moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bende kestirmek için bahane arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben de uçurmuştum. ne kadar kısa o kadar guzel söyleyeyim ben. [spo]önce sonra[/spo] [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 19:23 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 @voys uzunken daha iyiymiş be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kısa resımde sakalsızım ama. şimdi sakal ve bıyıkta var kirli kirli yakıştı yani. zaten olay saçta degıl sakalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 artık buluşmada kurdela takamıycaz mı sna aktif =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sakalı, bıyıgı olmayan saç uzatmasın uzatırsa emo yapsın daha çok yakışır özellikle düz saçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ne zaman kurdela taktınız lan? hayır olsa öyle bişey ben hatırlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 off cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sen pek süper olmamışsın kusura bakma. fistanınki olmamıştı seninki hiç olmamış. doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kendi makinam var 2 haftaya bi 3 e vuruyorum yok böyle bi rahatlık, bi kere sabahları 10 dakka daha fazla uyuma şansım oluyor, arkadaşlar bi yere çağırdı acil, çat bi kot bi tshirt hazırım 3 numara rulezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 üç numara saç olayi cok ayri bisey yakısana cok yakisiyo , yakismayanda primitif gibi gozukuyo, dikkatli olmak lazım, yuvarlak ve duzgun kafa yapısı olmayan insanlarin siddetle uzak durması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 o saçtan sonra sakın bi anda 3 numara yaptırma aman diyim :). ben yaptım 1,5 hafta fln dışarda sanki herkes bana bakıyo cok kotu oldu niye kestirdim kafama etsinler diye gezdiydim. ama sonradan özellikle yıkama sırasında acaip rahat oluyo :D. ama tabi bide kuaforunun iyi bi model uydurması lazım yani böle hoş durduguna inanman lazımki sana bakan insanlar sanki daha azmış gibi gelsin :P :D ama hoş olmuş öncekine göre bide tabi kiloda vermişin böle iyi uzatma bence :) edik: ahah elan'ın acc ile yazmışım neyse artık :P [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 21:44 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yaklaşma !! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 saatler ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 galiba artık patiden ayrılma vakti geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Voys'un kısa hali daha iyi, kızlara iyi akıyo bu haliyle eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kısa sac cok guzel kıza da erkege de kanımca ama ciddi kısa olcak..ama bana o 6 numara yakısmadıydı leeeen ayrı meselee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yakıştı irincim mütevaziliğe son artık lütfen titizlikten teyzelikten ölmeden bir an evvel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yok yav.kafam söbüymüş ..björk gibi oldu....olmadı...neyse mutluyum ben olay cok deneyseldi.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 erkeğin sacı uzun olur bi kere, ben anlamadım siz neden bahsediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 iice kısalt ara makası attır sora wax kullanmaya başla dahada taş olursn uzun saç zor bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 şu waxı nerden bulacaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 erkek kuaförlerinde war ama iyisinden alın dax fln saçtan çıkmıo yapış yapış oluo...schwarzkopf osis in war güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ilk resime yorum yapmiyorum ama ikinci sac kesimi de oldukca bariz bir kari saci, hatta su fransiz hatunun paso gulucuk sactigi emili mi emale mi ne oyle bi filmdeki sac modeli gibi. erkek ol, 3 numara kestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 EYW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar