Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalimin aracı...

Quincy

Öne çıkan mesajlar

dikkat ettiyseniz arkada çift teker var ve bu araç o arkadaki çift tekerle patinaja kalkıyo.bilmem anlatabiliyomuyum.
corvette bile nos sistemsiz 5mt patinaj yapamıyo.cünkü tekerlerin yerle teması kalın oldugu için fazla.
bu pick-up da çift teker bide.
öyle bi güç patlaması yapıyo bi görceksiniz bende yabancı bi kanalda tanıtırken gördüm.heralde 400 beygir vardır bakmadım bi bakiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi de kamyoncu mu olmaya heves ediyosunuz?
Bırakın bu işleri türkiyede.
1- Park yeri yok
2- Avrupa'nın en pahalı benzini Türkiye'de
3- Avrupa'nın en kalitesiz benzini Türkiye'de (oktan hesabı)

hal böyle olunca iyice masraflar kaçacak... Üstelik benzin kalitesi arabaya da yakışmaz, zarar verebilir uzun vadede... Falan filan... Tabi belki bazı şirketlerin sattığı "öyle benzin, böyle benzin, aşmış benzinler" hakkında bi bilgim yok[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yolu kapatan bi adam görsem böyle bi arabayla aynen çizerim boydan boya. kaportasını göçertirim. aynaları silicekleri anteni falan kırarım (desemde inanmayın)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun 6.5 Litrelik dizel versiyonu vardı. Gücü 173 (suburban) ya da 182 bg. Ben alsam bunun mazotlusunu alırdım. Torku daha fazla. Daha ekonomik desem de bu motor Hummer 1 'de 20 litre yakıyormuş. Benzinliyi siz düşünün.

Bunun Big Block V8 i (7.4 litre) 300 beygir üretiyordu 1999 da. Tabi modlarsanız 500 600 bg e kadar yolu var...

Nissan Pick-up Country ya da Skystar 4x4 yeter de artar bile. Buna ekstradan kabin bile yaptırırsın 10 kişilik olur..

Aha işte buldum. 2004 modelleri uçmuş....

http://www.chevrolet.com/silverado/optionpackage.htm

[Bu mesaj Mino tarafından 17 October 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...