Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bios şifremi unuttum ne yapmalıyım :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 eski bir model ise bios pilini söküp çalıştırmayı dene...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bios pili nedir :) pek bilgim yokta onun hakkında?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Anakartının üstünde duran pil.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 :) eski biosların ortak şifresiydi onlar, hala çalışıyorlar mı yav?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 alfadome alfadrome muydu neydi hep çalışırdı bu :D Bios yedeği olan anakartlarda herhalde bios pilini çıkarınca bios şifresi uçmaz.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Benim bildiğim artık çalışmıyodu bu şifreler. ama eski günler ne güzeldi. Fuarlarda, büyük mağazalarda falan peşimden koşardı herifler ben bilgisayarları açtıkça(küçücük de çocuktum. tam kender gibi bişey) Hey gidi...[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hiçbiri işe yaramadı :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 çıkar board üstündeki pili 1 saat bekle bakalım ne olacak (bilgisayar dünyası işte... ne yaparsın? deneme yanılma dünyası)[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bunnar buldugum backdoor passwordler hangisi calisio banada soolersen mutlu olurum :D For Award BIOS try these backdoor passwords: AWARD_SW j262 HLT SER SKY_FOX BIOSTAR ALFAROME Lkwpeter j256 AWARD?SW LKWPETER syxz ALLy 589589 589721 awkward CONCAT d8on CONDO j64 szyx For AMI BIOS try these backdoor passwords: AMI BIOS PASSWORD HEWITT RAND AMI?SW AMI_SW LKWPETER A.M.I. CONDO[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 vallahi biosum göçtü :) bugün bilgisayarcıya verdim 1-2 güne kadar yapıcak alıcam pff :( neyseki notebook var ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Aslında kendinde yapabilirdin,bios pilini çıkart bilgisayarını açıp,kapatmayı dene.Ama hemen aç kapat.Bekle 1,2 saat düzelmesi muhtemeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 1,2 saat mi naaptınız ya. Pili çıkarttıktan sonra geri takıyorsun bütün ayarlar default'a döüyor.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hayır bios falan gitti bilgisayarcıda yapınca haber verecek ama..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar