Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya acayip merak ettim, parmağı kare yapmaya çalışırken kırabileceğini düşünmüşmüydün? =D

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:01 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
biliodum kırılacagını!!

// 8. sınıftım o zamn aynı sınıftaydık ertesi gün parmağı alçıda geldi.. 1ay sonra fln okul bitti zaten o kızı okul bittiginden beri görmedim hiç :)

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:10 tarihinde, urmesque tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hımmm çocuk aklı diyip geçiyim ozaman =P

bigün karşılaşsanız nası olur acaba asfjkashdjasfw

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:04 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yoo.. haketmişti açıkcası.. nedeni şudur; kendisi dahil arkadasları çatır çatır kopya çekerken gidip hocaya bizi ispiklemesi.. ispiyonlaması önemli deil ben utanmam kopya cektiimden :) aynı okulda annem vardı öğretmen olarak.. onun için kötü bi durum :) bende kızla biraz konuştum.
Mesaj tarihi:

dün denize gittim. bi günlük işte. çok dalga vardı, yüzemedim. Ama dalgalarla boğuşmak feci yormuş, dün akşam 9da yattım bugün öğlen 11de kalktım halen yamuğum. :/
ööle...

Ewan amcanın resmi var mı :P
edit ben koyim bari [spo] [/spo]

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:57 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]

• Yeni Oluştur...