AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 zamaninda eseklik edip W3'umu turkiyeden kopya almistim simdi orjinal FT almayi dusunuyorum kopya ROC ve orjinal FT ile bnette oynayabilir miyim merak ediyorum, bi sorayim dedim almadan once icinden cd-key cikiyor mu bnet icin acep?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 aslında orjinal dediklerimizin hepsi kopya... kutusuz olanlar, 2-3 milyona satılanlar korsan kopya, kutulu olanlar, 30-40 milyona satılanlar orjinal kopya orjinali sadece 1 tane var, o da Blizzard'ın elinde.. büyük ihtimalle sadece FT serverlarına girebilirsin o cd-keyle...[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 pardon ama espiri miydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ya laf salatasina ne gerek var? bende biliyorum orjinal dedigim seyin kopyalanmis oldugunu kopyadanda kastimin korsan oldugunu sende cok iyi biliyosundur blademaster, hayir saka falan yaptigim yok ciddi olarak bi cevap bekliyorum, ukalalik yapma lutfen elimde korsan ROC var, orjinal FT almayi dusunuyorum bnette oynayamayacaksam yeni ROC alicam bukadar gerek varmi yokmu onu soruyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Cok haklı ben daha 4 saat once ROC orjınal aldım artık kendı ACCeemle Wc oynıyabılıyorum ama ayptır sorması nerde orjınal Ft buldun?[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 dogru soyluyosunuz galiba FTm geldi dun, ROC'umun ustune yukleyip patchledim battle.net'e bastigimda unable to connect oluyorum nedeni cd keymidir bilemedim cuce: turkiyede oturmuyorum..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar