Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Youtube'daki uğur mumcu konuşmalarını izlemiştim, çok da hoşuma gitmişti. Özledim adamı yav. Keşke halen yaşasaydı da Cumhuriyet gazetesinde yazmaya devam etseydi. Öldürüleceğini bilseydim, zamanında Cumhuriyet gazetesinin her sayısını saklardım. Mike said: geleceği görmek böyle bişey Geleceği görmekle alakası yok. Tam tersine o zamanlardaki durumun halen devam etmesi. Ne acıdır ki, Uğur Mumcu'nun dedikleri halen geçerliliğini koruyor. Eski yazıları olsa bir yerde de açıp okusak aslında. Günümüzde AKP'nin RP'den farklıymış gibi gözükürken RP'nin peşinden ayrılmamış olduğunu daha iyi görmüş olurduk.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sir yazmış , horizonda yazsın bu konuya bence. ergenekonun adamıymış uğur mumcu.
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Haha onların db de varsa bu tür konularda ahkam kesme buyursunlar :)
deli gomleði Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sparkcaster said: belkide halkın amacı eğitilmek değil bağcıyı dövmektir. İmam hatiplilerin imam veya hatip değil diğer bölümlere girmesine ne diyorsun sir? İHL lerin amacı nedir? Oraya gidenler mesleki amaçla gitmiyorsa ne amaçla gidiyor? aslında imam-hatiplerin açılması çok saçmalık. aslında avrupa,amerika'daki gibi normal müfredatın yanında dini eğitim de veren hristiyan okullar var. hatta üniversiteler de var. Christian Collage falan diye. Türkiye'de de böyle bir ihtiyaç var, yani halkın böyle bir talebi var. Ama malum Türkiye'nin kendine has şartlarında dolayı imam yetiştirecek diye açıldı bu okullar. Bir nevi ara yol bulundu. Halk da çocuğunu yolladı en azından biraz dini altyapı olsun diye. Bir art niyet yok burada. Yani bir şeyi kurarken doğru kurmak gerekir. Yoksa böyle ikilem olur.
Öne çıkan mesajlar