Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vista!! kafayı yedirtti bana yardım lütfen

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

2 gün önce vista ultimate kurdum. hard diskimde c: ve d: olmak üzere 2 bölüm var c: de xp pro d: yede vista kurdum. herşey gayet güzel hata yok sorun yok ama ne zaman c: ye girip mp3 lerime ulaşmaya çalıştım o zaman işte 8 saattir uğraşmama rağmen çözemediim bu aptal sorun çıktı meydana.

sorun şu

c de ki hiç bir klasore ulaşamıyorum neredeyse hepsinde acces denied yada dont have permision yazıları çıkıyor share yapıyorum, tum kullanıcları full control verıyorum ne varsa hepsını acıyorum ama yınede sonuc yok

xp ye giriyim dedim bi baktım ki boot ekranında bana sormadan vista secip vista acıyor yanı xp ye de giremiyorum

bide uac diye bişey var onuda kapattım actım birsey fayda etmedi

acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

xp'yi açmak için boot.ini dosyanı güncellemen gerekir. vista'da msconfig var mı ya da msconfig bozuk bir boot.ini dosyasını güncelleyebilir mi bilemiyorum ama en basitinden elinle bile güncelleyebilirsin. az biraz arama yap, nasıl yapacağını görürsün.

dosyalara erişim sorunun ise ntfs dosya sisteminden kaynaklanıyor. xp'de kurduğun kullanıcı o dosyaların sahibi ve vista kullanıcın tanınmıyor. bir şekilde ntfs dosyalarına müdahale etmeni sağlayacak programlar mevcut, fakat ben nedir, ne değildir bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...