IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 +rep veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ya burda herkes bi şekillere girmiş böyle artis artis konusuyo.üsttekide nicki büyüklü kücüklü yazmıs işte ShekiLGirL takılayım havaları.böyle bi havalar,ben ettim sen etmecilik adam sendecelik falan nedir bu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 DÖVERİM ULAN HEPİNİZİ GİDİN ÇALIŞIN BİLİM ADAMI MÜYENDİS FALAN OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 herkes ekürisini yanına alsın dostum, bu bizim savaşımız. sokaklar köpeklerin nasıl can çekiştiğini görmeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 uuuu... kavagada söylenmez.lakin bi şekilde söylenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 starbucksta kahvemi de içerim senin gibi ezikleri tek bakışla yığar geçerim.. ukala şey..bir havalara girmişsiniz azman bey..hiç acımam yere banarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 evet kavagada söylenmez belki kavgada söylenebilir. adam yazmayı bilmiyor daha hey allahım. bide editler utanmadan bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bide değil bir de arkaaşım türkçeyi doğru kullanalım döverim!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ne editlicem be.bir musibet bin nasihat iyidir.hata etmişim olabilir.hatalarım ve kusurlarımla burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ay aglıcam simdi. hatalarıylaymışmış.BİDE konuşuyo halen.pul kas sen boşver bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 çıkışa gel çıkışa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 @DoruK o kazıkların iki tanesi daha senin için yağlarım, böyle muhabbet ederek ölürsünüz. hep beraber. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 @Olivies höööööööööösssssssssttt!!!!!!!! [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:38 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ne yağlıyosun sen ya ekmekmi yağlıyosun.bide black metalim esrarengizim havaları geçicen bunlar laraken efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 senin gibileri kavanozdan çıkarıp turşu niyetine yerdim eskiden ama artık yeltenmiyorum kokuşmuş gıda yemeye. bana azman demişsin ama kendin wilt chamberlain in yattığı 10.000'inci kadından daha betersin. maalesef senin gibi mahluklarla diyalog kurarken ukala takılmak gibi bir durumum var çünkü öyle bir niyetim olmasa da iq seviyemin seninkinin 10 katı olması öyleymiş gibi gösteriyor kusra bakma. sen o bakışlarla beni bırak marttaki erkek kediye bile etki edemezsin çift kafataslı timsah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tamam sus bide cevap verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 adam olun lan, ahah harbiden kavga etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 laraken ben senin için yağmur duasına çıktım dün gece şimdi petronas kuleleri ıslak ve elverişli malezyaya uçak biletini de benden alabilirsin bunu başka biri için yapmazdım kahrolası karaktersiz adi sakat ruhlu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 doruk harbi yaratıcı bir kitipiyozsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Hepiniz ölün lan. Gül gibi Abdullah yesin sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 black metalciyim, esrarengiz değilim açıkça söylüyorum: kazığa oturturum sizi. ayrıca sonra önünüze geçip çok komik fıkralar anlatırım, her gülüşünüzde kıvranırsınız. humm şimdi gördüm: @DoruK seni kazık kesmez hacı, sana daha güzel bişi bulmak lazım.. humm ne acaba? yok yahu seni de kazığa oturtalım da senin karşında rakı muhabbeti dönsün. oo güzel işkence. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:52 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bana eskiden kazıklı voyvoda derlerdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tamam kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 şş safinaz, senin kulak memelerinden acılı meksika fasulyesi yapar kapalıçarşı'da satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Savaşmayın sevişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar