşmış benzinler" hakkında bi bilgim yok[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 iyi hos demissin ancak bu kamyonculuktan biraz farkli , american muscle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 O aletle ilk dar sokağa girdiğinde Amrican Muscle falan biter Turkish küfür başlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 duymazsin motor sesinden abso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Bide bunun modifiyelisi var gençler. Ama bunla dar sokaga girmeyi denemeyin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Ben yolu kapatan bi adam görsem böyle bi arabayla aynen çizerim boydan boya. kaportasını göçertirim. aynaları silicekleri anteni falan kırarım (desemde inanmayın)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bunun 6.5 Litrelik dizel versiyonu vardı. Gücü 173 (suburban) ya da 182 bg. Ben alsam bunun mazotlusunu alırdım. Torku daha fazla. Daha ekonomik desem de bu motor Hummer 1 'de 20 litre yakıyormuş. Benzinliyi siz düşünün. Bunun Big Block V8 i (7.4 litre) 300 beygir üretiyordu 1999 da. Tabi modlarsanız 500 600 bg e kadar yolu var... Nissan Pick-up Country ya da Skystar 4x4 yeter de artar bile. Buna ekstradan kabin bile yaptırırsın 10 kişilik olur.. Aha işte buldum. 2004 modelleri uçmuş.... http://www.chevrolet.com/silverado/optionpackage.htm [Bu mesaj Mino tarafından 17 October 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 guzel valla[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Biz de eski Amerikan üssünden satılan 6.4 diesel var ama ben şanzımanı dağıttığım için ofisin önünde nöbet tutuyor şu an :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Silthanas, 15 October 2003 19:44 tarihinde demiş ki: cok tipsiz, $imarik .. nerede o '80 model dodge'lar?[hline]Külliyen Yalan... eed şöle kırmızı 80 lerden kalma seksi bi dodge olsa[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar