bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=SLIy7OFYx1U acı acı sövdüm sonra, yüzümü kırbaçlayan rüzgara [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 06:09 tarihinde, bukac4 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 niye sövüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 yüzümü kırbaçladığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 nick iyiymiş bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 yalnız adam yan gözlerle nasıl seyrediyo koptum orda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Müslüman Uzay Ajansı'nın astronot eğitimi de böyle dandik olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 sanki inceden müslüman alemini karalama gibi olmuş ama böle kara çarşaf giyenler nasıl müslüman oluyo orasıda ayrı bi mevzu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 kara çarşaf giyenin müslümanlığı tartışmak bize düşmez. ikincisi de bu arkadaşın,müslümanlığı karalayanlardan farkını görmek isterdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Kusura bakmayın ama çarşaf giyen,giydiren ve savunan hiç kimse Müslüman değildir,kendilerine Müslüman diyorlarsa da Müslüman'lığın ucube dalındaki kişilerdir benim gözümde. Bende Müslüman'im ama böylesinden aşırı derece nefret ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 onlar müslümansa sen de müslümanlıktan çıkıosun bu sözlerinle. hassas müslümansan dikkat etmen gerek sadece,bu konu değil her konuda böyle,dikkatini çekmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Orası öyle,dikkat etmek lazım sözlerde haklısın,ama düşüncemde budur kusura bakma.Yani çarşaf bana çok geri geliyor,bakıp bakıp eğleniyorum hatta çoğu zaman. İnsanlar kendilerine nasıl bunu yapıyorlar diye düşünüyor kişi bazen,görmek istemiyorum.Ben farklı bir Müslümanlık yaşıyorum,onlar farklı diyelim.Konu bu değildi ya bitirelim :) Zaten ben o lafı tüm Müslüman alemini küçük düşürmek için etmedim,bende Müslüman'ım sonuçta.Benim derdim kara-astronotlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 daha önce konu dışında "ninjalar nasıl spagetti yer" mi ne öyle bi başlıkta açılmıştı ama aramaya üşendim şimdi:) said: ASFOURLEB (5 months ago) they are not arabian . they are kuffar. all kuffar going to hell. bunlar musluman degil kafirdir. butun kafirler cehenneme gidecek [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 16:10 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar