Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Song Quests

Bone

Öne çıkan mesajlar

Hadi size quest veriyorum.
Questleri yaptığınızda size ankarada yemek ısmarlıycam.. Veya elimdeki dosyalardan istediklerinizi cdye çekip kargoya verip yolluycam.. Parası da benden.. Ya da makul başka birşey de olabilir ödülünüz..

Quest 1 - Egoist'in veya Kurban'ın Mp3leri lazım (ya da cdsi artık neyse..)

Quest 2 - Bir klip vardı, bir zenci rap yapardı nasa gibi bir yerde. Sonra ekrana bakarlardı ayda bir kadın şarkı söylüyordu.. Tabii rapçi adam susar bu kadını izler, hat koptuğu zaman kadını tekrar bulmaya çalışırken, adam yine rap söylerdi.. Kadın da çok tanıdık bir opera şarkısını söylerdi sanki.. Şarkıcıların adı ve şarkının adı nedir?

Quest 3 - Finnan Haddie diye bir şarkı vardı bizim koroda söylerlerdi.. Bunun da Mp3ü veya CDsi lazım..

Quest 4 - Finnan Haddie'ye benziyen bir şarkı var.. Hatta muppet show'da da söylenmiş sanırım. Kızılderili şarkısımıymış neymiş.. Around the world mü adı ona benziyor.

Quest 5 - Gladiator filminde, bunları atlı arabalı askerlerle kapıştırdıkları arenada, Maximus baya katliam yaptıktan sonra ata biner, karşıdakine saldırırken Atını şahlandırır, burda çalınan şarkının adı nedir?

Quest 6 - Bettle Juice filminde adamlar masaya yemek için otururken Bizim BJ onları dansettirirken bir şarkı çalıyordu, hatta Grup Vitamin, Ellere Var Da Bize Yok Mu diye cover yapmıştı.. Şarkının adı nedir?

Quest 7 - Darkstone'da bard'ın önündeki kaseye para atınca çalan müzik Opeth - To Bid You Farewell midir?

Quest 8 - Rob Zombie midir White Zombie midir? Niye internette aynı müzikler farklı grup adlarıyla yayınlanır? Yoksa WZ sonradan RZ mi oldu?

Quest 9 - Tatu - All The Things She Said'in bir versiyonu var. Tatu'yu pek sevmesem de bu versiyona bayıldım. Hafif depresik söylüyorlar, biraz da tahrik edici olmuş.. Ama asıl sevmemin nedeni karamsar bir hava yaratılması.. Radyolarda felan habire çalıyor ama hiç bir yerde mp3ünü bulamadım.. Acaba bunların single'ı felan var mı?

Quest 10 - bir ara www.lombak.com'da mp3leri yayınlanan, The Mongollar'ın orjinal adı nedir. Bunların CD'si çıkmış mıdır, çıkmışsa nerden bulabiliriz, çıkmamışsa Diğer MP3lerini nasıl bulabiliriz?

Quest For Tanelorn - Evet final questimiz geliyor:
Rhapsody - Elnor's Magic Valley gibi folk müziği tarzında şarkılar neler var? Ya da buna benzer Irish songs felan.. (nolur tutup da Irish Drinking songs - beer beer beer, Blind Guardian - Bard's Songs felan demeyin)

Bonus Quest - Bana, Mortal Kombat Annihilation Sountrack'inden daha çok sevebileceğim bir soundtrack bulun.

NOT: Quest'ler zorluk sırasıyla yapılmamıştır, istediğiniz quest'ten başlıyabilirsiniz.[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

Quest 6 - Harry Bellafonte- Calipso bazı yerlerde sarkının adı Talisman olarakta geçer.

Quest 10 - Elvenking i dene.. Arada metal ezgileride girer ama güzeldir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

Quest 5 - The Gladiator track- Barbarian Horde[hline]
Quest 8 - O WZ Degil RZ dir. WZ diyenler adam degildir... :)
Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 15 October 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Elvenking'de Metal ezgileri girmiyo, zaten metal yapiolar folk ezgileri giriyor :P

Finntroll diyecem ayrica folk ezgilerini metale sokan ayri bir grup olarak[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Quest 1...3 yoksa altı mıydı neyse numaraya bakamıcam şidi geri dönüp oku: yaa mongollar çizer bülent üstün andaç gürsoy ve memo tembelçizerin oluşturduu gruptur ve cdsi ahlaka aykırı olduu gerekçesi ile çıkmadı bundan dolayı mp3 olarak yayınlandı bazı şarkılar zaten mongolların çizgi romandaki karakterlerine hepsinin bir yazara benzediini görürsün
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 15 October 2003 19:58 tarihinde demiş ki:
Quest 6 - Harry Bellafonte- Calipso bazı yerlerde sarkının adı Talisman olarakta geçer.

Hani demişim bu topicte 10 santim yukarda ama...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

Sosyal ağlarda paylaş

Quest 1 - her ikiside cd olarak vardır. 3 gün ankaradayım bi şekilde verebilirsem...

Quest 2 - Wz Rz ayrı adamlar da bu nette medonna die aratınca yine de madonna bulabilmemize benziyo sanırım.

Bonus: Best of Soundtracks
*Star Wars trilogy 2cd olan
*Young Guns II [Bon Jovi]
*Crossroads [steve vai ve bilumum blues]
*Wayne's World I ve II
*Bill and Ted's Bogus Journey
*Good Fellas[hline]smthng bout sex&dirt
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
finnan haddie pek bilinen şarkı değil.
bir ara kazaa'da bulmuştum ama silindi gitti tabii.

genelde koroda söylenen bir şarkı.
bu yüzden koro kayıtlarında bulunabiliyor sadece.
yotube'da iki video var mesela.
http://www.youtube.com/watch?v=Rvxf8Sw9IPQ
http://www.youtube.com/watch?v=55mxBvG80Fw

ama şöyle temiz bir kayıt mp3 veya cd felan güzel olurdu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...