xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 2 gün önce vista ultimate kurdum. hard diskimde c: ve d: olmak üzere 2 bölüm var c: de xp pro d: yede vista kurdum. herşey gayet güzel hata yok sorun yok ama ne zaman c: ye girip mp3 lerime ulaşmaya çalıştım o zaman işte 8 saattir uğraşmama rağmen çözemediim bu aptal sorun çıktı meydana. sorun şu c de ki hiç bir klasore ulaşamıyorum neredeyse hepsinde acces denied yada dont have permision yazıları çıkıyor share yapıyorum, tum kullanıcları full control verıyorum ne varsa hepsını acıyorum ama yınede sonuc yok xp ye giriyim dedim bi baktım ki boot ekranında bana sormadan vista secip vista acıyor yanı xp ye de giremiyorum bide uac diye bişey var onuda kapattım actım birsey fayda etmedi acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 niye vista kurdun ki? gül gibi xp varken :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 çalıştığım şirket zorunlu kıldı vistaya zaten aptal programları da bitek vista da çalışıyor mecburum yanı kullanmaya ama vista xp ye girmemi de engelliyor off gecenın 12 sınden berı uyumadım hala ugrasıyorum delı oldum ıyıce ms e xboxa ea games e hepsı allahından bulsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 tamamen vistaya geç, cift işletim sistemi ile çalışmanı pek tavsiye etmem. bu sorunu çözersin ama ilerde başkası çıkar, başın çok ağrır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 şirket malmış o zaman asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 tek isletim sistemine geçcmem icin c: de 80gb dan fazla kurtarmam gereken dosyalarım var onlara ulasmam lazım once yardımcı olacak biri yok mu lütfen.. gercekten cok acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Tam olarak emin değilim şuanda ama sanırım Security de Advanced altında. Dosyanın sahipliğini Vista'ya aktarmak gibi seçenek vardı. Bir dosyaya erişemiyorsan vista'nın dosyaya el koymasını sağlıyordun ondan sonra Access Denied gibi salak hatalar almıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 canlı cd ler var.. pardusunkini indir yaz cd ye onla çalıştır bilgisayarı.. verileri kurtarırsın o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ama o zamanda permission yada acces denied hatası vermicek mi? aynı sey değilmi yanı vistayla? edit: bu arada senın dedıgın yol olmadı security dekı [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:04 tarihinde, xlaidehlevar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 peki xp yi nasıl acabilirim bana hic sormadan vistayı acıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 xp'yi açmak için boot.ini dosyanı güncellemen gerekir. vista'da msconfig var mı ya da msconfig bozuk bir boot.ini dosyasını güncelleyebilir mi bilemiyorum ama en basitinden elinle bile güncelleyebilirsin. az biraz arama yap, nasıl yapacağını görürsün. dosyalara erişim sorunun ise ntfs dosya sisteminden kaynaklanıyor. xp'de kurduğun kullanıcı o dosyaların sahibi ve vista kullanıcın tanınmıyor. bir şekilde ntfs dosyalarına müdahale etmeni sağlayacak programlar mevcut, fakat ben nedir, ne değildir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 mum teşekkür ederim araştırdım biraz çözdüm çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ne demek.. ama nasıl çözdüğünü de yazarsan sonra bakanlar da faydalanır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 biri ntfs biri fat32 c ve d nini o yüzden sorun çıkartıordu galiba linux live cd sinden bos cd ye aktardım dosyalarımı sonra fat32 olan c yi ntfs seklınde formatladım win xp kurdum ustune dosyalarımı aktardım sımdı hem xp calısıor hemde vistada c yi gorebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 xp ye yukselt makinanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 buyuk ihtimalle xp de ki sadece bi usera ait dosyalara ulasamiyosun yane mesela my documents altinda felansa mp3lerin bizim arkadasta karsilasmisti hic bisi yapamadi sisteminde hala xp yukluyse ordan acip baska bi yere atip ulasabilirisn oteki turlu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 daha onceden xpde sıfrelemısmıydın o dosyaları hanı sag tıkla deyıp sıfrele bolumunden ondan da olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sifrelemesine gerek yok my documentsa sadece kendi useri ulasabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bone dogru tahmın ettı. hepsı my documents daydı dosyaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar