fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 addison sız, önplanda olmayan bailey siz nereye kadar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 + burke suz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bailey cikar on plana her turlu, ariza tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bence bütün diziler arasında yeni sezonuna en iyi başlayan dizi oldu (ha belki house ile kapışır). en kötü başlayanın da private practice olması ayrı bir konu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 burke ün ayrılma sebebi yalnız o malley ye faggot demesi, ve açılan bir imza kampanyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 http://youtube.com/watch?v=hmHBdvfaXx0&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1yWS-zhPXA0&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 pek guzel degildi bu bolum begenmedim, bayik gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 [spo]burke sux ama düğünde yapacağı konuşma dehşetti oğ malley greyin kız kardeşine yazssın bence yazık lan merdith içinde patladı cocuğun resmen bir de katherina heigl fotoğrafları ne kadar kötü ama filmlerde çok muhteşem çıkıyor, daha önceden bilseydim keşke, şimdi otur oynadığı bütün filmleri izle [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 o kadar izliyosunuz o zaman cevap verin bakalım [spo]Grey in anatomy kaç ? Res yapabiliyor mu ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 muahhaha 3.cü bölüm biterken süper oldu. Müzik ve tüm sesler bir anda kesilip sanki bir atom bombası atılırmış gibi bir his ve hafif bir havayı yarma sesi. Sonrası tamamen sessizlik. Çok pis patladı çooook ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bölümde çalan müziklere her zaman hasta oluyorum ya çok kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 4x04 [spo]Izzie nin kavgaya hazırlanışı çok komikti, tabi daha sonra callie ile konuşmaları hiç te neşeli olmadı haliyle. Onun dışında Derek'in Meredithe verdiği ultimatom da iyi oldu, biraz belki fikirleri değişir. Sonuç olarak hoş bölümdü, sevdim ben.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 4x09 son sahne çoook komikti AHAHAha. cheesy korku filmleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 boyle manyak bi son sahne olmaz ama lol patlamadan once bide atti ya boyle pit pit of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yalnız o kanama nasıl durar ki, bi de bekliyorlar yani böyle bişey olmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bömbül bömbül bi efekt arkasından şıpırt şatırt bi efektle midemin içine etmiş bulunmakta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Of 10. bölüm bokunu çıkardı artık, tansiyonum düştü kan görmekten. Ama çok güzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 11. bölüm şubatta deniyor ama hiçbi açıklama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yeni bölümü çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 eyt be en son şubat demişim tee mayısa dayandık anca çıktı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lippa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 izlemek için sabırsızlanıyorummm.. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 türkçe alt yazı bulabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 kotu bi bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 12 komik gelmisti bana, bilmyiorum uzun zamandir izlemedigimden olabilir, 13 u de izleyecem birazdan, guzeldir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar