nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: boylesine savruk bir projeyi bilincli oalrak destekleyecek kadar alcalanlardan yerlere paspas yapılmasını istiyorum bir zahmet. Ben de bu ülkenin şeriata dönmesini destekleyenlerin bi zahmet yerlere paspas yapılmasını istiyorum. Sen öylesin diye söylemedim, ortayadır lafım. Ayrıca keşke darbe olmasa, istemiyorum. Ama halka gerçeklerin gösterilmesi açısından önemli. Halk sesini çıkarmaz veya çıkaramazsa bu ülkenin şeriata gitmesine göz mü yummalıyız?= Yeni Cumhurbaşkanı gelecek, sonra da yeni anayasa diyorlar. Ki bu halka bırakılacak. Yeni anayasayı halk belirlerse dini duyguları ağır basar ve şeriat olmasa da ona ortam hazırlayan şeriatımsı bir anayasa gelir. Bu durumda hiç kusura bakmayın ama darbeyi Atatürk Türkiye'sinin insanları yapamıyorsa o ülkenin ordusu yapmalı bence. Ama umarım bunlara gerek kalmaz da çektirip giderler bu ülkenin başından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yazdım yine yazıyorum.akp nin 2. kez oy alması adnan menderesi kimsenin tanımadığını , popülizmden kurtulup aslında naptığını anlamadığını gösteriyor. darbe olursa değişmez yine. şeriatın işgalin borçların tahsilinin bir çöküşün yaşanması gerekiyor maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Şeriatın olması gerekiyor ne demektir ya? Hiçbirşeyin olması gerekli deildir, karşısında duracak insanlar olduğu sürece. PS: Kıyamet kopar sen istemesende hede hödö demeyin alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu ülkede şeriatı istemeyenler azınlıkta malesef kabullenmek zorundayız kısacası so be it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Darbe olsun, ama halk yapsın darbeyi. Sivil anayasayı da o darbeyi yapan halk yapsın. Halk derken bizden bahsediorm. Ordunun aldığı önlem günü kurtarmya yetiyor. Sivil anayasa gerekli bu ülkeye ama hazırlayacak ve onaylayacak kişiler önemli, mevcut anayasayla ilerlemek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Alakası yok, tam tersi daha fazla. Bir kere AKP'nin aldığı oy %48. Ayrıca bu oylarının en azından %50'si şeriatı istemeyen insanların oyları. AKP'nin bu seçimlerde haddinden fazla oy aldığını, ortaya çıkan politik ortam yüzünden AKP'li olmayan birçok seçmenin AKP'ye oy attığını herkes biliyor. Türkiye'nin %10'u bilemedin 15'i şeriatı tam anlamıyla istiyor. ama azınlıklar da darbe yapabilir, şeriat da haliyle getirilebilir. Bununla savaşmak da hepimizin görevi. Öyle yada böylei savaş yöntemi sana kalmış birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 linke gel [spo] said: 2. SAYFA Tehlike Yokmuş Öner YAĞCI Geçirdiğimiz amansız seçim öğretti ki, tehlike yok! Olmayan bir şeyi nasıl görmüşüz? Çığlığa gerek yok, kaygıya da gerek yok. Her şey güllük gülistan yurdumuzda. Asayiş berkemal. Çanlar kimse için çalmıyor. Boşuna telaş et ... EVET/HAYIR Oktay Akbal Ben Nereye Gideyim? Ben, nereye gideyim? AKP Başbakanı Tayyip Bey, "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ü beğenmeyenler yurtdışına gitsinler" demedi mi? Bir düşündüm, kalkıp Amerika'ya ya da en iyisi Paris'e falan mı gitsem, orda bir köşe bul ... PENCERE İlhan Selçuk Yarı Çıldırmış Gibiyiz... Yalçın Doğan yazıyor: "Teknenin her tarafı branda ile sarılı. Sargı beziyle kaplanmış gibi. Dalgalarda çalkalanan şamandıra gibi. Tekne kapalı... " (21 Ağustos 2007, Hürriyet) Yalçın Bodrum'da deniz kenarında ... Söylem Densizliği ve Başbakan!.. B aşbakan'ın son talihsiz söylemi, yurttaşlarda biraz da şaşkınlıktan kaynaklanan bir suskunluk yaratmıştır!.. Halbuki bunun tam tersi olmalı, suskunluk yerine bir karşı duruş ortaya konmalıdır!.. Türkiye'de özgür düş ... [/spo] said: Bugünkü Cumhuriyet gazetesinin 2. sayfasıdır kaynak. bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Genel darbe olursa akp ile halkda ayvayı yemis olucak.Yine 20 yıl geri gidicez yine toplumsal olarak geri kalıcaz.Yine halkdan sucsuzlar infaz edilecek.Yine is,egitim,sosyal yasam cokucek... Askerin sadece AKP ve calısan personellerini indirmesi gerekli diye dusunuyorum.Darbe yapması mantıksızca olur. Ayrıca bir gun askerlerin kontrolu ılımlı islamcıların eline gecirilirse ve diyelim o zaman sol gruplar iktidar olursa o zaman nolur diye dusunmeden edemiyorum !!! Akıllı dusunun yahu... Bu paticikce ben : bilim ve kultur bakanlıgı acılmasın,darbe olsun diyen Ataturk'culer gordum arkadas vay be ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eğer bu gerçekse, kendisi de arkasında duruyorsa, çelişkinin dik alası. asker değil misin adam. özgür düşünceye bak. eğer bu gerçekse, bu tümgeneralin yaptığı bir çok açıdan suçtur ve ordudan ihraci gereklidir. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 19:25 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bu açıklamaları yapan kişinin hemen görevden alınması gerekir.Kurum tarafından yada başbakanlık tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bak abi birincisi darbe derken 80deki gibi birşeyiş kastetmiyorum, rejimitehdit ettikleri içinordunun AKP'yi indirmesini kastediyorum. Sonra yerlerine otururlar, kalan partilerle yeniden seçim yapılır. İkincisi bu insanlara güvenemem bilim ve teknoloji bakanlığı konusunda, yoksa emin ol, çok samimi söylüyorum Türkiye'nin bilimde gelişmesini, atıolımlar yapmasını çok istiyorum. Ama kafası entrikaya değil gerçekten bilime çalışan insanlar tarafından kurulmalı bence bu bakanlık. Lütfen cümlelerin postların bütününe bakalım. Edit: Ayrıca suç olan ne bu açıklamada? Adam açık açık darbe olsun dememiş ki, halk bu duruma ses çıkarmalıdır demiş. Bence halkını demokratik bir ülkeden başa gelecek kişiyi beğenmediği gerekçesiyle kovan başbakan görevden alınmalı.. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 19:27 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bilim ve kültür bakanlığı'nın işlevselliği sorun. Adam gibi yürütebilecekleri bir iş olsa güzel olurdu. Bakanlık sayısının azaltılması gerekirken tanıdıklara 2 bakanlık koltuğu fazla söz verilmiş, onu kurtaralım havası taşımaması gerek. edit: kim ne bilimden anlıyor akp'de bakan olacaklardan. Sadece engel yaratmayacaklarından emin olsam gene isterdim. Bilim adamı adayı olarak bilime el uzatmamalarını istemem acı ama zorunlu olduğum bir konu. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 19:28 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Öyle demokrasi olmaz.Asker beğenmediğini indirsin,beğendini ellemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Demokratik bir ülkede seçilecek cumhurbaşkanını beğenmeyen ve manevi olarak reddeden bir kişiye "beğenmediysen git" demek demokratik değildir. Ayrıca olay ordunun beğenmemesi değil bu adamların açık bir şekilde rejimi tehdit etmeleri. Demogojiyle AKP'yi savunmaya çalışmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 darbeyle marbeyle olmaz bu is sosyalistler sosyal demokratlar kemalistler boyle buyuk bi parti kurucak derdini anlatıcak akp gibi instant win olucak. cunku insanları birlestiren en kalıcı sey ortak ulku degil ortak korkulardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Tamam işte "dindarlara" oy atmazsak cehenneme gideriz gibi bir korku yok mu şu anda bir kesimde. Ayrıca bu kadar insan korkuyor, ama tek ve güçlü bir parti yok AKP'nin karşısında senin dediğin gibi. Olabileceğini de sanmıyorum, gerçekçi gelmiyor çünkü maalesef Türkiye'deki birçok politikacı önce kendini düşünüyor, gerçekten bu ülkeyi düşünenler de ne yazık ki hitap gücünden yoksunlar. Bkz. Zeki Sezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben AKP yi değil demokrasi yi savunuyorum. Bekir Coşkun'a gelince halka hakarette sınır tanımayan,göbeğini kaşıyan ayılardan bidon kafalıya,donla dolaşan öküzlerden,oyunu satan sahtekara kadar hertürlü hakareti mübah gören bir şahsın cumhurbaşkanı olmasın.Tayyip halkın cumhurbaşkanı olsun yeter. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 19:51 tarihinde, Freyja tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ha şeriat getirmek isteyen ve bunu birçok defa açıkça dile getirip sonra "değiştim" diyen biri cumhurbaşkanı olsun öyle mi? Oke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Halk değiştiğine inanıyorsa saygı duyucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @Freyja Cok haklısın abi... Zaten solcu partilerin kaybetmesini saglayanda boyle herifler ( mesela deniz baykal )... Solcular ne zaman akıllanıp adam gibi bir lider secerse o zaman halkın oyunu alır...Ama gidipte 2-3 gecmisi kirli insanı "solculugun savunucusu" konumuna getirip halka sunarsa tabi bayatlar bu isler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kime yaptıgına baglı o hakaretleri, mevkisi olan ceker cunku halka mal oluyosun. ayrıca degistigine inanmıyorsan saygı da duymazsın kimseye saygı duymak zorunda degilsin. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 19:55 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Halk değiştiğine inanıyorsa saygı duyucaksın. Adamın değiştiği falan yok. Oylarının yarısının kesinlikle değişmediğini bilenlerden ve bundan memnun olanlardan, diğer yarısını da değiştiğine inanacak kadar saf olabilenlerden aldı. Ayrıca hiçbir güç o "adam"a saygı duydurtamaz. Önce o başbakanı olduğu halkına, daha da önemlisi bu halkın bu günlere gelmsini sağlayan Ulu Önderin halkın efendisidir dediği çiftçisine saygı duysun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 okullarımızda salak salak osmanlının kuruluşu öğretilceğine cumhuriyet dönemi anlatılmalı.46 60 arası anlatılmalı.60 ın 72 ve 80 e eşit olmadığı anlatılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Tabii ki mevkisine bakar.Kahvehane'de AKP'ye oy verenlere küfür de edersin,büyük bir gazetede köşe yazarıysan istemediğin bir parti iktidara geldi diye bu partiye oy verenlere hakaret edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 adam da cıkıp kosesinde baslıktan yazıyor zaten akpye tum oy verenler boyle olsun (O) bi git allaskına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar