Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Atatürk ilkeleri & inkılapları kaldırılacak"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
desteksiz genellemelerle kendini haklı çıkarman mümkün değil, üzgünüm. kaç türbanlı tanırsın, kaçıyla oturup muhabbet ettin, kaçının katiyyen eğitilemeyeceğine inanıyosun?
Mesaj tarihi:
Ancak hazır eğitim almış olup da sonradan beyni yıkanmış olanları kurtarabilirsin. Teyzem türban takmıştı, şeriatçı kocası beynini yıkamıştı. Kurtardık, şimdi gayet mutlu, başı aççık, laikliği destekliyo, AKP karşıtı ama aynı zaanda da tanıdığım en inançlı Müslüman'lardan biri.
Mesaj tarihi:
kaç Atatürkçüyle konuştun.Atatürk'ü bizat tanıdınmı,naptın,ne ettin?ne ettiler?kimsinde dinsiz diyorsun Atatürk'e Atatürkçü ye?

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:37 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Hem laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olacaksın, ya laik. İkisi bir arada olunca ters mıknatıslanma yapar. Mümkün değil, ikisi bir arada olamaz. demiş zamanında Türkiye cumhuriyetinin mevcut başbakanı.

Üniversitelerde türban serbest olsun, o zaman görün siz curcunayı.
Türban serbest olunca, çarşaf da serbest olacak mı üniversitelerde?
Ya da şöyle sorayım, İran'a dönmemiz ne kadar zaman alacak?

Oh shit, pardon faşistim ben şimdi. Olmadı...
Türkiye her zaman toplumsal dayatmalar toplumu oldu, olmaya da devam edecek.

Ha bir de ana muhalefet'in yetkilerini kısıtlayacaklarmış.
Anayasa mahkemesine başvurma hakkı direk elinden alınacakmış.

Demokratik bir yaklaşım.

Genel Kurmay Başkanı'da kaşımayın diyor, uyarısını yapıyor.
Laiklik gibi kavramların üzerine basıyor mesajında.
Ne gerek var arkadaşım.

Anti demokratik bir yaklaşım.

Buradan hemen bir Recep Tayyip Erdoğan alıntısıyla sözümü bitirmek istiyorum.

Tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye. Yahu millet istedikten sonra laiklik tabii elden gidecek !

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:53 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:01 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya bak şimdi.

akp memleketi satıyor.akp şeriat getirmeye çalışıyor.memleketi dolandırıyor.teröristlere sayın diyor.falan filan.

şimdi.bunları bile bile akp ye oy verenler şöyle olabilir.

ekonomi filan demeyin.ledzeplin mi ne demişti ekonomi için memleketi bu hale getirmeye göz yumanlar zavallıdır diye.evet.herneyse.şöyle olabilirden devam ediyorum.

iran taraftarı olabilir.Atatürk düşmanı olabilir.fetullahçı süleymancı bağnaz herşey olabilir.vatan haini olabilir.cahil olabilir.akıl fakiri olabilir.zavallı olabilir.

türbanlı olsun,Atatürk ü seviyo olsun.akp ye veriyor.vermeyende var demeyin.faşizm bilmemne hiç yapmadığım şeydir yapıyorsam anormallik bende değildir.dedim öncedende.

% 95 i veriyor belki akp ye bu şahısların.herneyse.

bu nedir?

ekonomi içinse zavallılık iran yalakalığıysa vatan hainliği.işte tarikat hocaları akp ye verin diyebilir onlarda verebilir.

ancak burdaki sorun ne?zavallılıklarını,akıl yoksunluklarını az olsun örtmek için ekonomi,din gibi şeyler bahane eden insanlar hatta bide öbür kesime dinsiz diye sataşan insanlar.

oturup bide bunları din başlığı altında anlatırlar.kur anda türban var.dinin sembolü türban.

hiçbirşey bilmeden konuşan insanlar...türban ne kur anda yazar nede müslümanlığın simgesidir.50 kere dedim ben dahi.müslümanlığın simgesi hilaldir.

şimdi.oturup burda otu boku bahane etmeyinde söyleyin doğru dürüst bi şekilde bana

kendi vatanını dolandıran satan pislikten başka birşey yapmayan amerikan yalakası iran kölesi şu adamlara oy vermek nedir?

dindarlık değil,alakası yok hatta o sadece başlık.

ekonomi değil.2 kuruşa vatanını satmak öyleyse.

ben zegnaya konuşuyorum siyaset kapansın sinirler geriliyor tanımadığım adama vatan haini diyorum,görmemezliktende gelemiyosun hani diyerekten de

bu vatan hainliğinden başka nedir?adam gibi söyleyin.öyle din ekonomi osuruk püsürük bahane etmeyin.açıkça şu anki hükümetin yaptıklarına bakarak doğru düzgün bi söyleyin ya.
Mesaj tarihi:
@Prawler : İnsan suistimalini hesaba katmadan, teorik düşünmek lazım yasalarda. Türbanın üniversitelerde serbest olması laikliğe aykırı mıdır? Değildir. Teokratik bir devlete karşıysan; teokrasi, şeriat, laiklik gibi kavramları iyi bileceksin, bunların savunucusu olacaksın. Örneğin diyanet işleri bakanlığına karşı olacaksın, normal ilköğretim ve liselerdeki din kültürü ve ahlak bilgisi dersine karşı olacaksın. Üniversitelerde türban yasak olmasın, isteyen gelsin türbanla ama diğeri de kulakta küpe kucakta sevgili salına salına takılsın. Bu haklar için de mücadele edeceksin. Bunlar insan haklarıdır.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:02 tarihinde, dufrasne tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya abi düzgünce anlatsınlar onu istiyorum ya.burda 14 yaşında çocuğum millete akıl veriyorum gibi oluyor afedersinizde yani şimdi bi söyleyin yazık günah arkadaşım

memleketini kurtaran yüce insana karşı olana oy veriyorsun,memleketini satan insana oy veriyorsun,

hiçmi akıl mantık yok arkadaşım yahu.bunları hiçmi düşünmediniz ya.yaşadığın yer bura bi insan sayesinde yaşıyosun bu kadarmı nankörlük hainlik olur yahu.

edit : abi derdim türban değil akp nin savunulması filan savunulucak neyi varsa artık.bende isterdim giyim kuşam olarak görmek türbanı ama bu devirde görülmüyor.akp yi ne zaman dağıtırlar o zaman giyen giyer banane.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:03 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Lorrotar saçmalama,

Atatürkçülük laiklik gibi içi boşaltılmış kavramlar karın doyurmuyor.
Hem para da akıyor dışarıdan, ekonomi de iyi. Milletin cebine 3 5 para girdi.

En doğrusu bence AKP'ye oy verip günü yaşamak.
Yarını sittir et, elbet bir yol bulunur.
Mesaj tarihi:
abi görmüyorlar bilmiyorlar işte beyinleri yıkanıyor yanlış doğru diye anlatılıyor.sonra burda birde biz suçlu oluyoruz.aslında onları anlıyorum yani tutup banada ufaklığım beri annem babam akp bilmemne dese o olurdu yani
Mesaj tarihi:
@lorrotar; yuvarlak laflar ve asılsız iddialarla konuşuyosun. sosyolojide ve siyasette bu kadar kesin belirlenmiş çizgiler yok bi kere. senin için dini sembol değildir, onun için öyledir. her ideoloji ve din farklı insanlar tarafından farklı farklı algılanabilir. ancak bu bayrak hepimizin bayrağıdır. ülke de hepimizin ülkesidir. geçmişte de gördünüz, gelecekte de göreceksiniz ki bu bayrağı, bu ülkenin temellerini değiştirmeye kimsenin gücü yetmemiştir, yetmeyecektir. öyleyse neden bu korku?

şu anda yaşadığınız korku, iktidarı kaybetme korkusudur. tanımadığın, dışladığın, hor gördüğün, cahil addettiğin bir kesime tahammül etme zorunluluğunun getirdiği bir korkudur. "bilinçsiz" milletin "bilinçli" olanı yönettiğini sonucuna vararak geliştirdiğiniz bir korkudur.

ekonomiyi gözardı etmek mümkün mü? evet bisürü rakam atılıyo ortaya, kimisi ülke battı diyo, kimisi ekonomi büyüyo diyo, ama halka göre ekonomi iyi..iyi olduğuna inandığı için de verdi akpye.

tutup da 18 yaşındaki türbanlı bir kızın asla eğitilemeyeceğini ve "sadece zehirini yayacağını" söylemek, düpedüz faşizanlıktır, lamı cimi yok. korkunç ve temelsiz bir önyargının ürünüdür bu. laikliği gerektiğinde ben de savunurum, Atatürkçü olduğumu da gururla söylerim. ama kendi halkına bu kadar düşman olan birisi, nasıl Atatürkçü olduğunu iddia edebilir?

ayrıca bir saçma olay da şu ki, bi iktidar hem abd kölesi hem de iran yalakası nasıl olabilir? iki ülke birbirine savaş açmak üzere yani..yine ezberden, yine teypten konuşmalar..
Mesaj tarihi:
ah beyni yıkanık millet aah ah.amerika yakında bizede savaş açıcak işte bu yüzden.yalakalıkla kurtarıyoruz biz diyorum.

asılsız iddaalar filan değil

hem dindarız diyorsunuz hem yeni din çıkarıyorsunuz.ne demek sana göre sembolü değildir ya.kur ana göre dğeil hiçbişeye göre değil.memleketi bok ettiniz bide dinimi bok ediceksizi arkadaşım.tövbe tövbe ya.kur anı yenidenmi yazdınız kendi işinize gelicek şekilde.sizin kuran ınızda türkiyeyi dolandırmak satmak sevaptırdamı yazıyo.doğru düzgün yazmıştım sinirlerim tepeme çıktı yine.bu kadar duyarsız olmayın ya.herif hala memleketi satan adamı savunuyor bu kadarmı hain pislik olunur ya.ben gidip bi başka yerlere bakiyim sinirim yatışsın sonra olan bana olcak hakaretten banlanıcam.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:13 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@Lorrotar ; Atatürk'ü putlaştırmak, dediği her şeyi doğru saymak yanlış. Hiçbirimizin kılavuzu başka bir insan olmamalıdır (Atatürk dahi), mantık olmalıdır. Bugün Atatürk'e her Türk sevgi ve minnet duyar, ama bu sevgi onun idealarına tam bağlılığı gerektirmez. Bugün bize gereken şey bireysel ve toplumsal bir değişim, insana ve insani değerlere saygı duyan bir sistemdir. (Bu değişimden şeriat düzenini kastetmediğimi aklıselim her insan anlamıştır) Diyom ki tek yol sosyalizm Ufuk Uras holeley yani bence.
Mesaj tarihi:
İkili oynuyorlar kendilerince desem ;)

Ayrıca kendi halkım demedim ben. Ben o kafadaki insanları Türkiye cumhuriyetine yakıştıramıyorum, onlar yakışıyorsa şayet o zaman ben kendimi TC Vatandaşı olarak görmüyorum. Onlar benim insanım değil, fetonun falan insanları. Onları gayet rahat dışlarım, Atatürk bu şeriatçılarla o zaman nasıl baş etmişti..
Mesaj tarihi:
ya abi.sinirdende üzüntüdende ağlıyorum ya.avrupalılar bize beyinsiz demiyorsa neyim.he bide genel diyorlardır onlar.bu kadarmı olur bir millet ya.memleketini göz göre göre sattırıyor savurtuyor,gelişelim diye uğraşıyoruz yenilik pis gericilik yaşasın diyorlar.bush denen deli herif bile dünyanın en beyinsiz ırkı diyordur bize hemde toptan.bu kadar saf olmayın ya 1 kilo kömüre salak salak şeylere inanıp gelip yazmayın burda.
  • Yeni Oluştur...