BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sivi nitrojene? elini soktun? sizi nitrojen? sivi azot yane? elini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 nası yani ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ewt elimde yerinde hala ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 dostum sıvı nitrojen demiştin ama bu su çıktı :P nası oluyo abi o ? imkansız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bence sen yannis bisiyi sivi nitrojen diye biliyoun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben sıvı nitrojenle banyo yapıyorum !!!1!!11bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sıvı nitrojen o kadar etkili degil aslında sebebi de ısı kapasitesinin çok düşük olması, nitrojennin ısı kapasitesi 30J/kg*K gibi biseyken H20 nun ki 4000J/kg*K; 3/4 su oldugumuz için de oyle kolay dondurmuyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=-ZJInyTehws bundan bahsediyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ewt ondan buda aynısı http://www.youtube.com/watch?v=i2xYB9xPCtc [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 19:08 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sırf ısı kapasitesi-ısı aktarımı değil ki. buharlaşma derecesi -200 civarlarında bişiy işte, bu sıcaklığa geldiğinde kaynayıp gaz azota dönüşüyo ve cisimleri soğutan asıl şey bu.tabi rakamları bilmiyorum buharlaşması için ne kadar ısı gerekiyo filan ama metali bile kırılgan hale getirebilen bi soğukluk insanı ne hale getirir düşünmek bile istemiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 video fake icmiyor agzında bekletiyor. bu nitrojeni katı halde madoda falan veriyorlar, elleyince acıyor falan. sıvı olana da dokundugunda buharlasıyordur. wikipediadan Liquid nitrogen may be used to prepare "home-made" ice cream, as these students are doing. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 19:25 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sly-One yazının nesini anlamadın helal valla... diyorumki bu bu yapılabilirse olur ama o nasıl yapılır bilemem... mesela şunun gibi saatte 300.000.000 km'de gidersen ışık hızı aşılabilir ama nasıl 300.000k hızda gidersin bilemem... örnekle anlatıyoruz artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 delirium o verdikleri sivi notrojen deil lan euhauhahua madoda verdikleri sey kuru buz yane carbondioksit buzu direk sublumlestiginde sivi olmadigindan veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben senin dediğini anladım da joker sen benim dediğimi anlamamışsın belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 evet olabilir ama bakınız the immersion freezing and transportation of food products ayrıca mgsdeki cooler da bundan degil miydi yahu bombaları etkisiz hale getirmek icin eheh, nitrojen sıkıyodun bombalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @shadow ısı kapasiteleri hersey degil ama diger bütün degerler onlarla dogru orantılı zaten, örnekten gidersek 1kg nitrojen buharlasırken ortamdan 5000J alıyor 1kg suyun donması için ise 333000J enerji vermesi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sly-One anlamaya deyecek bişi yazmadığında olsa gerek... işin gücün millete sataşma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 cevapların ilk sayfasını okudumda ; ne akıllısınız siz ya :D adam size mikrodalga fırınla kolayı sığutcam dememiş ki ani soğutma yapan bir alet yapılabilirmi demiş, evet yapılabilir yapılmaması için herhangi bir sebepte yok ha mantıklısı nedir : buz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Lisede fizik hocama bunu yapalım demiştim, baya planını falan da çizmiştik arkadaşlarla, 2 sorun çıkmıştı 1. si kullanılan azot gazını havadan elde edip depolayacak bir alet çok pahalı ( saf azot), tüp içinde kullanırsanda saf azotu üretmek yerine hazır alıp takıp 2 sn de bitiriyor gazı, püskürtme olayındaysa cisim ciddi donarken zarar görüyor, o yüzdende ince plastik , üzerini kaplayan bir şey düşünmüştük maddeyi püskürtmeden önce. Netekim olmadı, pahalı gak guk ettiler güme gitmişti, konuyu görünce paylaşayım dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sivi nitrojenle dondurma yapiyolar tadi bi halta benzemiyo ama, garip bisey oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 @joker, said: bence olabilir... ama titreşmeleri nasıl yavaşlatılır onu bilemem :D demişsin, said: atomların titreşimlerini emilim sistemiyle azaltacak bir teori söyle bari de bence olur diyince de seni ciddiye falan alırız belki. demişim, said: diyorumki bu bu yapılabilirse olur ama o nasıl yapılır bilemem... mesela şunun gibi saatte 300.000.000 km'de gidersen ışık hızı aşılabilir ama nasıl 300.000k hızda gidersin bilemem... örnekle anlatıyoruz artık :P demişsin. ilk mesajımda da belirttiğim üzere, bence olur ama nasıl olur bilmem :D:D:D:D, mantığıyla ciddiye alınmazsın diyorum, aynı mantıkla 1 örnek daha veriosun ilkokul çocuğunun vereceği örnekle anlatıyoruz diyip bana salak muamelesi yapıosun bi de üstüne. sonra ben sataştı oluyorum. sana hiç gıcık olmasam bile ciddi balans gerektiren bir vakasın burda. ki gıcığım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Sly-One işin gücün yokmu senin ya? Adam harbi takmış kafayı bana burda bırak peşimi bari. alıp veremediğin bişi var ise p.m. at, her konuda gelip sataşıp ortalığı bulandırma... sayıylamı veriyolar sizi anlamıyorumki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 30 kişiyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 fistan hermzamanki gibi sağlam sallıyor jfdsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 madoda paket dondurma aldıımız zaman koydugu sey ne peki?Katı oksijen/katı CO2 sanıorum ama?o anında sogutabilir bak tutamıyorum bile elim yanıo gibi donuomu noulo lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar