SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ROFL "yürürken sakız çiğneyemiyorum neden yapamıyorum" MAHUAHUAHU koptum zaten bide radyoda şarkısını yapmışlar "kayboluyor,kayboluyor dım tıs kayboluyor dım tıs , kayboolmayan sakız yap , kaybolmayaan tıs tıs , kayboolmayan sakız yap , kaybolmayaan tıs tıs , " mahuauhauhahuhahuahua sizcede muhteşem bir reklam degilmi bide ATVdeki ürün reklamlarıyla dalga gecmesi süper.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 çok tartışıldı burda.. ama "burda tartışılmışı var" diyemiycem.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 radyo versiyonunu cok begendim.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 eehehe evet radyo versiyonu cok gusel[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 iyi bir reklam değil bence.İngilizce isimli tüm ürünlere bir gıcığım var 'chewy dent' nedir,Türkçe'de hiçmi kalmadı isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 o sakizin isminin lazca da nedemek oldugunu sölersem olay cikar zsadasdas[hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hehe (: radyo olayı gerçekten güzel (: sonunda yetk ilileri tebrik ediyorlar reklamda o kısımda güzel (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 tv versiyonu da, radyo versiyonu da Çok saçma geldi bana Ama Chewy Dent'in billboard reklamı (gazete sayfası gibi olan) bayağı güzel bence.. Hele bir de böyle tv haberi, radyo müziği gibi şeyleri tamamladığını düşünürsek, daha da güzel olmuş öyle bir billboard yapmaları..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 October 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar