Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Ciddiyim valla. Böyle bi addiction özelliği olduğunu bilmiyodum. Zamanın Chemical'ın neden buranın 1 numarası olduğuna şaşmamalı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 artık ben varım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 beni unuttunuz! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ama sen yakıcı bünye değilsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 fasdfasdfasdfsa alıştıra alıştıra söyle bari pat diye ezme =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 garbıç a hoşgeldin.garbıç benden sorulur.yanlış bi hareketin olursa çenem durmaz.başınız ağrır,kafan patlar zorla gidersin.bilen bilir.istersen bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 deniyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 uzaylı erik gibi haberler olduğu sürece garbış yaşıcaktır bi 50 sene daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 e hani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 deneyip denememen bana göre değerlendirilir hissedersem boğarım.ciddiyim.şamataya gelemem öyle gülücük filan elimin tersiyle çarparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Puuahaahaahahahh!!!!! Bu ne ya ilk defa görüorum!!!!!!!!!!!! Zuzaylı Erik! Hocalar vs. ahahaha öldüm! Gerçekten güldüm fake deil bu ünlemler:D Bizzat ses çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: Fatma Öndeş, bazı komşularının korkarak evden uzaklaştığını söyledi. ; hayatın yalan fatma derim onu bulursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 @Lorrotar: Kaç tane topic'in garbage'a atıldı arkadaşım onu söyle ona göre saygı gösterelim;)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Hadi Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 hiçbir topiğim garbıç a atılmadı çok topik açmam,çok post atarım.geçen haftaki bütün topiclerin en son postu benimdi hatta dünde benimdi bugünde benim olacak AS FİSTAN ARK YOKSA YER YOK [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 sus lan lorotor garbış horozu seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 KEAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 aynı geyiği ben yeni gelenler de yapmıştım herkese mireba diyerek, ss alıp yaymıştım zamanında. Tabi o sıra madalya geyiği olduğu için post kasmak oldu adı. Tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 millet garbage tayfa olmaktan gurur duyar olmuş. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yahu garbage'nin nesi kötüdür allasen. Canın mı sıkılıyor, tartışmak da istemiyo musun, gir garbage'a canım sıkılıyo diye topic aç sonra f5le birleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 tomarrow shall be another day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ee..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ulan buralarda eskiden biz at sürerdik, yufka açardık ay parladı pati hatunun oğlu oldu 2 yaşında et yedi 8 yaşında çişini söledi boynu ayı boynu gibi ayağı öküz ayağı gibiydi 9 yaşında garbıça girdi 8 farklı blogdan 8 farklı alıntı yaptı sıpoylır koydu img tagı kullandı ay parladı sürdüler çin seddine atlarını et vardı cebinde yedi onu yolda yolda büyüdü boyu empire states gibi kolu at şeyi gibiydi. çin seddi göründü koşturdu atını 4 nala gördü asıl garbıçı. çıktı yao mingin karşısına. collezyumda gladyatör oldu daldı ölümüne yao minge aldı üçlüğü eline. ay parladı. gitti garbıçın havası geldiler yaşlanınca koca kurt inemediler dağdan. yol gösterdi koca kurt indiler garbıça tekrar aldılar sazları ellerine hortladı eski konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 garbıça gelmişim gözlerimde su garbıç bizi bekler bimarasu dünya döner devran döner cihan döner su tavuk döner et döner ayran su geldi bizim garbıççılar böbürlendi, ellerinde su işte bakın gördünüzmü dökülüyor yine su maamafi li hüppi yani sidda su işte böyle oldu, divane su gözlerde aşk, kalplerde garbıç su *nefes alır* kalbime inen bu güzellik bir su ellerimde klavye, önümde garbıç su cevap kasmışım ben yukardakine su ellerimde su, gözlerimde su, bimarasu eşşeği saldım çayıra, gitti içti su denize gittim her tarafım tuzlu su gittim içtim elcaazlarımla pınar su aldım aşkın şarabını, üstünede su gözlerim sulu oldu, kalbimde kasd-i su ginaly, senin yüzünden edebiyat dersi geldi aklıma, mutlumusun abi? intiharın eşiğindeyim ulan şuan! [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:43 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 aga garbıç sararsa bırakmaz soylim sen git müzik bolümü falan oralarda takıl. ya da konu dışuında siyaset yap ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar