Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de süper oldum (saç)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ben de uçurmuştum. ne kadar kısa o kadar guzel söyleyeyim ben.

[spo]önce

sonra
[/spo]

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 19:23 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
kendi makinam var 2 haftaya bi 3 e vuruyorum yok böyle bi rahatlık, bi kere sabahları 10 dakka daha fazla uyuma şansım oluyor, arkadaşlar bi yere çağırdı acil, çat bi kot bi tshirt hazırım 3 numara rulezz
Mesaj tarihi:
üç numara saç olayi cok ayri bisey yakısana cok yakisiyo , yakismayanda primitif gibi gozukuyo, dikkatli olmak lazım, yuvarlak ve duzgun kafa yapısı olmayan insanlarin siddetle uzak durması lazım.
Mesaj tarihi:
o saçtan sonra sakın bi anda 3 numara yaptırma aman diyim :). ben yaptım 1,5 hafta fln dışarda sanki herkes bana bakıyo cok kotu oldu niye kestirdim kafama etsinler diye gezdiydim. ama sonradan özellikle yıkama sırasında acaip rahat oluyo :D. ama tabi bide kuaforunun iyi bi model uydurması lazım yani böle hoş durduguna inanman lazımki sana bakan insanlar sanki daha azmış gibi gelsin :P :D ama hoş olmuş öncekine göre bide tabi kiloda vermişin böle iyi uzatma bence :)

edik: ahah elan'ın acc ile yazmışım neyse artık :P

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 21:44 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ilk resime yorum yapmiyorum ama ikinci sac kesimi de oldukca bariz bir kari saci, hatta su fransiz hatunun paso gulucuk sactigi emili mi emale mi ne oyle bi filmdeki sac modeli gibi.

erkek ol, 3 numara kestir.
  • Yeni Oluştur...