Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 agalar bi mesajımı biri şikayet etmiş uzaklaştırma veya ban alıcam ne deidm bilmiyorum da neyse.ben gidiyorum gibi bi konu yok burda tabi forumdan kim ayrılır asdfa.neyse agalar günün birinde killer nerde derseniz banlılar listesinin ücra bir koşesinde olacağım eyvs.şimdilik burdaıym ama ok kib.ha bu arada şimdi biri cıkıp bize ne falan diyebilir olabilir tabi parazitler her yerdre olur onlarda kardeşimiz sonuçta neyse eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bende aldım o uyarılardan..sakin olursan bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ya bide mailda diyo şu siteye gir kodu yaz girişe mi yazcam nereye yazcam hangi lafımdan ceza alıcam anlamadım.türban şakam yüzünden alcam galiba neyse agalar sçs hepiniz.bi tek delayla consu sevmiyorm sdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 armut batu benim mesaj kutumda onlardan 150 tane filan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 D: o zmaan ben bi adminle gorüşim dfhkhfldkhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 her dakka gelebiliyolar nerden çıkacağı belli değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 agalar buranın agaları sizsiniz şimdi ben ik defa boyle bi olayla karşılaşıyorum o yüzden biraz altıma kaçırdım yani.feyk üyelikte alaman sornadan yazı yazaman yani.tırsmıyimi ?xzcz aga ben torpilliyim kıs kıs kıs fgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sana bişi açıklıyım ozaman.. bi aralar burda gecelerinfeyki diye terör estirirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 büyük ihtimalle yapmış olduğun o esprilerden dolayı gelmiştir o uyarı ben seni şikayet etmiştim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Tamam @g@ Garbage seni unutmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 nerde o günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aga sıkarız kafasına olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 lan biri gidio diğeri geliyor bunların sonu gelmeyecek heralde tikkycemal zarek şimdide killer :S [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 19:26 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 killer yuzde yuz boyle bir insan, tanimiyo olsa ben de fake derdim. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 çok şeker olduğum için bana hiç gelmedi böyle uyarılar :P :O :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kuzeni düşen ark beni ispiklemiş ok kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 msnden blocku kaldirmazsan sen dusucen masadan batu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 daha karpuz keseceydik :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 elveda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sfda hadi eyvs aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 boşuna gerilmeyin bi uyarıda bana çaktılar. sebebini henüz idrak edemedim zira bişi yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ok 4G4LAR BURDAIYM DAHA EHHEHEHE D: D: D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aga ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 hatta Agalar bana eyvs. nedemek biri acıklasinda anlıyabiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 5k plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar