Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bingöl'ün Yedisu ilçesinde serinlemek için suya giren bir ayı, vatandaşlar tarafından taş ve sopalarla vurularak hunharca öldürüldü. İlçeden geçen Peri Suyu Sorik mevkiinde öğle saatlerinde serinlemek için suya giren bir ayıyı fark eden köylüler, bir araya gelerek taş ve sopalarla saldırıda bulundu. Köylülerin darbelerinden uzun süre kaçarak kurtulmaya çalışan ayı, zaman zaman nehir kenarında bulanan çalılıklara sığınmaya çalıştı. Yaklaşık 2 saat boyunca aldığı darbelerden korunmaya çalışan ayı hareket edemez duruma geldi. 'Bir insan bunu nasıl yapar' dedirten görüntülerin yaşandığı olayda, kanlar içinde kalan ayı, daha fazla dayanamayarak suda can verdi. Köylüler, ayıların sık sık arı kovanlarına ve küçükbaş hayvanlarına zarar verdiklerini belirterek, bundan dolayı suda gördükleri ayıyı öldürdüklerini söylediler. -------------------------------------- Tek suçu nehire girmekti. Zararlı olsa bile sana, böyle vahşice öldürmen mi gerekirdi? Atılan her taşta, her sopa darbesinde benim de canım acıdı... [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 20:30 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 insan degil bunu yapanlar gercekten degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hadi hepimiz ayıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Taş sopa ne ya. Zarar veriyosa çevreye tuzak falan kursalarmış. Yada ne biliyim tüfekle vursalarmış bari. Yazık hayvana eziyet. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 20:45 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sokmak lazim o taslari, sopalari. Edit: resimler anca acildi, daha bi kotu oldum.Eger o ayi, taslayanlari oldurseydi tek tek, gram acimazdim olenlere. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 20:53 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aynı havayı soluyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 beklerim abi, özürlü annesinin yanından alıp ufacık bebeğe tecavüz edip öldüren, sonra gidip akp ye oy veren milletten korkarım şeytandan korkmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sly kopmuş gitmişsin sen cidden, önceden anlasaydım hiç yormazdım kendimi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sam lütfen, topici amacından saptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yanlış insana söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ki doğru insana söyledi, ben ayıyı taşla öldüren aynı milletle ilgili başka bir örnek verdim. sen gelip benle öbür konunun polemiğini buraya taşıyorsun. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sen bu milletin bir bireyi değilsin yani? oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 resimleri açamadı browserım ama tahmin edebiliyorum.hayvan hakları dernekleri bu tür konularda çok hassas davranıyorlar ancak şöyle bir durum var basının bize anlattığı şekliyle ayı göle girip serinleyip gidecek. ben burada hayvanların canice öldürülmesini savunmuyorum tam tersi yolda arabaların çarpıp öldürdüğü güvercinleri görsem üzülürüm. ama ayı zararlı bir hayvandır.mesela karadenizde görüldüğünde öldürülür.çünkü kovanları parçalar,ekinleri yolar,açsa insana saldırır.ayı çok çevik hayvan taşrada sorgusuz öldürürler ayıyı çünkü saldırgandır ve tehlikelidir. şehir insanları olarak bazı yerlerde bakış açımız yetemiyor,ancak o kişilerin yerinde olsaydınız sizde davranabilirdiniz bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sam, başbakanınız kovuyor beni ve benim gibileri tek tek =( bilemedim ben de nerenin milletindenim. ben o saydığım bireylerden biri değilim kastettiğin oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 haberlerde izledim allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ayı ölmemiş abi tv de izledim. kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ulan şurda ayı ölmüş konu gene Akp ye girmiş. Neden konu dışına açılan topiclerin çoğu Akp ye kafam girsin topicine dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yada ayı ölmemişte olabilir tabi :). Az geç kaldım yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eet banada öyle geldi derisine saçma işlemeyen hayvanı taş-sopayla öldürmek icin herkül he man fln olmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ayı öldürmek sıkar biraz. 18bin YTl ile 250bin YTl arası cezayı kafana koyverir Orman Bölge Müdürlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Allah belanızı versin.Bela da okurum aga böylesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 topigide oku az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 İnş. ayının hafızasında kalmıştırda,birgün ormanda tek yakalar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Apache doğru söylemiş bence de. Belgesel izlerken ceylanı parçalayan çitaya "allah belanı versin cani hayvan" diyen babamın tepkisine benziyor dedikleriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar