Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Ericsson K750i

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni aldım daha, fiyat/performans açısından muhteşem olmuş; onu söyleyeyim en kısa haliyle.

auto focus var 2mp kamerasında; net, güzel çekimler falan var

arttırılabilir hafıza var, zaten muhteşem ses çıkışı falan var; düzgün bir ses sistemine yakın kalite alabiliyorsunuz.

350ytl ye falan bulunabiliyor şu sıralar, ihtiyaçların tamamını karşılayabilecek kapasitesi var, tavsiye ederim. Sony ericsson bu sefer başarmış.

Ne soracağım peki ben, şöyle:

Bu telefona msn falan filan yüklenebiliyormuş sanırım; hem msn i nasıl yükleyeceğim hakkında bilgi lazım, hem de msn dışında neler yükleyebilirim, nasıl yükleyebilirim konsuunda fikirlere ihtiyacım var.

tenk yu
Mesaj tarihi:
bak simdi mig33.com olcak oraya gir yada googledan mig33 diye arat bulacaksın nasıl yapacağını ama kabaca anlatmak gerekirse siteden üyelik alıyorsun ki bunu wap.mig33.com danda alabilirsin telden...

sonra programı tel e atıyorsun kurulum dosyasını çlıştırınca yükleniyor ayarları var yapıp giriyorsun o ayarlar forum donanımhaberde vardı...

reklam olarak anlaşılmasın işim olmaz sadece yardım için veriyorum o forum adresini google a forum donanımhaber mig33 yada k750i msn yaz çıkar bütün ayarlar flm.

32 değil 33 =)

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 19:57 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
k750ye direk w800 yükle bence
zaten o kadar çok patch varki symbianda olmayacak şeyleri falan bile yapabiliyorsun. ama program olarak java midp 2.0 destekliyor. bu da kısıtlıyor haliyle. ama ben aşırı memnunum sadece joystick problemi var. ve ne yaparsan yap bozuluyor. çaresi yok.

o tür patchler için

HTTp://www.se-nse.net
http://mobilefree.ru

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 13:59 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
25 ytl ye yapılıyor joystik kvk da :) 4-5 kere bozuldu tamir ettirdim sonra yine bozuldu artık bozuk kullanıyorum. ama baba telefondur. üstünden kaç ay geçti hala telefon değiştirmek için bir neden göremiyorum. yazılım yüklenebiliyor zaten, yeni çıkan 3.1 mp kameralarınsa aynı resmi büyütmekten başka özelliği yok.
Mesaj tarihi:
Yaklaşık bi yıl olcak heralde, taş gibi çalışıyor alet. Bir tek istediğim şey, kulaklıktaki tuştan play pause ve şarkı değiştirme benzeri işler yapmak. Bunun patchını bilen varsa koyabilir mi?
Mesaj tarihi:
said:
Yaklaşık bi yıl olcak heralde, taş gibi çalışıyor alet. Bir tek istediğim şey, kulaklıktaki tuştan play pause ve şarkı değiştirme benzeri işler yapmak. Bunun patchını bilen varsa koyabilir mi?

aldığımda baya flashını falan kurcalamak için araştırmıştım da sanki olmuyor bu diye biliyorum.

olsa da flashına girmen kurcalaman lazım o da kasıyor, mesaj saklama limitini arttırmak için 3 günümü harcadığımı belirteyim. riskli de aynı zamanda.
Mesaj tarihi:
ben flashla biraz oynadım şimdi mesajlar ara sıra bozuk geliyor bazen memory sticki okuması için kapatıp açmak gerekiyor fln şimdi sıfırdan w800i yüklemeyi düşünüyorum rehberi fln yedekleyip pek tavsiye etmem flashla çok oynamayı hele o patchler falan çok riskli.

edit: baba ne lan

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 01:15 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Abi düzgün yapılırsa çatır çatır kullanıyor herkes her tür özelliği. Garantinin bitmesine yakın bi zamanı bekliyorum oynamak için. Dehşet cam driverlar filan var.
  • Yeni Oluştur...