Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medal of Honor: Airborne

Laorx

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Demosunu oynadım birkaç gün önce, şahsi fikrim yine american hero olayına girmiş olmaları beni şaşırtmadı, lineer olmayacak demişlerdi, savaş alanında istediğimiz yere atlayabiliyoruz demişlerdi, ki atlayabildiğimiz yerler yine kısıtlı , örneğin demodaki surlarla çevrili kasabada surların dışına atlayamıyoruz, ama istediğimiz combat yerinin üstüne atlayabiliyoruz orası güzel olmuş. Grafikler muhteşem, fizik motoru da gayet sağlam olmuş, ama anlamadığım birşey bazı kaplamalar süper ötesi gözükürken bazı kaplamalar 2003 oyunu kalitesinde, orası beni biraz üzdü açıkçası... Silah çeşitliliği biraz az olmuş, websitesinden baktım, alman ve amerikan silahlarını toplasak 12-13 silah anca ediyor, ama güzel birşey var ki seçtiğimiz silahla kill yaptıkça skill'imiz artıyor, ve skill bar full olduğu zaman silaha upgrade alıyoruz, yeni namlu, C-pistol grip stock gibi vs... M1 Garand'da 3. rank'te bombaatar falan alıyoruz , tommygunda accuracy ve spread reduction gibi vs... İsabet olayı artık gerçekçi olmuş, eski medal of honorlarda gibi hopla zıpla kafaya headshot olayı yok gibi, tabi easy ve normal modlar bayağı kolay, 4 tane hp kutusu var ve tamamen boş olana kadar kendini yenileyebiliyor, tabi expert modda 1 tüfek mermisi ile kutu tamamen gidiyor vs... Kısacası eğlenmek için oynanır, ama 1 kere bitirip de birkaç kere daha bitirmeye değmez, multisi de zevkli olur mu bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh evet biraz abartı :) Bu arada oyun umduğumdan kısa, toplam 6-7 mission mu ne var, eğlenceliydi ama oyunu yapmaya kasmaları bile değmemiş, sırf silahlar ve combat eğlencesi için oynanır, onun dışında bir olayı yok. 1. gün 4 saat oynadım, 2. gün 5 saat oynadım bitti kısaca :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...