oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bana güzel bi java programları yazacağım derleyici lazım. eclipse var classic olanı ama ben istiyorum ki visual studiodaki gibi hazır formlar oluşturabileyim arayüz kullanarak. bunu yapabileceğim bişeler var mı? yoksa kodlayarak mı yapmak zorundayım form vb arayüzleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 baya bi zamandır kullanmıyorum java ama üniversitedeyken dandik projeler için netbeans kullanıyordu millet. ne kadar işe yarar ne kadar kullanılabilir bir program bilmiyorum ama ui'yi sürükle bırak tarzı yaratabiliyordun. bir dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ok eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 eclipse + jigloo plugin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Kesinlikle intellij idea. 30 günlük deneme sürümü var. Bi kullan derim. Eclipse falan yalan yanında. Biraz ram yiyor ama harika bir ide. Zaten en iyi ide seçildi bildigim kadarıyla. Form olayıda harika zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 oha, program 499$ crack falan bulunur herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eap (early access) kısmına üye ol ordan betalarını indir zamanı bittikce her betayı 1 ay kullanma hakkın var ben öyle yapıyorum. Gayette sorunsuz çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Netbeans iyidir. Bu arada hiç kullanmadım ama Visual Studio içinde J# diye bir şey var. Nedir ne değildir bilen var mı? [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 13:45 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 c# ' ın java syntaxlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 visual studio da vardı j# ama o tam olarak ne olur bilmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 .net framework, c#'la falan yazılmış bir framework değil. içinde clr (common language runtime) diye executable class'lardan oluşmuş, oop'a uyan bir yapı var. c#, vb.net gibi diller de kendi notasyonu ile clr'a ulaşıyor ve onu kullanıyor aslında. clr'a bağlı kalarak, clr'ı kullanan bir çok dil geliştirilebilir dolayısıyla. bildiğim kadarıyla şu anda ~160 civarı dil .net framework üzerinde var. j# da bunlardan bir tanesi. kendisi java'nın çakmasıdır. microsoft çok kastı popüler olması için ama nafile. msdn'de falan örnekleri c#, vb.net ve j# üzerinden verirler genelde. nitekim önemli olan syntax değil de virtual machine (clr) olduğu için j# pek tabii anlamlı değil java karşısında. bununla birlikte microsoft, yazılımcı transferi adına php.net'i de çıkaracak mesela.. php'nin syntax'ına yakın bir dil ama temelde clr'daki classları kullanıyor.. öyle düşünün. tabii eklemeden edemeyeceğim. .net bünyesinde en güçlü dil c#'tır ve öyle olacaktır çünkü diğer dillerin aksine c# .net framework ile birlikte çıkmıştır ve clr'ın tüm yapısını, en verimli biçimde kullanan dildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 BlueJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 eclipse de visual herhangi bi olay göremiyosun run etmeden valla :D appletler için cok kolay bi arayuzu yok, düz kod yazıcam catır catır calıstırıcam diyosan eclipse guzel yani, basic bişey de, baloncuklar, ekranlar, popuplar diyosan zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar