GEd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=7ynyRPB9jHE bu konuşmayi sozlukte dolasirken link olarak gördüm. paylaşmak istedim Günümüzde hala aynı seylerin devam etmesi cok üzücü. Konusmanin başlığı aslında köy Enstitüleri ancak içeriği bügünkü durumu özetliyor.
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 uğur mumcunun da dediği gibi sivil toplum örgütleri çok önemli bizse örgütlenmek yerine havada ucuşan ideolojilerin peşinde koşuyoruz ve sonucu kötüde olsa bir şeyler yapmak yerine konular üstüne yoğunlaşıp bu konuları kendimize at gözlüğü yapıyoruz. bu at gözlüğü gerçekte olanları görmemizi engelliyor , bu gündemi oyalamak isteyenlerin yaptıkları ve yapmaya devam edicekleri tamamen hiyerarşiye çıkan bir model. sanki kendilerini halkın seçmiş olduğunu göstererek saltanatlarına devam ediyor bu osmanlı sevdalıları. dünde böyleydi bugünde.
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 verilen sayilar ve en üst düzeyde bulunan insanlarin imam hatip mezunu olmarlida apayri. su anki sayiyi düşünemiyorum bile.
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Malkor osmanli dedide aklima geldi.Marmara Uni.ye devam ettigim sirada sinif arkadaslarimdan biri vardi , dinciydi bu. Samimi bir sekilde padisahligin cok iyi olduguna geri gelmesi gerektigine inaniyordu.Nasil beyni yikanmissa enayinin....
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 enayiyle arkadaşlık yaptığına göre bunu en iyi senin bilmen lazım
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Baya iyiydi lan. Yani beyni yıkanan adam enayi o kesin de, baya baya iyiydi tebrik ederim. Süperdi hahahahahaha
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yarasi olanlar gocunmus hemen anlasilan. Enayiyle arkadas olmak beni enayi yapmaz.Arti , nasil bir mal oldugunu anladigim gun kestim arkadasligimi , cok ilgilenenlere....
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 OSMANLI IMPARATORLUGU GERI GELECEK! YASASIN TURK ISLAM SENTEZI !!!111 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------****clubber lord**** ****vIKit0rH@n**** Ya Sev Ya Terket![ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:42 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 viktor ololdofsfdafksdajsdglajlş süper gif bayıldım
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 aheahaeh polat gifi süper cidden edit: hah tamam açıldı süper bi konuşma gerçekten. özellikle "Türk" tanımına hasta oldum. ancak demirel'in yıkıldığı pek söylenemez, zira cumhurbaşkanı oldu sonradan. altının çizilmesi gereken bir başka nokta da şu ki "halka güvenmek gerekiyor". ve esas eleştirilmesi gerekenleri bir bir ortaya koyuyor rahmetli mumcu. köy enstitülerini kapatanlar, imam hatiplerin önünü açanlar, halkı cahil bırakanlar, halkı dışlayanlar diyanet işlerine bu kadar bütçeyi az görenler..en başta, en önce marmariste resim yapan birilerini yargılamak gerekiyor. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:11 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:28 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Koy enstituleri kapanmasa su an AKP cilesini cekmezdik zaten. Halka guvenmek gerekiyor da halk egitimsiz, mesele o. Egitim almamis bir insanin verdigi kararlar sence mantikli/yerinde olur mu?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 dyp yıkıldı o anlatılan noktadan ve refah partisiyle iktidar olduktan sonra
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 penth çok doğru söylüyosun, ama halkı üniversteye almadan nasıl eğiticen? ne ektik ki neyi biçiyoruz yani..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 belkide halkın amacı eğitilmek değil bağcıyı dövmektir. İmam hatiplilerin imam veya hatip değil diğer bölümlere girmesine ne diyorsun sir? İHL lerin amacı nedir? Oraya gidenler mesleki amaçla gitmiyorsa ne amaçla gidiyor?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 "Türk ne demektir? Türk vatandaşı kimdir? Türk vatandaşı İsviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalyan ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman ceza mahkemesi usulüne göre yargılanan, Fransız idare hukukuna göre idare edilen ve İslam hukukuna göre göre gömülen kişidir" Bu kısmını çok seviyorum bu konuşmanın.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 evet abi halkın %47si bu rejimi yıkmak istiyo, tamam İHL'lerde de göz göre göre, devlet eliyle şeriatçı yetiştiriliyo ok.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Halkın %47'si şeriatı getirmek isteyenleri destekliyo bilinçli veya bilinçsiz olarak. Ve evet İHL'ler şeriatçıların kontrolünde, şeriatçı yetiştiriyorlar. Çoğunda en azından. Devkletin de buna hiçbir lafı yok zira işlerine geliyor, bu kadarşeriatçı yayın organının zehirlerini rahat rahat saçmalarından da belli olur bu...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 25 Ağustos 1963 Dönemin Milli Eğitim Bakanı İbrahim Öktem demiş ki; "bugünkü din eğitimi türkiye'nin geleceği için büyük tehlikedir"
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 imam hatipliler şimdi ülkenin basında.heryerde. Benim esas bu konusmada dikkatimi ceken laiklik üzerine olan kısım. ''Dunyada ya olaylari teokratik acidan goruceksiniz ,böyle bir eğitim anlayisiz olucak , yada laik anlayis olucak. Karma ekonomi gibi hem islamci hem laik anlayiş olmaz.Ya laiklik ya islamcilik , eğitim bu''
elm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Gz4jarIe_5k Aziz Nesin'de pek farklı konuşmamış .Kendi adıma yaşım gereği türkiyenin geçirdiği dönemleri tam bilmiyorum ama bu adamların konuşmalarını dinledikçe insan akp gerçeğinin , bütün bunların yıllardan beri bu ülkenin nasıl belası olduğunu görüyor.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 watch?v=iMk5fA5ysp4&feature=related şu konuşmayıda koymak istedim,nazlı ılıcak zamanında bizzat dinlemiş ama demekki sağdan girip soldan çıkmış. ugur mumcu said: "Laiklik devlet eliyle yok edildi..." "...Emniyet müdürü günün birinde İmam Hatip mezunu, savcı İmam Hatip mezunu, yargıç İmam Hatip mezunuysa..." Uğur Mumcu watch?v=rf6v6tGS0V8&feature=related
Zonkar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yaplıan araştırmalara göre Türkiye de şeriatı dolaylı ya dadirek olarak destekliyenlerin oranı yüzde 74. ne kadar zor bir durumda olduğumuzu açıkça ortada.
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 add nin bilinçaltındamı yapmışlar araştırmayı?
Öne çıkan mesajlar