firatram Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @Baluu Neyi cıvıtmısım ? Sizin yaptıgınız bir kere günah gidip o insanların okuma haklarını elinden alıyor,ayrım yapıyorsunuz !!! Oysa ben burada O kızların fetullahcı olmasındansa okumasının daha mantıklı olabilecegini soylemistim. Birkac kisi haricinde kimse anlamadı !!! Helal olsun size !! Siz ayrımcılık yapın !!! Yalan demokrasinizi surdurun !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yemessen yediririm, kimse benim inancıma dil uzatamaz. ben başörtüsü kullanmayın mı diyorum, okula girerseniz ben de girerim böyle dini kıyafetlerimle diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 islam gayet mantıklı bir din oyle ki sıkıstırıp sandalyeme yastık yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Laiklik ayrımcılık değildir yaa uuuf ağlıycam şimdi ama harbiden yaa :'( Neden Hıristiyan birşey demiyor haçla giremiyorum diye. O "misyoner bölücü" olanlar. Kimin ne olduğu böyle belli oluyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 CAPS YAZIYORUM: SİZİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM. DAHA FAZLA SİNİRLERİMİ YIPRATAMAYACAĞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Haçı bırakınca bekareti kaçmıyormuş Hristiyanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 O değil de bu konu kilide gider ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 slyone insanı savul benim dinime gore kase kasedir. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 20:53 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim dinimde ibnelere yer yok =( seninkine yönlendireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ulan 2-3 kisi cıkmıssınız hayatınız sanal alemde geciyor siz hayatı anlamıs gibi konusuyorsunuz ya gıcık oluyorum !!! O senin islam dedigin sey insanları birlestiriyor,senin hristiyanlık dedigin sey insanları birlestiriyor... Senin ateist duygularınla hayatı anlayabildigini sanabilirsin ama gelip burada benim inandıgım birseye hakaret edemezsin.Sinirimi bozma !!! [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 20:58 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yaşın kaç senin bebe gibi.. Çok büyük duyguların adamısın di mi? O dediklerini her gün din savaşlarında ölen 100lerce masuma anlat sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Din inanilan birseydir, dogrulugu ve yanlisligi sorgulanamaz. Burada hem fikiriz sanirim. Devlet eger turbanin okullara girmesine izin verirse, "dini bir emir" argumaniyla gelen her turlu talebe de gereken izni vermesi gerekir. Ve bunun en uc noktasi bir insanin cikip "Benim inanclarima gore X" demesidir, X in yerine ne istiyorsan koy. Devletin bu talebi karsilamasi gerekir. Ve eger her talebi karsilarsa, ki zaten karsilayamaz, tahmin edersin ki kaos olur. Yok, bu istekleri sadece bir din icin karsilarsa (ornegimizde Islam) o zaman iste devlet isiyle din isi birbirine karismis olur. Penth, ilk önce düzgüncevabın için teşekkürler, bu günlerde pek rastlanmıyorda... Bende diyorumki yasalarla çakışmadıkça herşey serbest olmalı, benim inancıma göre şöyleyi yapmak zorunda değilsin... sonuçta yasalarla çakışıyor... ama bi türban'ın ne gibi bi zararı var? ben zaten hırsızlık yapanın kolu kesilsin demiyorum ama biraz mantıklı düşünmeliyiz, onlarıda anlamaya çalışmak lazım... alt tarafı bi bez parçası, satanist adamamı zararı var ateist'emi zararı var hristiyanamı zararı var? hiç birinin özgürlüğünü engellemiyor? o zmn neden yasaklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Kim kimin inancına nerede hakaret etti örnek göster bir, kimin ateist olduğunu, kimin laiklik savunucusu bir müslüman olduğunu nereden biliyorsun ikii, çok derdin varsa şikayet edersin, yada öm atarsın burada sinirimi bozmayın diye dayılanmanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hem laik hem müslüman olamıyomusuz öyle dediler vakti zamanında. Türbana karşı olanlar ateist , çıkarıma gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 firatram, ben doğduğumda müslüman yazıyordu kimliğimde, annem de babam da müslüman. ben sana vizyonunu genişlet, bir din için yapılan ayrıcalık başka bir din için de yapılmalı o zaman ki işin boku çıkar diyorum. sen ateist duygularınla bıdı bıdı diyorsun bana, ben ateist değilim arkadaşım. ben Allah'a bu din tacirlerinin çoğundan çok inanırım. sana bunu açıklamak zorunda değildim ama, bi silkin kendine gel diye söyledim. git bi termal yap caps in küçülsün hadi "GÖZÜM" hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Milliyetcilik icin olenler ney ? Bu vatanı kurtarmaya gidenler sabah namaz kılıp oyle savasa gidiyorlardı ? Bu arada dogru konus,adam ol ilk once... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 okuyacak adam türbanlada okur türbansızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aaa iste su mesele.Dine inanmayıp Allah'ın varlıgına inanma !!! ULAN DINLER OLMASA SEN ALLAH KAVRAMINI BILICEKMIYDIN,TASA BOKA BOCEGE INANICAKTIN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @joker: Hıristiyan sembolünün de zararı yok. Ama o da yasak. Laiklik bu, devletin gözünde eşit olmak. Dinini özgürce yaşayabilirsin ama devletin okulunda kıyafetine dikkat edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @Joker sen denilenden anlıyosun. Ben basit bir argüman ve soru soruyorum sadece. Diyorum ki türban dini ve siyasi sembolleştirildi. Ve dini semboller yasak okullarda. Sonra soruyorum dini ihtiyaçlara izin verilse bende dinime göre çıplak olmam gerekse, bana izin verilecek mi? Verilmeyecekse bana ayrımcılık uygulanmış olmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @ firatram o saydığın semavi din kitaplarını okudum, saygım var, reddetmiyorum, ama hiç birinin yolunu takip etmiyorum. aradaki farkı göremeyecek kadar ÖKÜZ MÜSÜN SEN? heralde değilsin. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 21:06 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 iyide haçında bi zararı yok bence isteyen haç takıpta gelebilmeli... haçın ne zararı olacakki? belki vampir varsa onlar etkilenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: ULAN DINLER OLMASA SEN ALLAH KAVRAMINI BILICEKMIYDIN,TASA BOKA BOCEGE INANICAKTIN !!! Yaratıcıya inanmak vardır. adı Allah olur Tanrı olur. Dinlerden önce de inanılıyordu Tanrı'ya. Bunu ona göre yargılayamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 değilsindir diye tahmin ediyorum yanlış anlama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar