10ur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yeni bi paladin açtım şimdi level 13 oldum joanna ablanın guide ı yla ilerliyoruz merak ettiğim şu burda mı daha hızlı level alırım yoksa barrensdami ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ghostlands'de kas tranquillen diye bir yer var ordaki questleri bitirince rep ile güzel itemlar alabiliyorsun bunlarla daha rahat level kasabilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben de aynı rehberi takip ediyorum, tavsiyem ghostlandsde kalman. Hem haritası diğeri kadar büyük değil, hem de en başta tranquillien ile exlated olmanı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 peki küçük bi soru daha level 61 druid arkadaşım sayesinde daha hızlı level almanın yolu var mıdır yoksa solo mu takılayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Arkadaşın sadece levle sorunundan ötürü kolay yapamayacağın elite görevlerde ve zindanlarda bossları kesmende yardımcı olabilir. Onun dışında solo takılırsan daha hızlı level atlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ghostlands barrens ı döver. quest yerleri vs çok yakın birbirine, habire koşturmuyorsun barrensteki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Barrens daha güzel. Barrens chat ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Barrens'ta yarım saatte bir öldürülüp eşek kadar yolu baştan koşmak da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 wowloottan güzel quest ve dungeon drop mavilere bak, arkadaşın gelsin yardım etsin sana. Özellikle silah önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ghostlandsi bitirince zaten barrensa gecicen, kurtulus yok ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ghostlands 20'ye kadar en ideal mekan, harika ödüller, çok çabuk biten grind questleri var. 20'de Camp Mojache'ye (güney Barrens), 23 civarı Stonetalon, 25 - 26 civarı Ashenvale, 26 - 30 arası Thousand Needles, 30'da hmm, Hillsbrad Foothils, sonra Arathi Highlands, sonra Dustswallow - Feralas - Tanaris - gibi gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ghostlands yönetir. barrens chat'in etkisi altında kalıp kafayı yemessin. gnomekiller:ANY SWE! gnomekiller whispers: are you swe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ghostlands. Hızlı level kasmak istiyorsan tabii. Xp bile daha iyi geliyor ghostlandsde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 barrens chatten sonra karazhan chat basladi o da ayri bi konu. bence ghostlandsde oyna, sikilmadin mi barrensdan ayh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 OMG I Survived Barrens chat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ghostlands bitir aynen denildiği gibi sonra git barrense özellikle şu 60 tane boar tusk toplama ve camp moh. dan aldığın boar öldürme görevi ve xr'de adamdan gelen kayıp karısını bulma görevini yap o lvllarda gzel xp veriyolarlar (öldürdüğün yaratıklarda cabası) Karazhan Chat Rulz :D Başlatan kim merak ediyorum ama wipe yenildiği anlarda vakit geçiyor okurken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 en ktaliteli chat Black Temple chat herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 joananın guşide ınınereden bulaiblirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben emuleden çekmiştim,20 mb bısı eger bulamadıysan hala upload ederim.. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 20:44 tarihinde, December_Flower tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Burada var joana'nın guide ı. http://forum.paticik.com/konu.php?id=178287 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar