Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yenilikçiyim dediğine göre türbana giyim tarzı diyordur.düşüncelerin sağolsun dayı.düşüncek kadar aklınmı vardı. dediklerimi anlamıyorsunuz ne demekki? ne dediğin belli değil.gericisin diyoruz sesin çıkmıyor size ne giyimden diyorsuz.şimdi çıkıp daha yenilikçiyim diyorsun.karaktersizmisin arkadaşım.ya aslında hak vermekte lazım.onun istediği birşey değildiki bu.zamanında babasının beynini yıkamışlar o bunun bu şunun.%47 lik bir kesim oluşmuş [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:35 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sen o sozu nasıl anladın bılmem ama haksızmıyım?? bu kadar kın ve nefret besleyenlerden baska ne beklenırkı yakında deegıl okulu ekmeıgnı suyunuda almaya calısırınısz turbanlıların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ülkemi bölmek isteyenlere .aydınımı katledenlere ,insanları cayır cayır yakanlara ,Atatürk e her fırsatta küfredenlere kin beslemeyecem de ne yapacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hayır turbanı ınanc geregı olarak goruyorum. neyanı bazı seylerın ılla zamanla degısmesı mı gerekır._? YA en buyuk sorum su SIZENE Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 o dedıklerının hıc bırını kardesım sahıp deıl ama sen o nu aynı katagorıye sokuyorsun ıste benım sabahtan berı sıze anlatmaya calıstııgm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 kendi dusuncelerini yazdin diye banlanmiyorsun ilk mesajlarinda yaptigin hakaretler yuzunden banlaniyorsun.. Ama cok guzel bir soz vardir dervisin fikri neyse zikride odur diye senden olmayanlari nasil gordugunu orda guzelce aciklamissin biz burada dusunceleri bu kadar sapkin zavalli ve terbiyesiz insanlari sevmeyiz istemeyiz gondeririz.. O yuzden kardesinide al git lutfen hani biz anamizi alip gidiyoruz begenmiyorsak cekip gidiyoruz ya ulkeden bari paticik i bize birak ve git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Nefret etmiyorum türban takanlardan, onlara taktıranlardan nefret ediyorum; kadının kimliğini yok edenlerden nefret ediyorum. Zavallı kadınlarımıza acıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bak canım ananı al gıt dıyen ben degılım o yuzden kardesıme laf atmak gıbı bır hata yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 kardeşini tanımıyorum.ama buraya yazdıklarınla tanımladığım kesmin yazdıklarını üst üste koyuyorum ne eksik ne fazla çıkıyor. Sen diyorsunki türban dinin gereği, Yaşar Nuri diyorki değil.Eşi de takmıyor.Seni tanımıyorum ama yaşar Nuri kendini ispatlamış din otoritesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 cahilliğin içinde kulaç atan insanların, sizler cahilsiniz ulan tavrı takınması da büyük ironi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: hayır turbanı ınanc geregı olarak goruyorum. neyanı bazı seylerın ılla zamanla degısmesı mı gerekır._? YA en buyuk sorum su SIZENE Y YA KUR'AN DA YAZMAYAN SEYIN NESI INANÇ GEREĞI YENI DINMI UYDURDUNUZ ARKADAŞIM?GERICILIĞIN SEMBOLU DEĞILDE NE BU YA?BAŞLATMA SIMDI INANCINDAN NE KARAKTERSIZ ADAMLARSINIZ YA said: bak canım ananı al gıt dıyen ben degılım o yuzden kardesıme laf atmak gıbı bır hata yapma suan kardeşine değil babana söverim söversem.o örümcek kafalı adamın zoruyla giyiyor belki.yoksa kur andan haberiniz yok hiçbiriniz belli.yazmayan şeyleri inanç görün siz.sonrada hristiyanlara laf edin haç takanlar dayak yesin. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:41 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yaşar nuriden banane ya ben dinimi istediğim gibi inandıgım gibi yasarım peygamber mi yasar nuri . kralı gelse tanımam yıne neye ınanıyorsam hangısı mantıklı geldıyse odur. ıstedıgı kadar ıspatlasın banane oda nasıl ısterse oyle yasar hayatını kımse karıamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 MEMLEKETI ISTILAR EDIP HERKESI BUNA INANDIRMAYA,YANI SIZDE INSANLARA KARISIYORSANIZ ILGILENDIRIR TAMAMMI VATAN HAINLERI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sankı turban yenı cıkmıs gıbı konusmayın lutfen ataturkın annesı bıle takmıs yanı yanı takılıyormus degılmı hem daha oncdende yazdım ınanc geregı olmasa ne olur ha sapka ha turban turban gorunce bır yerlerın mı sısıyor?, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 TÜRBAN DEĞİL YAZMA,BAŞÖRTÜSÜ O AKSESUAR NİTELİĞİ TAŞIR AMA AKIL FAKİRİ OLDUĞUN İÇİN HALA SAÇMA SAPAN KONUŞUYOSUN [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:43 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 tamam lorrotar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 34903424. defa söylendi arkadaşım atatürk'ün eşininin türban taktığı dönem kaç sene önce imiş bir baktın mı zahmet edip ? [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:43 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 milletin senin aklına ihtıyacı var lorotar yetıs [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:44 tarihinde, xlaidehlevar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Havva anamız takmadı, sadece bir yaprağı vardı; buna ne diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 AYRICA ŞUNUDA ANLICAK KADAR BEYNIN YOK BELLI.BIZ SIZIN TURBANINIZA DEĞIL O TÜRBANIN ALTINDAKI GERICILIK VE SAYESINDE YAŞADIĞIN O YÜCE ATATÜRK'E OLAN NEFRETE KIZIYORUZ OK MI AKIL YOKSUNU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bende esklere bakarsak dedım zaten yenı bısey olmadıgını soylemek ıcın ama yıne soyluorum sız kendınızı sartlandırmıssınız ben dunyanın en dogrusunu soylesem bıle ona yanlıs dıyeceksınız aynı ezık bıseyden anlamayan yanlıs ınsanlar gıbısıınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 dedim ya ironisin sen, baştan aşağı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: türban bildiğin gerilikçiyiz atatürkçü değiliz demek. said: türban bi giyiniş tarzı değil.türkiye cumhuriyeti karşıtlığının sembolü. şu tipik önyargılarınızı yıksanız belki de bu konuyu gerçek anlamda tartışabilirdik. said: biz türbanlılar hakkında genelleme yapabiliriz ama sen herkes hakkında böyle konuşamazsın.sizin hepiniz öyle bizim değil ama yukarıda tartışmaktan bahsettim yanlışlıkla. evet böyle bir cümle kurabilmiş bir adamla tartışabilmek ne kadar mümkünse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 benım kardesım ataturk dusmanı falan deıl tanıdıgım bazı turbanlılarda deıl hatta bazıları add ye uye sen buna ne dıorsun son kez soyluor ve bilgisayarı kapatıyorum herkezı aynı kafese koymanız cok yanlıs bırakn aaturk dusmaları gırmesın okula desteklerım ama dıgerlerının sucu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Osmanlı zamanında tabi ki annesi türbanlı olacak bunun nasıl muhabbetini yaparsın anlamıyorum ki şu an Osmanlı'da yaşamıyoruz. Türkiye Cumhuriyetindeyiz. Bunun örneğini vermen bile saçma sen Türban'ın belki iyi niyetinden sadece dini inancından dolayı taktıklarını zannediyorsun fakat işler böle yürümüyor ne yazık ki herkesin de dedii gibi türban gericiliğin, şeriatın semboludur. Atatürk ise laikliğin semboludur. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:57 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar