Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Moh serisinin yeni oyunu 4 eylül'de çıkıcak, yenilik olarak ne getiricek bilmiyorum ama şuanda demosu inmekte oynayınca yorumlarımı yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 trailer ı şahane gözüküodu.. 2 gün sora tüm trackerlarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Demosunu oynadım birkaç gün önce, şahsi fikrim yine american hero olayına girmiş olmaları beni şaşırtmadı, lineer olmayacak demişlerdi, savaş alanında istediğimiz yere atlayabiliyoruz demişlerdi, ki atlayabildiğimiz yerler yine kısıtlı , örneğin demodaki surlarla çevrili kasabada surların dışına atlayamıyoruz, ama istediğimiz combat yerinin üstüne atlayabiliyoruz orası güzel olmuş. Grafikler muhteşem, fizik motoru da gayet sağlam olmuş, ama anlamadığım birşey bazı kaplamalar süper ötesi gözükürken bazı kaplamalar 2003 oyunu kalitesinde, orası beni biraz üzdü açıkçası... Silah çeşitliliği biraz az olmuş, websitesinden baktım, alman ve amerikan silahlarını toplasak 12-13 silah anca ediyor, ama güzel birşey var ki seçtiğimiz silahla kill yaptıkça skill'imiz artıyor, ve skill bar full olduğu zaman silaha upgrade alıyoruz, yeni namlu, C-pistol grip stock gibi vs... M1 Garand'da 3. rank'te bombaatar falan alıyoruz , tommygunda accuracy ve spread reduction gibi vs... İsabet olayı artık gerçekçi olmuş, eski medal of honorlarda gibi hopla zıpla kafaya headshot olayı yok gibi, tabi easy ve normal modlar bayağı kolay, 4 tane hp kutusu var ve tamamen boş olana kadar kendini yenileyebiliyor, tabi expert modda 1 tüfek mermisi ile kutu tamamen gidiyor vs... Kısacası eğlenmek için oynanır, ama 1 kere bitirip de birkaç kere daha bitirmeye değmez, multisi de zevkli olur mu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 cod4 modern warfare olacağı için WWII sempatizanları sayesinde multiplayer olarak da başarılı olabilir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Pacific Assault'taki kadar silah çeşitliliği olsaydı güzel olurdu da, oyunun oynanışı artık daha bi realistic olduğundan multide öyle hop zıp hedşat atanlar görmeyiz bence... Multisini merak ediyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 oyun çıktı pc ye tüm torrent mağazalarında ve marketlerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oyunu şuan indiriyorum, ama demosunda şifreyle sniper buldum bugun ve kesinlikle şuana kadar oynadığım en iyi sniper bu oyunda cidden. Harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Oyundaki weapon upgrade olayları gerçekten çok tatlı ya :) Combat da bayağı soluklu olmuş da, Gewehr 43'e scope + grenade launcher + 20 round magazine olayı biraz fazla abartı kaçmış, ölüm makinesine dönüyor silah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Oha Gewehrmodelle 43 zaten yarı otomatik bir silah,1000 m menzili var üstüne dürbün takıp grenade launcher.Oha.Çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Eheh evet biraz abartı :) Bu arada oyun umduğumdan kısa, toplam 6-7 mission mu ne var, eğlenceliydi ama oyunu yapmaya kasmaları bile değmemiş, sırf silahlar ve combat eğlencesi için oynanır, onun dışında bir olayı yok. 1. gün 4 saat oynadım, 2. gün 5 saat oynadım bitti kısaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Oyun guzel bencede ama dedigin gibi kısa olmus daha cok online olarak düşünmüşler,tasarlamışlar oyunu herhalde o yüzden story olayını fazla uzatmamışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Madboy, katılıyorum resmen. Çat diye bitti oyun, hiç birşey anlamadım. Dediğin gibi combat eğlenceli ama gerisi boş. Para verip almaya değmez :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Grafikler nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Sağlam sistem varsa gerçekten çok güzel oyunun grafikleri, fizik motorunda çok bir olay göremedim adamların uçuşması dışında, ama görsel şölen var oyunda bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 fizik motoru springfield (miydi?) sniperla sacmaliyo bazen adamlari 15 metre havaya ucurdugum oluyoda normal zorluk derecesinde oyun bazen asiri zorlasabiliyo hele 5. bolumde sniperlarin arasindan gecmem rahat 15 deneme aldi diyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 single ı bitti, kısa ve kolay oldu medium da :) yurtdışı çıkışları berbat oduğuna göre, türkiyede mp oynanacak server var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 xfire, ASE gibi bir şeyle taramak lazım ama sanmıyorum Türk serverı olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar