aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 izlemeye gerek yok, bere hosuna gitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 atıyorum ben de citizen kane'i yeni izledim çok hoşuma gitti ama yok ürün? ya işte yeni izleyenlerin olması ayrı, yeni bir moda akımı olması ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 o değil de her beğendiğimiz şeyin donunu tişörtünü giyelim o zaman. etraf fight club donları ve lost atletleriyle dolu zaten. ha bir de nbc'nin tişörtünü lisanslı bassam nolur basmasam nolur türkiyede o da tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya alla alla, amma kastiniz ha, ne isterse giysin herkes, demin NBC storedaydim, her dizinin turlu turlu tshirtleri esyalari var, cokta guzel seyler var aralarinda, begenen alir giyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ben başkası için değil kendim için giyiniyorum, o yüzden modaymış trendmiş hedeymiş bilemem. ayrıca ben 6 yaşımdan beri nbc seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Süpermiş. Bende t-shirtleri var bir kaç tane, ama beresini ilk kez görüyorum. Güzelmiş siyah beyaz çizgili olan, beğendim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ben de nbc tşörtü istiyorum. nükleer biolojik chemical weapons i love you enbisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: ha bir de nbc'nin tişörtünü lisanslı bassam nolur basmasam nolur türkiyede o da tartışılır. kısa bi zaman içinde gelip o ürünleri alıyorlar elinden merak etme.. bizimkilerin başına gelmiş bi kere ;) inanması zor ama türkiyede işliyo bazı şeyler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Kapitalizme yarıyorsa işler tabii, niye zor olsun inanması =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar