chrounos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Ben derimki cumartesi yapalım.. geç vakte kadar takılırz.. hem 3.30 geç.. insanlar mutlaka gecikiyor. 3.30 olur 4.30... cumartesi en iyisi.. ayrıca aramızda çalışanlarda var.. yani onlarıda düşünmek gerek.. tavla turnuvası en aşa 3 saat alıyo..[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bowling mi? tavla mı? bi şu konuda da karara varın Estel bowling tutturmuş Ben Estel diye tutturdum[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 iyileşirsem belki ben de gelirim...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Bowling olmasın lütfeeen.. tavla tabu yemek ve nargile .. bunlar çok gsel oluyor..[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Gelin la buraya Etli ekmek ısmarlıyım :) mmm 1.5 Metreden 45kişi gelse... mm bayaa ediyo..ama olsun tanıdık var :p siz bir otobus tütup gelin..Ayranlarıda ayarlarız ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Cumartesi ben 3-4'e kadar filan iş yerinde olacağım ama sonrasında her türlü tavla, nargile girişimini ruhen ve fiziken desteklerim. Her ne kadar dün gece chrounos yine beni tavlada yendiysede ossun...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 paticik için istanbul avrupa yakasında çok büyük arazi satın aldım bedavaya dağıtıyorum!!! kahrolsun kadıköy yaşasın avrupalı istanbul :) kadıköy e tanklarla çıkarma yapıp avrupa yakasına sürücem sizi :) [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 17 October 2003 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hay kadıköyünüze be :P neyse bowling+nargile yapılcaksa geliyorum ben hatta vapur falan kasmam direk evden zıplarım iskeleye :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 arkadaşlar şuna açıklık getireyim, cuamrtesi olması bana uymuyor zira pazar günü deneme sınav pazartesi kimya sınavım var, niye 3:30 benim denemem o saatte bitiyo ama derseniz biz erken buluşruuz sen sonra gelirsin nasıl isterseniz. tavla turnuvas ı zor iş direk gidelim bowling oynayalım derim ben, hem paticoncuları bilmem de bone a ne zaman drüm desem oyunum var diyo aynı grupsa sizi beklersek 8 e kadar olmazki =) uzun lafın kısası pazar günü olsun, eğer kimseye uynuyorsa artık bende eve gider uyurum napiim[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 tamam aqualia kimse gelemzse ikimiz gider güzel bi yemek yeriz allarız pullarız çatlatırız milleti =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Berk, 16 October 2003 22:31 tarihinde demiş ki: Kimler geliyo? *! aynı gün deneme sınavına saat 4:00 da girecek olan jacaboya nanik yapar *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio hayırrrrrr olamazz haftaya olsun ![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 17 October 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ya nedir mevzu gelicemde saat kaçta bu fasilite[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ya ben fen bılımlerıne koyım 4 de deneme sınavımı olur ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bence cumartesi saat 4:00 gibi olsun, nargile olsun tavla olsun tabu olsun ki hem muhabbet hemde eğlence olsun. Hem jacabo gelebilir, hem iyileşirsek were-grudge ve ben gelebiliriz. Zaten Berk senin sınavın pazar değil mi, cumartesi olursa gelemem nasıl bir bahanedir?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ama ama ben de saat 4 te fen bilimlerinde sınava giricem ya olmaz ki ya!!!1[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bende gelmek isterdim ama yas ortalamasını düsürecegimi düsündügüm icin vazgectim...[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 count me in too.. cumartesi,pazar 4,3,12 her şey uyar bana:)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ben pazar günü gelebilirim herhal cts olmaz malumunuz, cts bile okula gitmek bizim okula has olsa gerek ve tabe bowling :) sallayın deneme sınavını, kitapçıyı alıp evde çözün (o mevzuar hayvan yalandır çözemezsiniz söliim :) ) gimli, yanki, kaan tayfa falanda gelsin arcane cim yahu, hattam ildeniz falam da boş bu aralar galiba magic de gelsin. BEn de zabitleri çağıram :)[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ewt bencede pazar olsun. Bone'unda oyunu var cumartesi o da gelememeyeck cmtsi olursa...[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: axedice, 17 October 2003 18:24 tarihinde demiş ki: Bence cumartesi saat 4:00 gibi olsun, nargile olsun tavla olsun tabu olsun ki hem muhabbet hemde eğlence olsun. Hem jacabo gelebilir, hem iyileşirsek were-grudge ve ben gelebiliriz. Zaten Berk senin sınavın pazar değil mi, cumartesi olursa gelemem nasıl bir bahanedir?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . nayn yıne gelemıyorum :p oglencıyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 axedice insanın pzar deneme suınavı pzartesi kimya sınavı olunca gelemiyo cumartesi nargile olayına karşıyım sevmiyorum dumanı.. bowling derim benle gelnler Pzar 3:30 ve sonrası atlantis bowling budur[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 pazar olsun ben de geliim. bowling üzeri tavla+yemek de olabilir hatta.(daemon bekliom tavlaya,bakalım yenebilicen mi bu sefer beni;)) gerçi eski açık sarı desene ye gitçektim pazar ama ossun bu kaçmaz.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 tamam Pazar 3:30da atlantis bowlingin orda ben bi 3:40 gibi gleirim çıkıp denemden bowling oynanır yemek yenir isteyen tavla oynar filan falan[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 walla aquia genelde zatne millet gelince böyle bi grup oluyo ama rock the nations öncesi biz arkla kadıköy iskelesi önünde miyavladık duyan geldi kopan geldi =) zaten benden önce estel orda olur kocaman bişi kaçırman imkansız ayrıca pmden cebimi postlarım ararsın olmazsa, -duke guybrushın kulakları çınlaya[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 lan bende gelmeyi düşünüomda... napıcaz kim ulaşacak nasıl nedir[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar