Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Sivas

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Kimse çıkıpta Kezman'ı savunmasın. Senin işin gol atmak Atabiliyormusun hayır. Peki bunu telafi edecek derecede Asist yapabiliyormusun? hayır. Peki Press yapıp defansı boğuyormusun? Hayır. Peki birebirde adam geçebilior adam eksiltebiliyormusun Hayır?

Bu adam ne işe yaradı 1 sene boyunca. 2-3 kritik maçta gol atmışmış. Semih sadece 10dk oyniyarak ne maçlar kurtardı ne kritik goller attı. Fener'e semihde yeterli değildir ama Kezman oynayacagına Semih oynasın. Sonrada çıkarız yok yabancı sınırlamasıymış yok avrupadaki herkes sınırsız yabancıymış...
Sosyal ağlarda paylaş

herkes neden takımın oynadığı futbolu eleştiriyor ki? önümüzdeki hafta şampiyonlar ligi için çok önemli bir maç var ve takım da gayet kendini sıkmadan kazandı maçı...

kezman'dan da her maç hat trick mi bekliyorsunuz? ne forvetler var gol atmayı becerememesini geçtim pres bile yapmıyor. kezman gayet savaşan ve yakaladığı pozisyonları zorlayan bir oyuncu. bugün bunları kaçırır küfredersiniz ama yarın çok önemli maçlarda goller atıp sizi zafer sarhoşu yapınca bu dediklerinizi hatırlamazsınız bile. insan ne oldum değil, ne olacağım demeli...

semih - kezman ikilisi bence fenerbahçe'nin ideal forvet ikilisidir. deivid e de bu takımda yer yok bence.... gönderilip yerine çok daha faydalı bir forvet alınabilir. (uzun boylu)

kuranyi olsa çok iyi olurdu... (hem brezilyalılık da var kanında) ama malum, schalke 27M euro isterse babayı alır, 27M euro ya Fernando Torres alınıyor... o yüzden kulüp Baptista'ya yönelmeli ve tüm imkanlarını o adam için seferber etmeli. Brezilyalı, güçlü, hava hakimiyeti olan, ikili mücadelelerde sırtı yere gelmeyen her eve lazım bir adam.... Copa America'nın da 2 yıldızından biri... (ahh ahh Suazo)

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 19:06 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zamanı arkadaşlar adam 1 seneyi aşkın oynuyor. Geçen Sene ligde kaç gol attı ki. Ondan çok daha iyileri varken Kezman gibi bir oduna katlanmak zorunda kalıyoruz. Bu adama tanınan şans Semih'ê tanınsa geçen sene gol kralı olurdu. İstanbul B. Belediye değil ki adam pişsin diye 2 sene bekleyelim. Kaldı ki koskoca 1 senede yaklaşık 50 maçta kendini gösterememiş bir forvetinde gösterecek birşeyi yok demektir.

Ayrıca Takımı neden eleştiriyoruma gelince. Ben bugunu kurtaran bir FB görmek istemiyorum. FB geçen sene son 5 senenin en kötü futbolunu oynadı. Ligde derbiler hariç iyi oynadıgımız bir tane maç yok. Daum'un Fenerbahçe'si kadıkoyde rakiplerine 3-5 atardı. Geçen sene evimizde bursa sakarya vs bize karşı tek kale maç yaptı. Bugun anderletch'i elesen kaç yazar CL'de eline verecekler en iyi ihtimal 3. olacan uefa'ya gidecen orada da 1 tur geçersen kral takım ilan edilceksin ülkene geri döneceksin. ki ben bunları bir fb'li olarak sölüyorum.

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 21:07 tarihinde, -Nae tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Deivid'den bile kötü !

Fenerbahçe'nin yıldızı Kezman, Deivid'den bile daha kötü performansa imza attı.

25 Ağustos 2007 12:14
Eleştirilerin odağında bulunan Kezman, Deivid’den daha kötü performansa imza attı

F.BAHÇE’DE 1.5 sezondur bekleneni veremeyen ve eleştirilerin odağında bulunan Kezman, Deivid’den daha kötü performansa imza attı. Takımın banko forveti olmasına rağmen Kezman, 36 resmi maçta 2 bin 958 dakika forma şansı buldu ve 12 gol attı.

Son dönemde sağda oynayan Deivid ise 43 resmi maçta 2 bin 453 dakika forma giyerken 14 gole ulaştı. Brezilyalı, Kezman’dan 7 fazla maça çıktı ama 505 dakika daha az süre aldı. Böylece Deivid 175 dakikada, Kezman ise 246 dakikada bir gol atabildi. Bu istatistik Kezman’ı iyice tartışılır hale getirdi.

Vatan
Sosyal ağlarda paylaş

ben kezmanın atamadığını deivid in atacağına inanmıyorum.

aynı şekilde bi geçen sene bjk maçında kezmanın atıp sezonu kurtardığını yine deivid in yapıcağına inanmıyorum.

he tutup burda işte istatistik işte trabzonda oda kurtardıydı demeyin.

deivid in attığını kezman hep atar ama deivid kezmanın attığı golleri atamaz.süper kupada filan daha 1 ay olmadı sayılır orda kim atardı öyle gol bi bakın şimdi.deividi filan bi koyun oraya
Sosyal ağlarda paylaş

Kezman'ın yerinde Deived oynasın diyen kim?
İkiside kötü yanlış transfer. Kezman'ın yerine oynayacak Kaliteli Türk Forvetler var. En basitinden Nobre'yi neden gönderdiniz be kardeşim. Nobre'de uber futbolcu değildi ama Kezman'ın yerine Nobre olsaydı geçen sene en az 2 katı gol atardı.
Sosyal ağlarda paylaş

nobre atsa atsa kendini yere atardı.hep böyle olucak siz ne derseniz deyin.bi boka yaramaz denir 2 tane kader maçı olur alır maçı gider adam.bizede o yeter yani çok dert etmeyin

fenerlisin biliyomda öyle genel konuştum

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:30 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kezman çok gol kaçırıyo: kimse itiraz edemez eminim.

ama canını başına takıp çalışıyor. top şişiriliyor, nerde olduğu farketmeden koşmaya başlıyor. rakip savunmanın 4 oyuncusuyla ayrı ayrı güreşiyor. asist yapıyor, gol pozisyonu hazırlıyor.

ama adam hala kendine güvenemiyo garip bi biçimde.

ben psv deyken durduğu yerden iki savunma arasından doksana vurarak attığı golü atsam hayatım boyunca özgüven eksikliği yaşamam, ama bu adam yaşıyo işte.. garip bişi. yerim ben onu.
Sosyal ağlarda paylaş

@toggie

hakan şükür de mi atar? yapma alla aşkıne her şey son vuruş mu? adamın doğru yerde bulunması, o topu bekleyip hemen hareketlenmesi felen çok kolay değil. hayır hakan şükür yetişemezdi bile zaten.

kezman son vuruşlarda kötü malesef. ama onun haricinde presdir şudur budur yapıyor yani. en azından bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...