BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Cenk-Erdem ikilisine ne oldu bilen varmı? en Son BestTV'de görmüştüm "Müebbet Muhabbet"adlı bir programda. Severek izliyordum çokda beğeniyodum. Ama Sora BestTV kiralandı falan programda bidaha yayınlanmadı. Bi arkadaşım bi radyoda programlarına devam ettiklerini söyledi? Hangi Radyodur bilen varmı acaba?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 17 October 2003 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 94.9 ya da 92.3 olmalı. arada rastlıyorum. aramıyorum ama olmayınca..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 radyo kozmostalardı en son[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bir yerde sabit durmuyorlarki... cenk&erdem i çok severim kitapalrı da var bilgisayarda bazı program kayıtları da var hatta baya bir şarkılarıda var onun kafatasıı var büyük mü büyük saçları da var dökük mü dökük gözleri de var sönük mü sönük malesef beyni yoook onun için bizce şansı çook[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 pisicik pisicik sen manyaksın hatta biraz da ruh hastasısın pisicik lütfen uzak dur benden nefret ediyorum artık senden.. bunun üstüne şarkı tanımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Elemanların kitabını gördüm geçende.İyi ünlendi bunlarda hani..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Tam olarak hangi radyodalar? Yayın Saatleri nedir hangi günlerdir? ha Bide o şarkıları nerden download edebilirim?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 www.muebbetmuhabbet.com dan bulmuştum ben[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 saol regulus.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 riki martin'in vivin li vica loca mı ne vardı ya onun müziği ile okunacak :) La Vidan Yok La Söz-Müzik: Cenk ve Erdem Komikçi: Ricky Martin Çok güzel bir kız gördüm Yolda yürürken geçen gün Tanıştım öğrendim ki Tamirciymiş bizimki Düşündüm tamirci olur mu hiç hatun kişi Çağırdım gelsin görelim nasıl yapıyormuş işi Anladım bilmiyor bi'şiy Tamire geldin ve Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Torna Vida yoksa La bir vidan bile yok la Bir kız daha gördüm Otobüste geçen gün Olur ya bu da tamircidir Şimdiden hazırdır sözüm Derim ki tamirci olur mu hiç hatun kişi Çağırdım gelsin görelim nasıl yapıyormuş işi Bu da bilmiyor bi'şiy Tamire geldin ve Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Tarihe geçtin la Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Torna Vida yoksa La bir vidan bile yok la[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yukardaki şarkıyı herkes indirsin mükemmel ya 4.ye dinliyorum şu an[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hmm bu herifler bon jovi türkiyeye geldiğinde alt grup olarak çıkan grupta çalmıolar mıydı... neydi hmmm... hah hatırladım.. badluck[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 o zaman önerceğim şarkıları: birinci ben (alphaville - big in japan) cahillik düt düt (no doubt - don't speak) La Vidan Yok La (Ricky Martin) Noksan O ne (Metallica - One) Pisicik Postacı Tilifonun Delikleri[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bu adamlar digitürk elma kanalda program yapıyor akşam 23:00 sularında, hiç beğenemedim nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 elma vizyondalar. yakinda cnbce'de de bir programa baslayacaklarini soylediler.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 17 October 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Birinciben - Tavuk - da çok güzelmiş. Bi sürü indirdim şarkısını. Digitürk olsa bizdede keske :( CNBCe'de program yaparlarsa super olur ama.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar