nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben 4gb limitliden limitsize geçmek istiyorum. Hız 1024. Dilekçeyi Ağustos bitmeden verirsem Eylül'de sınırsız mı olur? Yoksa Ekime kadar bekler miyim? Eğer Ekime kadar bekleniyorsa bu tamamen saçmalık ve uyuzluk değil midir? Kullanıcının kotasını kaldırmak bir tıka bakmaz mı? Kaç gün sürebilir? Bilgisi olanlar cevap verebilirlerse sevinirim :)
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eskiden aynı günün akşamüstünde geçiliyordu hemen diğer tarifeye eskiden dediysem 3 ay önce falan.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Umarım öyledir, benim konuştuğum bir kaç kişi ertesi ay geçiliyor, hatta bir ay sarkabiliyor dediler de saçma geldi. Bilgilendirdiğiniz içinteşekkür ederim :)
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sen dilekçeyi verion adam kabul edio sonra o dilekçe ankaraya bildirilio ama genelde inanmican ama 24saatten kısa sürüyor :) ne kadar garip bugün git yarın gel yok :F mayısta kotasıza geçtiğimde aynı günün akşamı değişmişti tarife
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 oha süpermiş ben mesela şimdi 4gba dayanmış durumdayım, kotsıza geçsem bu ay 20ytl fazla ödeyerek kalan bikaç gün istediğim kadar dl yapabilir miyim yani?
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 hem üstteki sorunun hemde şu sorunun cevabını istiyorum: nasıl anlıyoruz kotanın kalktığını? sonra indirip indirip bi tarafımıza girmesin :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ben de ondan korkuyordum da annemle konuştum sen şimdiden oyna netten oyun, kota geçsin öderim ben dedi :D
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 teknik desteğe mail atıyorsunuz tarifem nedir benim diye, mail geliyor cevap olarak tarifeniz. ya da bir ay bekleyip faturayı görüyorsunuz. bşaka yolu yok. ha arayıp müşteri hizmetlerine benim şu anki tarifem nedir diye de sorabilirsiniz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ya benim bu ay kotayı aşmam etkiler mi bu durumu? Mesela "kotanızı aşmışsınız ceza olarak yükseltmiyoruz" derler mi?
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 zaten 1024 sınırsız 49 YTL ye düştüğünden beri kotalı 1024'ün maksimumfaturası 61.25 YTL . Şimdi kotalıdan kotasıza geçecek arkadaşlar bunu 31 ağustosta yapsın mümkünse .TTnet'in garip bir faturalandırma yöntemi var ,bugün ayın 25i bugün geçseniz 25 günlük kotalı parası + kotayı aşmışsanız onun parası + 5 günlükte kotasız parası ödeyeceksiniz kabaca. Bu saçmalıktan korunmak için en güzeli ay sonu kotalıdan sınırsıza geçmek,zaten bütün ay sınırsız kullansa bir 1024 kotalı kullanıcısı gelecek maksimum fatura 61.25 YTL dir tekrar ediyorum. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:39 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar