LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Razer yeni mouse'unu duyurdu. Özellikleri biraz hayvansal. Şeklide hoşuma gitti. Edinesim var. Özellikleri: * 4000dpi Razer Precision 3G Laser™ sensor * 32KB Razer Synapse™ onboard memory * Nine independently programmable Hyperesponse™ buttons * 1000Hz Ultrapolling / 1ms response time * On-The-Fly Sensitivity™ adjustment * Variable true dpi setting adjustments in increments of 125dpi * Always-On™ mode * Ultra-large non-slip buttons * 16-bit ultra-wide data path * 60-100 inches per second* * Ambidextrous design * Scroll wheel with 24 individual click positions * Zero-acoustic Ultraslick™ Teflon feet * Gold-plated USB connector * Seven-foot, lightweight, non-tangle cord * Approximate size: 129mm (length) x 71mm (width) x 40mm (height) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: 4000dpi Razer Precision 3G Laser™ sensor bu cok sacma bişi değilmi sonucta 4000 dpi display yalan direk hanı 300 olsun bilemedin bu kadar yüksek scan cözünürlüğü manasz değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Di mi ya? Ben de hep aynı şeyi söylüyorum. 300 az biraz belki. Ama 1000 küsür falan rahat yeter bence. Ayrıca ambidexterous olarak tasarlanması da benim için bir artı değil. Sağ el için özel üretilen mouse'lar elime daha rahat oturuyor sonuçta. Onun dışında şekil olarak güzel. Fiyatı da amerikada 80 dolarmış. Yanına yaklaşmam valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Şu teflon ayaklar çok mantıklı birşey ama. Benim emektar mx300'ün ayakları eridi gitti ya iz yapıyor artık pad'in üstünde. Konuyla 0 alaka olacak ama bir ara bu mouseların altına daha kaygan olsun diye bi plastik zamazingo yapıştırıyordu insanlar. Neydi onun adı? Değişmem lazım artık benimkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mouse skates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bu ne ya , bi firewall koymadıkları kalmış mouse a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 karizmatik bir fare.. 4000dpi reelde kimsenin isine yaramaz..ama var mi var.. onemli olan yetenektir =) 2 tuslu 300 dpi A4 faremle aldigim headshotlara paha bicilemez..geri kalan hersey için MasterCard.. (Sabit $ansa yetenek denir... by Arcane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 4000 dpi Turnuvalara katılan özel oyuncuların işine yarar ancak. Onlar için high-sensitivity önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 4000 dpi hangi oyunlar için lazım arakdaşlar? bende turnuvalara katılıyorum progamer'ın ama 3000 dpi bile gereksiz bence... hangi oyunlarda işe yarıyor merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Belli bir teknik yeterlilikten sonrası tamamen ergonomi, bu 4000dpi flm göz boyama resmen. Optic mouselar almış başını giderken sadece ergonomisi yüzünden hala toplu mouse kullanan bir ton oyuncu vardı. Şimdide lazer modası başladı ki küllen gereksiz. Steelseries yeni duyurduğu 2 mouse'undan FPS oyuncuları için olanını özellikle Optic, MMORPG/RTS için olanını Lazer yapmış. 1. öncelik mouse ergonomisi 2. mousepad 3. mouse'un teknik özellikleri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 vala bende razerın copperhead (kırmızı) ı var gayet memnunum, solağım bide. 2000 dpi da kullanıorum ama öle extreme bi fark da yok, aldığım kişi mouse kullanmayı yeniden öğrenecen çok hızlı vb demişti halbuki hiç zorlanmadım. yoksa 4$ lik mouselada adamı vuruyorsun rahatlıkla. sen adamı vuramıosan, 90$ lik mouse napsın dimi eheh ama bu tip mouselar kullanım süresi açısından ciddi uzun süre (bi önceki microsoft optiki 7 yıl mı ne kullandım, ondan önce ayda 2 kere mouse deişiodu bende) dayanıyorlar çok ucuz olanlarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Bende steelseries S&S gaming pad var. 2 sene oluyor alalı halen taş gibi ve çok memnunum ama merak ediyorum kimse getiriyor mu türkiye'ye artık steelseries. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar