Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1408

NexcaT

Öne çıkan mesajlar

said:
Mr_Hand 07 Ekim 2007, Pazar - 14:23 tarihinde demis ki:

alternatif sonuda bu

http://www.youtube.com/watch?v=BiaWK320V1w

gerçekten alternatif son mu? Olamaz ya :/ divxten izledim filmi ve sonu böyleydi ahahha

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 14:23 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]

evet bende divx'den izledim, bu sonda vardı, 2 sonuda koymuşlar galiba. Diyorum ne diyolar alternatif son falan ben izledim zaten:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
İki son var:

The theatrical version ended with Mike Enslin writing the story 1408 on his computer while Lily was in the backround carrying boxes. Mike then takes plays the recorder, and Lily gets shocked when she hears Katie's voice.

The Director's Cut version is the one where Mr. Olin listens to the recorder, sees the burnt ghost or Mike Enslin, and then we eventually see Mike Enslin in the burnt room.

Film ortalama. İyi bir gerilim izleyeyim diye heveslenenler hayal kırıklığına uğrar.

Dijital hayaletler atmosferin içine etti. Beşinci viteste emekleyen dede neydi öyle lol. Halıdaki kanı anlarım da kanlı ölümden sonra bari çarşafları değiştirin.

Herşeyi geçsem bile senaryoyu geçmek mümkün değil. Zayıf.

Film boyu iyi performansıyla Cusack, bazı sahnelerde yönetmen ve genel olarak görüntü yönetmeni iyi şeyler yapmışlar ama yetememiş.

Sonu White Noise'a arak denilebilecek kadar benziyor.

Hevesi kursağında kalanlara aşağıdaki filmleri tavsiye ederim.

Hayaletler öcüler:
White Noise

Delirten otel:
The Shining

Ana karakterin atmosferik geçmiş muhasebesi ve kişilik çatışmaları:
Hellraiser Inferno

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...