darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aman üzülme ya aynı üniye aynı bölüme gidiyoruz diye.. ben lisede 4yıl boyunca aynı sınıfta okuduğum kızla aynı sınıfta okuyorum ünide de ama 1yıl geçti gün geldi kız önümde oturdu,günü geldi çaprazımda oturdu ama tek kelime bile konuşmadık.. anlican lise gibi değil yani istediğin kişiyle konuşuyosun istemedğin kişilerin yüzüne bile bakmıyosun.. ortam çok farklı! takma sen istemediğim kişiler geliyo diye;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: Asteroth üye § 24 Ağustos 2007, Cuma - 02:46 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ne salak bi konu bu be. auha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Benim össye hazırlanıpta girdiğim bölüme[girdiğim denemez düştüğüm ama olsun iidir ii] bi arkadaşım yatarak girdi yani toplam puanlarımız arasında 56 puan fark var ve ikimizde aynı bölümdeyiz.istemediğinle takılma arkadaş en fazla selam verirsin hatta onu bile yapmazsın yani. @Asteroth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ankara kötüdür, kaç git :) Ha ODTÜ kazandıysan odtü güzeldir, o zaman kaçma ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ankara da güzel odtü de ikisine de laf söyletmem artık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Tunca avutsun aynı okula gitmiyo musunuz ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ben o istemediin insanlardan birinitanıom neyseki kurtuldum antalyada olmicak.. ehuhzuheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ankarada hangi üniversiteyi kazandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bilkent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: ivy üye [şikayet et] § 24 Ağustos 2007, Cuma - 13:43 [ özel msj ] ankara da güzel odtü de ikisine de laf söyletmem artık=) heueueu sende güzelsin şekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ayrıca bilkentte güzel.. türkiyenin en iyilerinden.. saçma diyebilcemiz bisürü insann elbet orda da var(heryerde olduğu gbi) ama katabileceği şeyler ve olanaklarını düşünürsek her türlü değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bilkente burslu giren baya sağlam insanlar var mutlaka. paralı giren çok labunya tanıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Üniversitenin olayı o zaten ya niye kendini üzüyorsun ki ayrı yerlerden gelmiş,farklı şekilde yetişmiş zibilyon çeşit insan olucak gideceğin yerde kendine göre birilerini kesin bulursun,ki bundan eminim yani tanıyorum hafiften seni : p Görüşmek istemediğin insanlarla da görüşmek zorunda değilsin zaten.Bir de Ankara çok güzel bir şehir ben çok seviyorum lan niye herkes üvey evlat muamelesi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 senin neresi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 kizlar yeditepe ayrica bilkent... !!bilkent OMG!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 paralı girdim ama labunya değilim !!! sılay van. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar