Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 valla ben hastası oldum desem yeridir. acayip beğendim filmi. bi de zaten aşırı korkan gerilen biriyim bu ve benzeri filmlerde. artı hikayenin anlatılış tarzı da çok hoşuma gitti. 9.5/10 benim notum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 sonunu anladıysam arap çorap falan olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ben sonunu beğenmedim yoksa güzel bir film di 10 üzerinden 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bence sonu çok etkileyiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 cusack ftw. güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 şimdi bu filmin kaç tane sonu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 valla 2 diye biliyorum ben [spo]youtube da alternatif sonu izledim ölüyordu eleman, diğeri de filmdeki gibi işte.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Mr_Hand 07 Ekim 2007, Pazar - 14:23 tarihinde demis ki: alternatif sonuda bu http://www.youtube.com/watch?v=BiaWK320V1w gerçekten alternatif son mu? Olamaz ya :/ divxten izledim filmi ve sonu böyleydi ahahha [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 14:23 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] evet bende divx'den izledim, bu sonda vardı, 2 sonuda koymuşlar galiba. Diyorum ne diyolar alternatif son falan ben izledim zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 benim izledigimde [spo]ölüyodu[/spo] megersem [spo]yaşıyomuş[/spo] de iyi sondaki sonu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 normal son varmı youtubeda bulamadım ben bu altarnatif diye gecen benim izledigimdeydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 film zevkinizden şüphe duydum topiği okuyunca sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 e niye 2 son koymuşlar ben hala anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 İki son var: The theatrical version ended with Mike Enslin writing the story 1408 on his computer while Lily was in the backround carrying boxes. Mike then takes plays the recorder, and Lily gets shocked when she hears Katie's voice. The Director's Cut version is the one where Mr. Olin listens to the recorder, sees the burnt ghost or Mike Enslin, and then we eventually see Mike Enslin in the burnt room. Film ortalama. İyi bir gerilim izleyeyim diye heveslenenler hayal kırıklığına uğrar. Dijital hayaletler atmosferin içine etti. Beşinci viteste emekleyen dede neydi öyle lol. Halıdaki kanı anlarım da kanlı ölümden sonra bari çarşafları değiştirin. Herşeyi geçsem bile senaryoyu geçmek mümkün değil. Zayıf. Film boyu iyi performansıyla Cusack, bazı sahnelerde yönetmen ve genel olarak görüntü yönetmeni iyi şeyler yapmışlar ama yetememiş. Sonu White Noise'a arak denilebilecek kadar benziyor. Hevesi kursağında kalanlara aşağıdaki filmleri tavsiye ederim. Hayaletler öcüler: White Noise Delirten otel: The Shining Ana karakterin atmosferik geçmiş muhasebesi ve kişilik çatışmaları: Hellraiser Inferno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 telif hakkı 1 dolar değil mi abi niye kimse çekmememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben bu filmi izlediğimde sonunda epey kafam karıştı. neyin ne olduğunu anlamadan bitti zaten. 2 gelecek sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 benim izledigimdede ölüyordu. herkes torrentten cekti herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Benim izlediğimdede ölüyordu, torrentten çektim. Güzel geldi bana filmin işleyişi falan şimdi bile izleyesim var, güzel kurgulamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu filmi şuan bitirmiş bulunmaktayım ve kesinlikle izlenmeli ağzım açık izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 şimdi yorumlara bakıyordum bu film neden iki şekilde bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 dvd ye konan extralardan herhalde, butterfly effect gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Filmin 4 farklı kurgusu varmış,bunlar yurtdışındaki versiyonlarda sanırım DVD'lere koyulmuş. TR'de 1 ay oluyor neredeyse çıkalı fakat alasım gelmedi nedense :) Biraz araştırayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar